2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042471 بازدید | 684244 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم ولي اميد ندارم اخه عددش كمه ايشالله خدا دامن همه چشم انتظارهارو سبز كنه❤️❤️🙏🙏

نگو ناشکریه چرا زود قضاوت میکنید بعد 48ساعت برو ایشالله دوبرابر شده باشه و امیدوار باش صدای قلبم بشنوی به خودت دلخوشی بده تو الان رسماً یه مامانی نینیت غصه میخوره😘😘🎉🎉🎉🤱🤱🤱

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام من دیروز تخمک کشی داشتم و یبوست گرفتم هرچی خوردم بی نتیجه بوده دیگ قرص سی لاکی یا همون برگ سنا ...

هایپر شدی تا وقتی سایز کمرت با قبل یکی شه ،من یه هفته طول کشید خیارشورم عالیه با انرژی زا،

اخه نمیدونم بیمه از جیب دکتر برمیدارع..دکترا دلسوزی سرشون نمیشه

اره بخدا انگار ب حالشون فرق داره اخه اینا پولدارن حال مارو کجا درک میکنن ک برا من ماهی ۵تومن بخام بدم دارو فقط زیاده 

هایپر شدی تا وقتی سایز کمرت با قبل یکی شه ،من یه هفته طول کشید خیارشورم عالیه با انرژی زا،

عزیزم میگم من قبلا ک داروهای هورمونی میزدم قبل تخمک. کشی خیلی خسته وخواب آلود بودم همیشه حال هیچ کاری نداشتم

الانم همونم همش خوابم میاد کی خوب میشم و سرحال میشم؟ 

فردا بم گفتن بیا سونوگرافی دیروز تخمک کشی بودم فردا برا چی سونو میکنن؟ 

سلام عزيزم شرايط ها با هم فرق داره من كليه درگير كرده بود نزاشت انتقال بدم

ممنون عزیزم بله صددرصد متفاوته. هردفه ب دکترم گفتم رنج آزمایشم نرمال نیس میگه فقط ب آزمایش نیس ک وقتی دردت زیادنیس یعنی کنترل میشه نمیدونم حرفشون صحت داره یانه. ان‌شاءالله تنتون سلامت باشه. 

عزیزم میگم من قبلا ک داروهای هورمونی میزدم قبل تخمک. کشی خیلی خسته وخواب آلود بودم همیشه حال هیچ کار ...

شاید بخاطر هایپرت بهت گفتن بیت سونو ،شکم خیلی آب آورده ،بهت نگفتن چندتا تخمک داشتی

عزیزم میگم من قبلا ک داروهای هورمونی میزدم قبل تخمک. کشی خیلی خسته وخواب آلود بودم همیشه حال هیچ کار ...

راستی طول می‌کشه او مقدار دارویی که همه اش هورمون اضافی از بدن بره خوب یکم خستگی وبی حوصلگی فعلا هست تا یک یا دو پریود دیگه که بدن ریکاوری بشه مخصوصا اگر هایپر شده باشی انشالله عافیت باشه بسلامت جنین رو انتقال بدیم💚💚💚

ممنونم عزیزم ان شاالله همگی حاجت روا شن همچنین شما و مهتاب جان.پس من نباید الان چیزی بخونم؟

نه عزیزم نیازی نیست شما بخونید🤍

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره والا من بار اولمه دولتی ازمایش دادم والبته بار اخرمم میشه

عزیز فردا سونو داری😍🥰 انشالله خوش خبر باشی منتظر خبرتما

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810