2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042446 بازدید | 684244 پست
وای ممنونم شانس میخادا😑ولی خب دوقلودوسدارم تلافی ۶سال تتهایی و بیکاری توخونه بجاش دوقلوبده بهم ک نت ...

امید داشته باشی حتما میشه🥰🤲🏼

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بله دارم یه دختر ۵ساله آی وی اف کردم ۲ساله پیش ۱۵تا تخمک کشید فک کنم ۸تاجنین شد دوتا پسر بقیه دخ ...

خدا دخنرتو حفظ اره خاستم همینو بگم شنیدم برای بچه اول انجام نمیدن معمولا چون جنین  ضعیف میشه

بتز انجام بدین انشالله همون میشه که میخواین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤪🥰 نه دیگه دلم نمیاد ولی میخوام خودمو بزنم ب پرویی از خانواده همسرم طلا هدیه بگیرم انشالله موفق بش ...

😂😂😂😂😂طلا و خوب اومدی هم خودت هم بچت

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دکتر احمق داروهام که قطع کردگفت بارداریت روند طبیعی داره چندروز بعدشم یه تصادف کوچیک که کمرم خیلی تک ...

انشالله بسلامتی فارغ بشی قشنگم گذشته رو به فراموشی بسپار

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂😂😂😂طلا و خوب اومدی هم خودت هم بچت

دعا کن موفق بشم😂🤪

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله بسلامتی فارغ بشی قشنگم گذشته رو به فراموشی بسپار

ممنون خانمی همچنین خودت🥰🥰 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه بار فقط دستم بخیه خورده 😂 حس میکنم شکمم مثل دستمه نمیترسم ازشولی از اون امپول ک میگن میزنن نخ ...

خیلی خوش خیالی🤣

بگو بیهوشت کنن. من که میخام بگم. من سر قبلی بی حسی بودم، سوزنش درد نداشت، عوارضم برام نداشت، ولی تو اتاق عمل داشتم سکته میکردم از ترس

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم همچنین نی نی شما و بقیه🤲🏼🤲🏼 و نی نی های اینده 😍برکه انتخاب کردیم

ممنونم، ان شاءالله

به به نامدار باشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنونم، ان شاءاللهبه به نامدار باشه😍

با نی نی ناز شما🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم دیگه قید دکتر زدم هفته پیش رفتم کربلااز امام نسین بخام بهم بچه بدن واقعادیگه هیچازمایش یادکتر ...

عزیزم ان شاءالله که امام حسین حاجتتو بده. هم از امام حسین بخواه، هم دکتر برو.

منم رفتم کربلا و اومدم و حامله شدم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من پریودی هام همیشه دردناک بوده میرفتم اورژانس 😂 اگ در همین حد باشه میتونم تحمل کنممن از درد ط ...

بخیه کردن درد ندارع.مگه من بخیه نکردم..باید بعدش مواظب باشی رو بخیه ها نشینی..یوری باید بشینی..

رو‌ توالت فرنگی بشین ک فشار ب بخیه هات نیاد..

درد زایمان طبیعی ایطوره ک انگار از کمر میخوایم دونصف بشیم.و درد زیر شکم خیلی زیاد..

به همه توصیه میکنم درد تو خونه بکشین بهتره تا بیمارستان..

@alaae‍ فاطمه جان امروز به نیت برآورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم از حضرت زهرا میخوام به حقِ محسنش خیل ...

قربوووونت برم عزیزم 😭 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️الهی حاجت روایی خودت عزیزم🥰😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810