2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042595 بازدید | 684263 پست
سلام گلم. الان مشخص نمیشه. همون روز شنبه که بهت گفتن بیا. مشخص میشه چن تا جنین تشکیل شده و چندتا به ...

ببخشید امروز تو شهید بهشتی سونو شدم گفت مشکلی نداری داروهاتو مصرف کن ولی من احساس میکنم شکمم بزرگ شده یکم ولی درد ندارم فقط موقع سونو درد داشتم 

این طبیعیه ک یکم شکم آدم بزرگ بشه و خیلی ببخشید واقعا من زیاد ادرار میکنم مثلا رفتم سونو میگفت مثانه ات پره درصورتی ک من آبم نخوردم صبح سه بارم دستشویی رفته بودم قبل سونو

ببخشید امروز تو شهید بهشتی سونو شدم گفت مشکلی نداری داروهاتو مصرف کن ولی من احساس میکنم شکمم بزرگ شد ...

خیلی خوبه ادرار باعث میشه زودتر آب جمع شده دفع بشه یهتر،دوغ شور،خیارشور ،.... برای همین خوبه انشالله بسلامتی 12جنین برات تشکیل بشه بعد دو سه ماه بری تو سیکل انتقال 

منم هایپر شدم خرداد تخمک کشی کردم تا راه افتادم کارام پیش رفت انتقالم افتاد آبان ،انشالله هر وقتی خیر بود قسمت بری برای انتقال 🎉🎉🎉

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما بنظرتون سزارین خوبه یا طبیعی ؟

اگر بچه بچرخه و لگن خوبی داشته باشی که زایمان روراحت تر کنه طبیعی خوبه.چون اولش یه دردی میکشی ولی به محض اینکه بچه میاد بیرون انگار یه کوه رو گذاشتی زمین و خیلی راحت میتونی به بچه ت برسی و سرپا میشی

ولی سزارین با درد برمیگردی خونه 

حالا کاری ندارم شوهر منم دختر دختر میکنه ..ولی واقعا باید ببینیم تو تقدیرمون چیه منکه زوری نمیتونم ی ...

کجا زوری گرفتی؟ از پیشرفت علم استفاده کردی دیگه. اگر خدا نمیخواست نمیداد

انقدر هم به چیزای حاشیه ای فکرنکن. شما قبل از بارداری هم هی مینشستی فکر و خیال میکردی حالا باردار شدی برای سلامتیش فکرکن به دنیا اومد بشین برای مدرسه ش فکرکن رفت مدرسه بشین برای شوهرکردنش فکرکن شوهر کرد برای بچه دارشدنش و خونه خریدنش فکر کن😤

برو دنبال سیسمونیت دیگه 

من لیست نوشتم که برم برای جوجه م چی بخرم

به چیزای خوب فکرکن

تا انومالی صبر کنه برا خرید..اره واقعا یادشون میره.مادرشوهر همش بم میگه بچه پشت سر دخترت انشااللع پس ...

نعمت خداهستن همشون

نسل پیامبر از دخترش شد که همه بفهمن نسل از دختر ولی متاسفانه هنوز همه فکرمیکنن نسل از پسر اونم به خاطر یدک کشیدن فامیلی 

من هر دو رو دوست دارم چون هردو نعمت هستن  ولی راضیم به اونی که خدا میده .شوهرمن عاشق پسر میگه این اومد اگر موافقی بازم بریم اون یه دونه که داریم بیاریم خونه با اینکه الانم دخترم رو میپرسته و من جرات ندارم بگم بالای چشمش ابرو

کجا زوری گرفتی؟ از پیشرفت علم استفاده کردی دیگه. اگر خدا نمیخواست نمیدادانقدر هم به چیزای حاشیه ای ف ...

لیستتو برا ما هم بذار

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خانما بنظرتون سزارین خوبه یا طبیعی ؟

بچه های آی وی افی و به اصطلاح گلدن بی بی رو دکتر اصرار به سزارین داره.

من بارداری قبلیم به دکتر گفتم میشه طبیعی؟ گفت ریسکش پا خودت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
[QUOTE=360376565]سلام گلم. الان مشخص نمیشه. همون روز شنبه که بهت گفتن بیا. مشخص میشه چن تا جنین تشکی ...

آره به منم گفته بودن بعد سه روز زنگ بزن، یا شایدم خودشون زنگ زدن. شمام زنگ بزن بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم.شما بهتر شدین؟؟ طول سرویکس بهتر شد ؟؟ معمولا ای وی آفی ها میرن سزارین چون حساس تر هستن

سلام گلم ممنون ❤️ تازگی که سونو دادم طول سرویکس ۳۰ بود

خیلی انتخاب سخته

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه های آی وی افی و به اصطلاح گلدن بی بی رو دکتر اصرار به سزارین داره.من بارداری قبلیم به دکتر گفتم ...

کاش منم قبول کنن سزارین فعلا دربارش با دکترم حرفی زدم 

یبار تجربه طبیعی دارم میترسم ازدردش

از بخیه سزارینم میترسم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خب بنظر من طبیعی خوبه

حتی برای آی وی افی ها؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر بچه بچرخه و لگن خوبی داشته باشی که زایمان روراحت تر کنه طبیعی خوبه.چون اولش یه دردی میکشی ولی به ...

دقیقا منم به اینچیزا فکر میکنم دعام کنین  فقط سالم بغلش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810