2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042540 بازدید | 684252 پست
ممنونم ازخدااول میخام منوکتک نزنه بعدش بچه بهم بده ی سقط داشتم ازبس دعوامیکرد هرروز و یبارم کتک زد ت ...

عزیزم ببخشید

ولی بهتر نیست اول به فکر اخلاق شوهرت باشی بعد بچه 

چرا میخوای از همچین آدمی ک هم خسیسه هم برات ارزش قائل نیست بچه داشته باشی البته ببخشید بازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفالیک یعنی چرخیده؟ خواستی طبیعی زایمان کنی حتما مامای همراه بگیرو اینکه فکرکنم چون شما طول سرویکس ت ...

اره سرش رو به پایینه خیلی وقته اینمدلیه🥲

ماما همراه دارم از اول تحت نظرش بودم

راستش خودم طبیعی دلم نیست چون خیلی دارم دارو مصرف میکنم دوشنبه قراره برم با دکترم دربارش حرف بزنم خداکنه بگه سزارین طبیعیه که بهتره فقط میترسم به بچه فشار بیاد🥺

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاالله بهترین زایمان رو داری و به سلامت بغلش میکنی و خستگیت درمیاد

ممنون عزیزدلم با دعای شما❤️

قبلا ک تجربه طبیعی داشتم نزاشتم کسی نزدیکمم شه  میترسم اینبارم همچین کاری کنم از ترس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاالله بهترین زایمان رو داری و به سلامت بغلش میکنی و خستگیت درمیاد

طول سرویکس ۳۰ خیلی کوتاهه بنظرتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

عزیزم خداروشکر که خودتون سالمین این ضررا پیش میاد.

صدقه بده

برا هماتوم اب زیاد بخور و استراحت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟ باریکلامنم دلم میخاست طبیعی بیارم، ولی ۲تا دکتر گفتن نه

از دکترم سوال کردم گفت مشکلی نداره طبیعی بیاری..لگن خوب باش مشکلی نیست..

خودم خواستم ک طبیعی باشه ک زود اقدام کنم برا بعدی..

منکه طبیعی اوردم

راضی بودین از طبیعی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخیه کردن درد ندارع.مگه من بخیه نکردم..باید بعدش مواظب باشی رو بخیه ها نشینی..یوری باید بشینی..رو‌ ت ...

برای بخیه طبیعی بی حس میکنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

واییییی خداااا...چقد سخته این صحنه ها..

عزیزم خداروشکر خودتون و بچتون سالمه...

چطو شد؟ ماشینی زد بتون؟ یا خودتون سرعتتون زیاد بود؟

نه عزیزم .چرا کوتاه خیلی هم خوبه .اصلا استرس نگیر .تا نزدیک زایمان مطمئنم همین میمونه

ممنون عزیزم انشالله همین ماه ۸ بگذرونم خیالم راحت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای بخیه طبیعی بی حس میکنن؟

والا من بشون گفتم بی حسی بزنینم.گفتن باشه..ولی نمیدونم زدن یا نه..

چون دیدن اذیت شدم هرچی میگفتم میگفتن باشه😄

ولی اصلا متوجه نشدم ک پارم کردن و بچه در اومد و بخیه م زدن

عزیزم ببخشیدولی بهتر نیست اول به فکر اخلاق شوهرت باشی بعد بچه چرا میخوای از همچین آدمی ک هم خسیسه هم ...

چیکارکنم خاهر میدو نم گیرمم بیاد درست نیمشه خودمم موندم تواین برزخ بلاتکلیفی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

2810