2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042612 بازدید | 684267 پست
اااای جااااااااان دلم 😍😍😍😍😍من قربونت برم فسقل خانوم😍😍🥰 ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله الع ...

الهی دورت بگردم خاله ی مهربونم انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی و تموم بشه سختی هایی که کشیدی نینی نازتو در آغوش بگیری😍🫂🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم انشالله ب خوبی و خوشی بغلش کنی نگفتم دختره انشالله هرچی ک هست صحیح و سالم بغلش کنی قربونت

ضایع نشم؟😃😂 سعید از ذوقش به همه زنگ زد گفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورااااا 💃💃💃مبارکت باشه عزیزم. ان شاالله تا آخرش عالی پیش میری توکل بخدا. سالم بیاد بغلت دلت شاد ...

ممنون قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂 🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۹#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- happygirlss 🌻

۵۴- کاپیتالاسیون 🌻

۵۵- شیلا28 🌻

۵۶- razleilaa 🌻

۵۷- @yas76۱۱

۵۸_ @mmmmmmzzz    

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- زهرااااباااانو

۷۸- آسمان۱۴۰۲

۷۹- سمی64

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داروهام و که عوض نکرد فقط کلی مکمل بهم دادن که نتیجه رو برای من نه تنها بهتر نکرد بلکه اینبار حتی یک ...

منم هر مکملی که بگی خوردم اصلا و اصلا رو من حتی یک درصد هم تاثیر نداشت 

دکتر منم دارو رو عوض نمی‌کرد ،میگفت فکر میکنی عوض کنم تاثیر می‌ذاره ولی خودم اصرار کردم که عوض کن ،درسته جنین زیادی برام تشکیل نشد ولی همین که تخمکام مثل قبل همشون پوچ نبودن خودش خیلی بود ،هم اینکه منی که تو اون شرایط بودم حتی تشکیل شدن یکدونه جنین هم برام مثل معجزه بود 

طوری شده بود که من شک کردم که نکنه از همون اول که ذخیره ام کم‌ نبوده هم تخمکای من پوچ بودن ولی با تغییر دارو دیدم که نه اشکال از این بوده که اون نوع آمپول به بدن من نمیساخته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
راستش و بخواین از روز اولی که‌من پامو گذاشتم ابن سینا تا این کلینیکی که الان دارم میرم مدام به من می ...

اگه داروهات قبلا ایرانی بودن اینبار خارجی بگیر 

برای من اول سینال و هاش ام جی بود بعد پرگووریس داد که خارجی بود ،دیگه فرصت نکردم داروهای دیگه هم امتحان کنم ببینم اونا چه جوری جواب میدن‌ چون چندین بار با سینال و هاش ام جی پانکچر شده بودم و پانکچرام همش بی نتیجه بودن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ممنون عزیزم، اینو نشنیده بودم از داروخانه میپرسم🌹من چند سال پیش که میزدم هیچوقت دردم نمیومد کب ...

مال منم ناکسپرین اوایل کبود میشد ولی الان نه محل تزریق رو بین دواگشت شست و سبابه کنبدی کن تا پایان تزریق ولش نکن وقتی خواستی سوزن در آوردی ولش کن اینجوری اصلا سوزشم نداره کبودم نمیشه 🤱🤱

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

سلام عزیزم.این چله برای کسایی که هنوز باردار نشدن؟یا باردارا هم میتونن شرکت کنن؟و هر شب هر کس جدا باید سوره رو بخونه؟

الان شما نوشتید سوره مزمل.یعنی امشب همه این افراد باید این سوره رو بخونن؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
اگه داروهات قبلا ایرانی بودن اینبار خارجی بگیر برای من اول سینال و هاش ام جی بود بعد پرگووریس داد که ...

ممنون عزیزم، انشاله به زودی نینی رو بغل بگیری و‌ همه اینها خاطره بشه براتون. ممنون که وقت گذاشتین گلم ❤️🌹❤️

سلام ممنون عزیزم، اینو نشنیده بودم از داروخانه میپرسم🌹من چند سال پیش که میزدم هیچوقت دردم نمیومد کب ...

من بارداری قبلیم خارجی میزدم، کلگزان، اونم همینجوری بود درد و کبودیش. گاهی یه کوچولو کبود میشه ولی داروش میسوزونه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
وای سلفری ک صد درصده😍😍 مبارکه عزیزم میگم ب شما احتمال نداده بود تو آنتی؟

آره میگن سلفری دقیقه. ان شاءالله نی نی هامون سالم باشن. من که ته دل خودم هیچ فرقی برام نداشت، ولی اطرافیانم ذوق زده شدن، ولی من از ذوقشون ناراحت شدم😑

تو ان تی هیچ احتمالی برام نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مبارکه عزیزم.انشاالله به دل خوش .واسه چی سلفری دادی؟

ممنون عزیزم. تو آزمایشم ریسک سندرم داون بالا بود. البته من اصلا نگران نشدم چون هزار نفر دیدم اینجوری، گفتم اگر سلفری رو ندم تا آخر حاملگی یه گوشه ذهنم راحت نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810