2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042287 بازدید | 684235 پست
معاینه بعد طبیعی از خود زاییدن بدتره🥲 انشالله هرچی خیره براماهم پیش بیاد فقط نگران بچم وگرنه درد از ...

منکه بعد از زایمان دیگه درد نداشتم.فقط گیج میرفتم..البته تا اومدم خونه دو سه روز بعدش بخیه هام درد گرفتن.چون بد مینشستم..بچم شیر نمیخورد همش در حال تلاش بودم ک سینه مو بگیره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه بعد از زایمان دیگه درد نداشتم.فقط گیج میرفتم..البته تا اومدم خونه دو سه روز بعدش بخیه هام درد گ ...

بعدش که میاد ادم حس سبکی داره

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

پسر رو کمتر احتمال خطا هست.الان برو لوازم بهداشتی و شیشه شیر و اینجور چیزا که کاری به جنسیت نداره بگ ...

گفت احتمالا پسر.حقیقتش برای خودم فرقی نمیکنه چی باشه ولی شوهرم بیشتر پسر دوست داره.دلم میخواد همون خواسته شوهرم بشه.

عزیزم😂😂😂🥲 ما هردوطرف میشه اولین نوه فکر کنم اصلا به دست خودم نرسه🥲

عزیزم.

خدا حفظش کنه براتون

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
لوازم بهداشتی و شیشه سیر هم سیسمونی ها باید بگیریم عزیزم؟

آره عزیزم، همونا دارن، اینترنتی هم میتونی بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گفت احتمالا پسر.حقیقتش برای خودم فرقی نمیکنه چی باشه ولی شوهرم بیشتر پسر دوست داره.دلم میخواد همون خ ...

ان شاءالله یه پسر صحیح و سالمه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810