2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042446 بازدید | 684244 پست
بسلامتی عزیزمبرا ماها که سختی کشیدیم جنسیت فرقی نداره واقعا فقط سالم باشه هردو فرشته های خدایین

چندسال شما انتظارکشیدی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

من یه بار فقط دستم بخیه خورده 😂 حس میکنم شکمم مثل دستمه نمیترسم ازشولی از اون امپول ک میگن میزنن نخ ...

من یه کلیپ دیدم ماما میگفت اون امپول اصلا داخل نخاع نمیره  اون قسمت انقدر سفته که سوزن داخل نمیره 

هرچی خیره پیش بیاد هردو سختن فقط سالم بیان بچه ها

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از طبیعی بخاطر گیر کردن بچه میترسم🥹🥹🥹 و اینکه توان زور زدن نداشته باشم. امپول بی حسی که درد ند ...

حالا من پریودی هام همیشه دردناک بوده میرفتم اورژانس 😂 اگ در همین حد باشه میتونم تحمل کنم

من از درد طبیعی نمیترسم فقط از بخیه خوردن اونجام یا مثلا بچه گیر کنه نفس کم بیاره یا سرش فرم بدی بگیره میترسم

ولی واسه طبیعی میگن اگ ماما همراه داشته باشی خیلی کمکت میکنه.. و اینکه هب باید ورزش هاشم انجام بدی تا لگن اماده بشه

از یه چیز طبیعی هم میترسم🙈 اینکه هعی میان معاینه میکنن یا موقع زور زدن اشتباهی 💩 نکنی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چندسال شما انتظارکشیدی

من زیاد نیست  فقط دوساله ای وی اف انجام میدم که پارسال دوقلوام از دست دادم امسالم که این گلدخترخدا بهم داد

امپولا وتجربه تلخ  .... خیلی اذیتشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من زیاد نیست فقط دوساله ای وی اف انجام میدم که پارسال دوقلوام از دست دادم امسالم که این گلدخترخدا ب ...

همسن منید فک کنم شما۲۵؟

خدابرات حفظش کنه یه پسرم خدابهت بده ک دیگه بچهات کامل بشن منم ۶ساله منتظر

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بسلامتی عزیزمبرا ماها که سختی کشیدیم جنسیت فرقی نداره واقعا فقط سالم باشه هردو فرشته های خدایین

😍♥️ انشالله قسمت همه دوستان به زودی زود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من یه کلیپ دیدم ماما میگفت اون امپول اصلا داخل نخاع نمیره اون قسمت انقدر سفته که سوزن داخل نمیره هر ...

انشالله 😁♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسن منید فک کنم شما۲۵؟خدابرات حفظش کنه یه پسرم خدابهت بده ک دیگه بچهات کامل بشن منم ۶ساله منتظر

انشالله به زودی انتظارت تموم بشه و به ثمره عشقتون برسید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا من پریودی هام همیشه دردناک بوده میرفتم اورژانس 😂 اگ در همین حد باشه میتونم تحمل کنممن از درد ط ...

منم خیلی دردناک بود😂 طبیعی بدن اماده باشه خیلی خوبه منکه ۸ماهه فقط درازکشم😦بدنم چوب خشکشده

خداکمک کنه هرکدوم که خیره و خوبه برامون اتفاق بیفته  هردوسختن🥲

من تحت نظر دکترم هستم وهم تحت نظر ماما خصوصی که اصرار طبیعی داره😂دوشنبه قراره با دکتر خودم دربارش صحبت کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله به زودی انتظارت تموم بشه و به ثمره عشقتون برسید

ممنونم دیگه قید دکتر زدم هفته پیش رفتم کربلااز امام نسین بخام بهم بچه بدن واقعادیگه هیچازمایش یادکتری نبود ک نرفته باشم

مسکلتون چی بود ک ای وی اف کردین؟ همون بار اول مثبت شد؟

من تنبلی خفیف داشتم هرماه فولیکول خوب داشتم ولی نمیشد🥲 معذرت میخوام بخاطر شغل شوهرمم رابطه مرتب نداشتیم یا اگرم بود بشدت استرسی میشدم

بله بار اول گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خیلی دردناک بود😂 طبیعی بدن اماده باشه خیلی خوبه منکه ۸ماهه فقط درازکشم😦بدنم چوب خشکشدهخداکمک ک ...

ببین خیلی مراقب باش ها شاید ماما همراهت ک اصرار داره، داره سنگ خودشو به سینه میزنه ...

اخه بدنی ک ۸ ماه تو استراحت بوده چطوری میخواد طبیعی دنیا بیاره 🥲 خدا به هممون کمک کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم دیگه قید دکتر زدم هفته پیش رفتم کربلااز امام نسین بخام بهم بچه بدن واقعادیگه هیچازمایش یادکتر ...

منم بچمو از امام حسین و امام رضا گرفتم ولی دست از تلاش بر نداشتم

از کربلا ک اومدم رفتم دکتر و مثبت شدم

یه مدت استراحت کن دوباره شروع کن 

من ده سال تو این مسیر بودم تمام موهام سفید شدن دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسن منید فک کنم شما۲۵؟خدابرات حفظش کنه یه پسرم خدابهت بده ک دیگه بچهات کامل بشن منم ۶ساله منتظر

بله ۲۵م ممنون عزیزدلم ❤️ انشالله که بزودی دامنتو سبز کنه

منم زود ازدواج کردم ولی پیگیر بچه نبودم زیاد فهمیدم مشکل دارم و..

ای وی اف انجام دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810