2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042396 بازدید | 684241 پست
شوهرم هربار براش یچیزی میخره و عکس میفرسته🥹 ته دلم میلرزه میگم خدایا نا امیدم نکن حداقل دل شوهرمو ش ...

این فکرا چیه میکنی عزیزم‌

فقط فکر خوب بکن. حتما صحیح و سالم میاد بغلت و حالشو میبری، دهنتم سرویس میشه😆

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
شوهرم هربار براش یچیزی میخره و عکس میفرسته🥹 ته دلم میلرزه میگم خدایا نا امیدم نکن حداقل دل شوهرمو ش ...

آخی الهی هر دوتون به آرزوی قلبیتون میرسین.انشالله شرمنده نه خودت و نه شوهرت نمیشی گلم.آمپول ریه هم زدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دلم چقدر خوش باشه به احتمال جنسیت تو ان  تی .خیلی ذوقم میرسه زودتر برم سیسمونی بخرم.البته من خرج خیلی زیاده. همه چی نمیتونم بخرم .ولی چیزای اصلی رو که دیگه باید بخرم  

اره واقعا صد هزار مرتبه شکر ک سالمیم 🙏

عزیزم چقدر خوشحالم که قلب نی نیت تشکیل شده.دروغ چرا دیشب یه کوچولو استرست رو داشتم هی میومدم سر میزدم ببینم اومدی خبر بدی یا نه .دیگه آخراش داشتم نگران میشدم هی میگفتم خدا کنه دلش شاد باشه  

بچه ها من دلم چقدر خوش باشه به احتمال جنسیت تو ان تی .خیلی ذوقم میرسه زودتر برم سیسمونی بخرم.البته ...

پسر رو کمتر احتمال خطا هست.

الان برو لوازم بهداشتی و شیشه شیر و اینجور چیزا که کاری به جنسیت نداره بگیر.

لباس نوزادی هم کلا سفید بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
این فکرا چیه میکنی عزیزم‌فقط فکر خوب بکن. حتما صحیح و سالم میاد بغلت و حالشو میبری، دهنتم سرویس میشه ...

زودتر سرویس شم🥲❤️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها من دلم چقدر خوش باشه به احتمال جنسیت تو ان تی .خیلی ذوقم میرسه زودتر برم سیسمونی بخرم.البته ...

من ان تی گفت ۸۰ درصد دختر درست بود🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منم فقط برا دکتر میرم بیرون دیروز داشتم سونو قلب میرفتم اینجوری شد

دیگه فکرشو نکن عزیزم خداروشکر بخیر گذشت فکر نی نی نازت باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی الهی هر دوتون به آرزوی قلبیتون میرسین.انشالله شرمنده نه خودت و نه شوهرت نمیشی گلم.آمپول ریه هم ز ...

قربونت برم ممنون🥺❤️ بله زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زودتر سرویس شم🥲❤️

😂

ببین اون اولاش ممکنه حالت بد شه و بگی چه غلطی کردم. ولی نگران نباش، زود حالت خوب میشه و خودتو با شرایط وفق میدی و با نی نی کیف میکنی.

اولای زایمانم یهو به شوهرم گفتم من نی نی رو دوست ندارم، میخام برم کلینیک ناباروری و هرکی میاد برای بچه دار شدن، بگم همچین‌ اشتباهی رو نکن😆

شوهرم دید اوضاع خرابه یه روز گفت بچه رو بذاریم پیش مامانم و بریم بیرون.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂ببین اون اولاش ممکنه حالت بد شه و بگی چه غلطی کردم. ولی نگران نباش، زود حالت خوب میشه و خودتو با ش ...

عزیزم😂😂😂🥲 ما هردوطرف میشه اولین نوه فکر کنم اصلا به دست خودم نرسه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چقدر خوشحالم که قلب نی نیت تشکیل شده.دروغ چرا دیشب یه کوچولو استرست رو داشتم هی میومدم سر میزد ...

فدات شم دیشب خودمم خیلی ترسیدم بنده خدا شوهرم گریش گرفته بود میگفت بچه طوریش نشه ماشین فدا سرت از ترس دوجا سونو رفتم هم بیمارستان هم مطب خدارو شکر سالم بود بچم 🙏

2810