2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042443 بازدید | 684244 پست
عزیزم ان شاءالله که امام حسین حاجتتو بده. هم از امام حسین بخواه، هم دکتر برو.منم رفتم کربلا و اومدم ...

عزیزم ممنونم ازدعای قشنگت من گشکل ندارم دیگه یکم تنبلیم داشتم رفع شد ولی دکترم برام عکس رنگیم نوشت بازم گف چیزیت نیس ک خودشونم موندن دلیلش چیه ولی خودم میگم خداهنوزقسمتم نکرده ایشالاهرچی خیره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

اره سرش رو به پایینه خیلی وقته اینمدلیه🥲ماما همراه دارم از اول تحت نظرش بودمراستش خودم طبیعی دلم نی ...

سزارین خیلی بده. من بیچاره شدم😵‍💫

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم یه سر برو مطب نسرین جلیلیان عالیه تو این کارا خودشم میومت رو برمیداره خیلی خوبه دستش

جلیلیان میگن 

خودش نیست فقط ماماها مطبن اگه خودش باشه یه سر پیش اونم میرم ،یکشنبه قراره برم مطب کشاورزی ببینم اون چی میگه ،خودم نظرم اینه برای عمل برم پیش سهیلا نانکلی  ،نمیدونم به خدا گیج شدم، متاسفانه میگن تو کرمانشاه هیچ دکتری برای میوم لاپاراسکوپی انجام نمیده وفقط عمل باز انجام میدن برای لاپار گفت باید بری تهران  منم تهران خیلی سخته بخوام برم، دیروز به دکتر گفتم دیگه انتقال ندم و اصلا عمل نکنم چیه،گفت اصلا جدا از انتقالت ممکنه دوساله دیگه شروع به خونریزی کنه و مجبور بشی اورژانسی عمل کنی

حین درد کشیدن میگفتم ببرینم سزارین.نمیبردنم..میگفتم اشتباه کردم اومدم بیمارستان..😄چون امپول فشار زد ...

منم التماس میکردم سزارینم کنین ولی گفتن تا دوسال نمیشه بیاری 

گفتم همه از اتاق برین بیرون اونام رفتن😐😂

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

واییییی خداااا...چقد سخته این صحنه ها..عزیزم خداروشکر خودتون و بچتون سالمه...چطو شد؟ ماشینی زد بتون؟ ...

خیلی من دیروز همش میگفتم الان میمیریم ماشینیه سرعت داشت بارندگی بود یه دفعه نتونست ترمز بگیره زد ب ما شاید با ۱۱۰/۲۰تا سرعت ماشین ما کلا دیگه راه نمیرع یدک کش بردش کل صندق عقب تا صندلی عقب جمع شده 😔😔تازه اون ک مقصر شد اصلا تهد مالی بیمش خیلی کمه نمیدونم خسارتمونو بده نده ماشین ما کلا پکید 

جلیلیان میگن خودش نیست فقط ماماها مطبن اگه خودش باشه یه سر پیش اونم میرم ،یکشنبه قراره برم مطب کشاور ...

جلیلیان ۱ ابان برگشت الانم خودش مطبه.

بنظرم تو اینکارا اون عالیه اینمدتم داشت دوره میدید خارج ک نبود 

انشالله که بهترینا برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سزارین خیلی بده. من بیچاره شدم😵‍💫

چرا عزیزم؟ چه عوارضی برای شما داشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خدارو شکر سالمیم باشه عزیزم اومدم خونه مامانم دیگه ک استراحت کنم

خوبکاری میکنی دیگه فقط برای کارای دکترت بیرون برو...

منم پارسال تصادف داشتم ولی خب پیگیرش نشدم  از بی عقلی

الان هرکار کنم منو جایی نمیبرن🥲فقط دکتر و سونو...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟ باریکلامنم دلم میخاست طبیعی بیارم، ولی ۲تا دکتر گفتن نه

به شما چرا گفتن نه؟ 

ببخشید انقد سوال میپرسم

میخوام برا هردو مدل زایمان ذهن و روحیمو اماده کنم 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا من بشون گفتم بی حسی بزنینم.گفتن باشه..ولی نمیدونم زدن یا نه..چون دیدن اذیت شدم هرچی میگفتم میگف ...

معاینه بعد طبیعی از خود زاییدن بدتره🥲 انشالله هرچی خیره براماهم پیش بیاد فقط نگران بچم وگرنه درد از یاد میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به شما چرا گفتن نه؟ ببخشید انقد سوال میپرسممیخوام برا هردو مدل زایمان ذهن و روحیمو اماده کنم 🥹

گفتن ریسکه، چون با آی وی اف و سختی باردار شدی، سزارین بهتره که یه وقت خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. گفتن اگر طبیعی بخای، ریسکش پای خودت.

اتفاقا دکتر به من گفت بهت میخوره لگن خوبی هم داشته باشی، ولی سزارین کن😄

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
گفتن ریسکه، چون با آی وی اف و سختی باردار شدی، سزارین بهتره که یه وقت خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. گفت ...

منم دوشنبه دکترم  میگه کدوم بهتره دعام کنین فقط سالم بغلش کنم هرجور مبخواد بیاد🥹😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810