2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
منم فوبیای بیهوشی داشتم و خیلی میترسیدم ولی اونطوری که فکر میکنی نیست ،بیهوشی ای وی اف سبکه ،۲۰ دقیق ...

به آدم میگن باید چیکار کنه واینا؟ بیمارستانم دولتیه همش فکر میکنم به این چیزا اهمیت نمیدن منم واقعیتش نرفتم تا حالا

همراه غیر همسر نمیخواد؟ کیک آبمیوه هم خودم ببرم یا میدن اونجا بهم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آدم میگن باید چیکار کنه واینا؟ بیمارستانم دولتیه همش فکر میکنم به این چیزا اهمیت نمیدن منم واقعیت ...

نه چیزی نمیدن عزیزم، برای عمل که باید ناشتا باشی،بعدش نمیدونم شاید بشه همسرت چیزی به دستت برسونه اگه خیلی ضعف داشته باشی، ماکه دیگه وقتی ترخیص شدیم رفتیم خونه ناهار خوردیم، منم بار اول همینطور بودم خیلی استرس داشتم چون واقعا یکم پرسنل کم حوصله ن، به حرفشون گوش کنی اوکیه

به آدم میگن باید چیکار کنه واینا؟ بیمارستانم دولتیه همش فکر میکنم به این چیزا اهمیت نمیدن منم واقعیت ...

برای ما که آبمیوه و کیک بعد عمل خودشون میدادن ،نه غیر همسر کسی دیگه لازم نیست ببری ، آخه اصلا کار خاصی لازم نیست انجام بدی ،آره اونجا خودشون میگن کجا برو ،چیکا بکن ،فقط برای احتیاط شناسنامه هاتون ببرین ،و همسرت هم باید رضایت نامه امضا کنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

چون سرم وصل میکنن ،بعد عمل هم ضعف نمیکنی نگران نباش ،ناشتا باش قبل عمل 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستان من ازدکترامدم😵‍💫رفتم رسول اکرم پیش رخ گیره بعدکلی معطلی گفتن وقتی جواب نمونه رحم خوبه هیسترو میخوای چیکار فتم چن تادکترنظرشون عمل مجددهست. گف نامه بیارعملت کنم زنگ زدم بیمارستان آمین ک دکترم هست ب ماما وصل شدم گفتم دکتر هست بیام نامه بگیرم گف رفته عمل 40دیقه دیگ بیا. از سول اکرم رفتم آمین بازبعدمعطلی تواتاق سرشون خیلی شلوغ بود دکترم گف بیاسونوت کنم بلافاصله زودگف پول نمیگیرم🤣🤣🤣🤣فهمیدندارم گف مایع نیس ک بیابازبروتوسیکل با آنتی بیوتیک این دفه آزیارو دادجای آموکسی کلاو. خیلی اصرار کردم توروخدا نامه بده برم گرفتارم بازمایع تشکیل میشه چرا انقد هورمون مصرف کنم قبول نکرد😐ی هفته بعدمیرم اگ مایع بودنامه میده واسه عمل. اذیت میکننااااااا. ازصب اسیرم توبیمارستانا. میدونم الکیه بازمایع میاد فقط وقت پولم وجونم میره. راستی ی خانمی خونریزی داشت سرخود داروهاش قطع کرده بود بعدچن رو اومده بود سونو شده بود قلب تشکیل شده بود دکترم کلی دعواش کردگف خونریزی طبیعیه چراقطع کردی خانومه گف فک کردم همه چی تموم شده ناامید شدم قطع کردم. فهمیدقلب داره نینی ناز. ازخوشحالی گریه کردمنم ازذوقش چشام پرشد خیلی حس خوبی بود ب همسرش گفتم قلب نینیتون تشکیل شده گریه کرد رف شیرینی خریدآرود😍😍😍😍😍یکی میخاست ب من بگه توچیکاره ای آخه خبرمیدی دکتر هست ماماهست😆خلاصه خبرخوبی بودخستگیموکم کردانشاالله روزی هممون😍😍😍😍

دورت بگردم ممنون ازدعات قشنگم واقعالطف میکنی بیادمونی دعامون میکنی مهربونم خداروشکر نینی نازمون خوبه ...

قربونت برم خاهره قشنگم انشالله همتون حاجت روا بشین یه نفس راحت بکشیم انشالله هیچ منتظری نباشه خاهره قشنگم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربونت برم خاهره قشنگم انشالله همتون حاجت روا بشین یه نفس راحت بکشیم انشالله هیچ منتظری نباشه خاهره ...

دورت بگردم نیاز مهربونم 🥰🥰😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥الهی آمین. نینی نازتوببوس ازطرف من😍😍😍😘😘😘😘😘😘

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که بارداری♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️الهی شکرررر

دورت بگردم ♥️🫂 انشالله قسمت و روزی خودت به زودی زود 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم امروز مرکز مام با دکتر تمیزی انتقال داشتم۳تا جنین ارلی بلاست B،بلاست AوکامپکتBدعا کنید مثبت بش ...

انشالله مامان شدی با این انتقال 😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله ک توام بارداری راحتی پیش رو داشته باشی عزیزم انشالله بارداریمون بخوبی پیش بره من ک حاضرم هر ...

فداتشم انشالله ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😀😀 نه عزيزم نزدم ممنون عزيزم باورم نميشه رفتم كه جنين هام تموم شه، خيلي سختي كشيدم اگه واقعا مثبت ...

عزیزم دیگه بی‌بی نزدی؟ کی میری آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810