2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684268 پست

وقت عکس رنگی داشتم

دکتر اورژانس گفتن عفونت دارین

گواهی ندادن برم عکس رنگی

اومدم پیش دکتر کتایون صادقی 

گفتن عجیبه عفونت نداری

ولی کمی التهاب دهانه رحم داری

موندم چیکار کنم

برم مرکز مام نظر یه دکتر دیگه رو بپرسم

😉

مرسی گلم فدات شم نمیدونم انشاللله خوبه هنوز نرفتم سونو قرار بود ۱۹هم برم خودم ب دکتر گفتم یه هفته د ...

به سلامتی عزیزم. ان شاءالله میری و قلب خوشگلشو میبینی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها اینجا کسی با بیمه سلامت انوکساپارین گرفته؟ بیمه تایید میکنه؟ من ماه قبل گرفتم قبول نکرد ازاد ۳م ...

من همین ماه رفتم تایید کرد ولی خیلی گیر دادن و اذیت کردن ،یه خانومی بود که می‌گفت حتما باید نامه می‌آوردید که می‌گفت برای چی نوشتن برات دیگه منم کل مدارکمو ریختم روی میز ،پرونده ام هم که ماشاالله قطور ،بالاخره تایید کرد ولی یه فرمی بهم داد که اگه دفعه دیگه رفتم برای تایید ،فرم بدم دکتر پر کنه که ببرم برای بیمه 

ولی به نظر من اون خانوم الکی گیر دا‌د که اذیت کنه ،الان دیگه بیمه داروهای ناباروری رو تایید می‌کنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها اینکه آنتی بیوتیک باعث میشه جذب استرادیول کم بشه درسته ،البته من از کسی نشنیدم تو اینترنت خوندم ،الانم می‌خوام آنتی بیوتیک‌ بخورم ولی میترسم چون ضخامتمم خیلی پایینه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من همین ماه رفتم تایید کرد ولی خیلی گیر دادن و اذیت کردن ،یه خانومی بود که می‌گفت حتما باید نامه می‌ ...

عزیزم مدارک چی بردی منم ببرم بعد با بیمه برات چقدر شد زیاد فرقی کرد موقعی ک تایید کرد؟ منم پنج شنبه میرم کاش تایید کنه 

الان ۳ ماهه شدم دردی که فکر کنی داری پریود میشی طبیعیه؟ هم دلدرد هم کمردرد؟دارم قرص دوفامد رو قطع می ...

فاطمه با مشورت پزشک دوفامد رو قطع کردی یا خودت؟

درد کم طبیعیه نگران نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آره میگن سلفری دقیقه. ان شاءالله نی نی هامون سالم باشن. من که ته دل خودم هیچ فرقی برام نداشت، ولی اط ...

مث من.

ک بم میگفتن اشکال نداره دختر هم خوبه..

بحدی ناراحت میشدم.

گفتم خودمو شوهرم جون میدیم برا دختر.شما چ طرز فکری دارین...دختر عصای دستمونه..پرستاره برامون.رفیق مادره..

خداروشکرت بابت این هدیه ش..

من شوهرم خیلی دختر دوسته ... انقد این کلیپ هارو تو اینستا دیده عاشق دختر شدهولی خانواده همسرم پسر می ...

ب شوهرت بگو ایقد عذاب کشیدم تا بچه گیرمون اومد.بعد اینا جنسیت براشون مهمه ک پسر باشه..

الان ۳ ماهه شدم دردی که فکر کنی داری پریود میشی طبیعیه؟ هم دلدرد هم کمردرد؟دارم قرص دوفامد رو قطع می ...

داروها رو بدون هماهنگی دکتر قطع کن..

منکه تا ۶ ماهگی فک کنم مدام درد پریودی داشتم.کمردرد و شکم درد.

2810