2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042375 بازدید | 684241 پست
بچه هاااا من امشب خیلی ناراحتم ببخشید عذرخواهی میکنم نمیخوام و قصد ندارم حس ناامیدی تزریق کنم تو تاپ ...

سلام عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو داشتم

ناباروزی با کیست آندومتریوز و یه بچه که همش میگفت من تنها میمونم بچه بیار و ترس های خودم ازاینکه آرزوی بارداری مجدد رو به گور میبرم و شرمندگی جلوشوهرم که صدالبته اصلا چیزی نمیگفت و همش میگفت مگه دست خودت بوده. حتی به جدایی فکر میکردم که شوهرم و بچم به آرزوشون برسن.جواب مردم که چرا بچه تمیاری و بچه ت تنها میمونه که البته از سرمهربانی بود نه زخم زبان.

کیست رو باجراحی برداشتم و با هزار امید انتقال دادم و مطمئن بودم باردار میشم چون ازهمه جهت تلاش کرده بودم،مثبت شدم اما چه مثبت شدنی بتا خوب بالا نمیرفت و دکتر میگفت کازی نمیشه کرد باید صبر کرد ببینیم چی میشه انقدر به خدا التماس کردم که منو از بلاتکلیفی دربیار تا اینکه سقط شد.چندماه استراحت و دوباره رفتم دنبالش و اناقال دوم با امید و نا امیدی که بازم خدا نخواست و اینبار از اول منفی شد.همینکه بلاتکلیف نبودم مثل اولی خوشحال بودم.

حدود یکسال بعد رفتم برای انتقال سوم با همسرم قرار گذاشتیم که اگر اینبار نشد آی وی اف رو ببوسیم بذاریم کنار و بریم دنبال طبیعی که از طریق دوستان اینجا که همه داشتن آزمایش اسپرم شوهراشون رو چک میکردن منم چک کردم و متوحه شدم که شوهرم اصلا طبیعی نمیتونه این یعنی یه درد به دردام اضافه شد که تنها شانسمون آی وی اف هست با کلی نا امیدی انتقال سوم رو شروع کردم که دکتر گفت کیست آندومترویزت برگشته انشاالله کاری نداشته باشه، همه اینا باعث میشد هی از امیدم کمتر بشه تنها چراغ روشن تو دلم خدا بود که اگر اون بخواد میشه واگر نخواد نمیشه حتی اگر هنه فاکتورها درست چیده شده باشن.

انتقال سوم رو انجام دادم با این نیت که تمام بشه بره و من دیگه ریخت مرکز رو نبینم اما به لطف خدا همچنان دارم ریخت مرکز رو میبینم اما به خوبی. 

ببخشید طولانی شد

اینهمه گفتم که بدونی تمام حس و حالت طبیعی و همه مون یکی کمتر یکی بیشتر شرایطمون شبیه هست.

زندگی کن و درکنارش به موضوع ناباروری هم بپرداز 

تو زندگیت اونقدر پررنگش نکن که زندگی رو از خودت و هسرت و دخترت بگیری. قبل از اینکه مامان اون نی نی آینده باشی مامان دخترت هستی .

زندگی و لذت بردن ازش رو وابسته  به فرزند جدید نکن.

خداهست و برای هر کدوم مقدراتی داره. از تو حرکت از خدا برکت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونش ک اره خداروشکر سالمیم اما خیلی سختمه حالا بدون وسیله چیکار کنیم اونم با ماشینی ک دیگه ماشین نمی ...

میدونم سخته

انشاالله خدا خودش چاره سازی میکنه براتون و بهترینش رو میخرید 

ممنون عزیزدلم با دعای شما❤️قبلا ک تجربه طبیعی داشتم نزاشتم کسی نزدیکمم شه میترسم اینبارم همچین کاری ...

تو زایمان طبیعی آدم یکی دیگه میشه به خاطر درداش

منم با اینکه تجربه ش رو داشتم میترسم

مخوصا با این همه پروژسترون که میخوام جای بچه خیلی محکم شده 

ممنون عزیزم❤️،انشاله به سلامتی نی نی تو بغل کنی😘

🫂🫂❤️❤️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

نمیدونم چون گفتید بالاتر بوده و پایین اومده گفتم

هربار یه عدد بود🥲 خداکنه این دوماهم سرکنم با همین ۳۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

تو زایمان طبیعی آدم یکی دیگه میشه به خاطر درداشمنم با اینکه تجربه ش رو داشتم میترسممخوصا با این همه ...

دقیقا عزیزم

هرچی خیره پیش بیاد سلامتی بچه فقط مهمه🥹 الهی بحق این شبای عزیز تک تک منتظرا و خانمای تاپیک این حسو بزودی تجربه کنن و دامنشون سبزشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما ببخشین کسی میدونه بعد از پاتکچر میتونم برم مسافرت؟ مسافرت کاری هست مجبورم برم چند روز ...

فک کنم هایپرشدن همون اول مشخص باشه

من همون اول مشخص بود که شکمم اب اورده و بستری شدم سریع.

دوغ شور و اب زیاد بخور عزیزم سفیده تخم مرغ پخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله اونی که برای خودت و بچه ت خیره پیش بیاد

قربونت برم همچنین شما🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کنم هایپرشدن همون اول مشخص باشهمن همون اول مشخص بود که شکمم اب اورده و بستری شدم سریع.دوغ شور و ا ...

ممنون گلم   از کی باید سفیده تخم مرغ بخورم    من یادمه بار اول که تخمک کشی کردم انگار قبل تخمک کشی بهم میگفت بخور

ممنون گلم از کی باید سفیده تخم مرغ بخورم من یادمه بار اول که تخمک کشی کردم انگار قبل تخمک کشی ب ...

دقیق کی پانکچر انجام دادین؟  فعلا انجام ندادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810