2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684264 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب سلامتی مبارکت باشه گلم 😘🌹

قربونت عزیزم.

نی نی شما چطوره؟ سونو رفتی؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
قربونت عزیزم.نی نی شما چطوره؟ سونو رفتی؟

مرسی گلم فدات شم  نمیدونم انشاللله خوبه هنوز نرفتم سونو قرار بود ۱۹هم برم خودم ب دکتر گفتم یه هفته دیرتربیام ک قلب تشکیل بشه الان پشیمون شدم نمیتونم تا شنبه صبر کنم فردا میرم 

بچها اینجا کسی با بیمه سلامت انوکساپارین گرفته؟ بیمه تایید میکنه؟ من ماه قبل گرفتم قبول نکرد ازاد ۳ملیون گرفتم زنگ زدم بیمه گفت نسختو بیار این ماه شاید تایید بشه مدارک نازایی بیاری میخاستم بدونم کسی تا حالا برا تاییدش رفته قبول کردن؟  

من بارداری قبلیم خارجی میزدم، کلگزان، اونم همینجوری بود درد و کبودیش. گاهی یه کوچولو کبود میشه ولی د ...

ظاهرا من دردشو فراموش کردم ۵_۶ سال پیش بوده فکر میکنم اصلا درد نداشت

الان ۳ ماهه شدم دردی که فکر کنی داری پریود میشی طبیعیه؟ هم دلدرد هم کمردرد؟

دارم قرص دوفامد رو قطع میکنم دو شبه نخوردم میترسم علت درد هام این باشه اصلا تشخیص نمیدم

ببخشید همش منتظرم لک یا خون ببینم

بنظرتون تو ۱۲ هفته طبیعیه؟؟

با برم دکتر ممنون دوستان ♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والله ادم بتونه چیزی نگه تا مطمئن بشه ک خوبه ولی اون برا ماها ک اینقد ذوقشو داریم از بس چشم انتظار ب ...

ممنون قشنگم ♥️ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تا دلشونم بخواد. دختر عشقهههه عشق. من دیشب به شوهرم میگم اصلا انتظار نداشته باش کارهایی که دخترمون ب ...

😍😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مبارک باشه خوشحال شدم برات 🥰😘🌹خدا تو دلیتو حفظ کنه برات وای خدا دختر 😍❤

ممنون عزیزم انشالله به زودی نوبت خودت باشه بری ان تی😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان ۳ ماهه شدم دردی که فکر کنی داری پریود میشی طبیعیه؟ هم دلدرد هم کمردرد؟دارم قرص دوفامد رو قطع می ...

راستی نمیدونم ربط داره یا ن...

اگ باردار نبودم امروز یا فردا تایم پریودم بود ..

اینکه رسیدم ب روز فائدیگیم ممکنه درد بخاطر این باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم. تو آزمایشم ریسک سندرم داون بالا بود. البته من اصلا نگران نشدم چون هزار نفر دیدم اینجوری ...

این ریسک ها خیلی هاشون بیخودن.ولی باز کار خوبی کردن .دیگه می‌بایست تا آخر بارداری هی بگی کاش داده بودم .اینجوری خیالت راحتتره.

2810