2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042131 بازدید | 684228 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روز اول پریود همه ی داروهارو به جز مکمل ها شروع کردم

من آزمایش ایمنیم مشکل نداشت،با این حال دکتر ایمنی گفت اگه میخوای سرم بزن، حالا نمیدونم بزنم یا به همون قرص پردنیزولون بسنده کنم، یه جنینم بیشتر ندارم 

بچه هاااا من امشب خیلی ناراحتم ببخشید عذرخواهی میکنم نمیخوام و قصد ندارم حس ناامیدی تزریق کنم تو تاپ ...

عزیزم الحمدلله دخترگلتو داری خداحفظش کنه ب قول همه بزن ب بیخیالی ک بهترین داروء.توهمین بیخیالی بدنت هورمونات انقد آروم میشن ک معجزه خدارومیبینی. من بچه ندارم همیشه باخودم گفتم تاجایی ک جسمم وشرایط مالیم اکی باشه ادامه میدم. منم تواین راه خیلی امیددارم ولی سلامتی ندارم متاسفانه وقتی داروهای ای وی اف میخورم وانتی بیوتیک بقدری حالم بدمیشه ک دوسندارم ادامه بدم والان ب اون درجه رسیدم معدم وحشتناکه همش گریه میکنم دست خودم نیست من روحی وطاقت میارم جسم واصلاااااا. اگ خدابخواد بچه بهم بده حتما صبرشم میده. والان ناراحتیم بخاطر بچه نداشتنم نیست فقط دلم میمونه پیش جنینام ک قسمت کی میشه جای خوب میره کاش جنین نداشتم خیلی عالی میشدومهم نبودبچه ندارم.از زندگیت لذت ببر الان جوونی تومیتونی انرژی ذخیره کنی تو زمانی ک سنت بالارف استفادشوببری اگ ازالان باناله وغم زندگی کنی ک تحلیل میری دخترخوب. زندگی بجزبچه انقدقشنگیاداره ک فقط باید درست ببینیم.انشاااله تنت سلامت خنده روی لبت همیشگی باشه بخنددبابا دنیاوفانداره😍🥰❤️‍🔥😝😁😄😉

اینجا بعد از خشک شدنه اما قبل از خشک شدن هم هاله پیدا بود زیر ۱دقیقه هاله زداولین باره بی بی چک اینج ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥انشاءالله بسلامتی طی میکنی خداروهزاربارشکر ک مادرشدی 

خیییلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی خیلی قشنگ بود متنت اولین نفری که منو درک کرد چون همه میگفتن اصلا اگ ...

قربونت برم عزیزم

منم تو مرکز خیلی بهم میگفتن وا یه دونه داری دیگه میگفتن خدا یه دونه بده دیگه کافیه منم در جواب میگفتم که همون یه دونه میفرستد دنبال بعدی

انشاالله به زودی زود خدا با اولاد سالم و صالح دامنت رو سبز میکنه

عزیزم الحمدلله دخترگلتو داری خداحفظش کنه ب قول همه بزن ب بیخیالی ک بهترین داروء.توهمین بیخیالی بدنت ...

منم حس شمارو داشتم 

جنینامو بردم مرکز مام 

اونجا انتقال دادم 

درواقع درکمال بی خیالی رفتم اونجا 

اما الان نگرانم

2810