2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042450 بازدید | 684244 پست
فداتشم من به زودی میرسی به اون سونو من ۷ هفته یک روز شکمی سنو شدم شما احتمال داره ۶ هفته ۴ روز سونو ...

سلام فاطمه رفتم ازمايش تيتر بتا ٨٧ بود روز ١٢ انتقال دوم و ١٤ انتقال اول، ازمايشگاه خيلي معتبره

بعد نوشته هفته سوم بايد ٧٠ باشه

يعني باردارم؟ خوبه?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مث من.ک بم میگفتن اشکال نداره دختر هم خوبه..بحدی ناراحت میشدم.گفتم خودمو شوهرم جون میدیم برا دختر.شم ...

مردم وقتی میفهمن بچه دختر شروع میکنن از مزایای دختر گفتن که دختر این خوبی ها رو داره و فلان

عزیزم مدارک چی بردی منم ببرم بعد با بیمه برات چقدر شد زیاد فرقی کرد موقعی ک تایید کرد؟ منم پنج شنبه ...

من چون رفتم دکتر سیکلمو شروع کرد ،پرونده ام پیشم بود ،همون پرونده ای وی اف نشون دادم 

البته من گیر کارمندعقده ای افتادم که از قصد اذیت کرد چون چند بار به بالا دستیاش زنگ زد که برای تائید آنوکسا چه مدارکی ازش بخوام اونا گفتن هیچی لازم نیست ولی بازم خودش میل نداشت تائید کنه 

راستش قیمت آزاد و بیمه رو دقیق نمی‌دونم ولی صد در صد با بیمه خیلی قیمت میاد پایین 

برای توام حتما تائید می‌کنه اگه نکرد از دکترت یه نامه بگیر ببر براشون

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام مامانااینجا کسی قبل از انتقال هیستروسکوپی شده؟چنده هزینش تو مراکز ازاد؟تاثیری تو متبت شدن انتقا ...

من مرداد ماه هیسترو کردم ۱۲ تومن هزینه اش شد 

فیبروم داشتم 

نمی‌دونم تاثیری توی مثبت شدن داشته باشه یا نه ولی انجام دادنش ضرر نداره چون بلاخره چه توی مثبت شدن تاثیر بذاره چه نه ،رحم‌ اگه پاکسازی بشه بد نیست بخصوص بعد این همه داروی هورمونی که می‌زنیم و پولیپ و فیبروم و چسبندگی و ....به وجود میاد 

ولی اینکه شنیده بودم بعد هیسترو ضخامت بهتر میشه برای من نشد یعنی قبل هیسترو ضخامتم کم بود الآنم کمه ،فرقی نکرده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزيزم شما ازمايش دادين بتا تون چند بود؟

۶۰۰ و خرده ای بود

میزان بتا به این بستگی داره که چند روز از لانه گزینی گذشته و آزمایش دادی

همزمان با من یکی از دوستان اینجا ۲۰۰۰ بود

2810