2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
اونی که دیرتر تشکیل شد متوقف شده بود؟بعد واسه‌ اون یکی مشکلی ایجاد نشدمیگم درد نداشتین زیر. شکمتون و ...

آره اونی که دیرتر تشکیل شده بود متوقف شد، نه خداروشکر برا اون یکی مشکلی پیش نیومد چون کیسه ها جدا بود.

دردای خفیف رو اکثرا دارن. من لگنم درد میکرد

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
چند روز بعد انجام ازمایش رفتین سونو من ۲۸ مخهر انتقال دادم ۱۰ابان رفتم ازمایش ۲۰ رفتمم سونو دکتر ب م ...

من ۱۶ روز بعد از انتقال رفتم آزمایش، فرداش رفتم سونو که فقط یکیش کیسه زرده بود، ۱۰روز بعد دوباره رفتم که قلب هم داشتن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهاتو عوض کن اشتباهی که در مورد من دکترا کردن این بود که چند بار از همون نوع قبلی دارو برام استفا ...

داروهام و که عوض نکرد فقط کلی مکمل بهم دادن که نتیجه رو برای من نه تنها بهتر نکرد بلکه اینبار حتی یک دونه جنین  هم تشکیل نشد، البته خودم فکر میکنم به خاطر این بود که کرونا گرفتم  

داروهاتو عوض کن اشتباهی که در مورد من دکترا کردن این بود که چند بار از همون نوع قبلی دارو برام استفا ...

راستش و بخواین از روز اولی که‌من پامو گذاشتم ابن سینا تا این کلینیکی که الان دارم میرم مدام به من میگن اهدایی بگیر، خودم صبرش و دارم پانکچر بشم دکترم حوصله نداره حالا میخوام دکترم و عوض کنم چون ایشون که اصلن دارو رو عوض نمیکنه و دایم هم میگه اهدایی بگیر‌ 

سلام، اگه کسی اینجا آنوکساپارین میزنه میشه بگین چه شرکتیه؟

من البرز گرفته بودم همش کبود میشد رلضی نبودم، یادمه چند سال پیش اسوه خیلی خوب بود امروز اسوه گرفتم انقدر ضخیم بود سوزنو درآوردم خون زد بیرون خونش بند نمیومد،

میخوام برم اگه قبول کنن پسشون بدم، چه شرکتی بهتره؟

چند روز بعد انجام ازمایش رفتین سونو من ۲۸ مخهر انتقال دادم ۱۰ابان رفتم ازمایش ۲۰ رفتمم سونو دکتر ب م ...

عزیزم من چند سال پیش آی وی اف کردم، یادمه ۲۳ روز بعد انتقال رفتم سونو کیسه خالی بود فتال پل و کیسه زرده نبود، ۱۰ روز بعدش یعنی دقیق ۳۳ روز بعد انتقال رفتم قلبش میزد،

شماهم زود رفتین ده روز دیگه برین انشاالله دلتون شاد بشه

رفتم ان تی انشالله قسمت تک تک شمایی ک نینی میخواین😍گفت احتمالا دختر

اااای جااااااااان دلم 😍😍😍😍😍من قربونت برم فسقل خانوم😍😍🥰 ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام، اگه کسی اینجا آنوکساپارین میزنه میشه بگین چه شرکتیه؟من البرز گرفته بودم همش کبود میشد رلضی نبو ...

البرز نازک ترین سوزن رو داره،و بهترینه به نظر من،آروم تزریق کن ،

من داروپخشم زدم خوب بوده و ضخیم تر از البرزه 

البرز نازک ترین سوزن رو داره،و بهترینه به نظر من،آروم تزریق کن ،من داروپخشم زدم خوب بوده و ضخیم تر ا ...

ممنون عزیزم، داروخانه هی گفت البرز بگیر بهتره من گفتم نه راضی نیستم هم کبود میکنه هم اینکه درش برمیدارم چند قطره میریزه بیرون ازش کم میشه، ولی الان این اسوه رو زدم هم کلی خون اومد هم جاش ورم کرده انگار پشیمون شدم

سلام امیدوارم حاجت روا بشید. میشه اسم منم اضافه کنید. ممنون

چشم عزیزم انشالله حاجتروا بشی 🤍 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزيزم خوبي؟ اره دوباره دو خط انداختنه نرفتم، ١٠ أبان انتقال دادم دو مرحله اي بنظرت ١٢ انتقال بر ...

گلم من iui کردم روز ۱۱ رفتم نشون داد و بتا ۹۵ بود

وقتی تو بیبی چک میاد یعنی تو خون هم دیده میشه

عکس بیبی رو مجدد میزاشتی ذوق میکردیم😍

الان یعنی ۱۱ روز گذشته درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسییی عزیزم ❤️❤️❤️فعلا هیچ علائمی ندارمفقط بدنم داغ میشه گر میگیره

اصلا به علایم نیست

من سر مثبت شدنم یه علایم های خاصی داشتم که تو انتقالام نداشتم

الان روز چندمی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۶ هفته

ای خدای من🥹🥹🥹😍 حتما حرکت نینی بوده مبارک باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام، اگه کسی اینجا آنوکساپارین میزنه میشه بگین چه شرکتیه؟من البرز گرفته بودم همش کبود میشد رلضی نبو ...

سلام

مال من ناکسپرین هست.

خوبه.

ولی کلا این آمپول درد داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزم چه گوگولی. خدا حفظش کنه .مبارک باشه عزیزم.انشالله این روزا برای تک تکمون به خوبی بگذره

ممنون قشنگم انشالله 😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810