2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
الهی حاجتتو میگیری عزیزم پایان شب سیه پیداست. رز فرتیل سی ام خوردی؟

ممنون سپیدار جون ،توکل به خدا 

فرتیل سی ام خوردم عوارض نشون داد...سرگیجه گرفتم ....بعدش دیگه با احتیاط خوردم ....الان میتونم بخورم ولی راستش مرتب نخوردم گاهی ۳ تا....گاهی دوتا ....گاهی یکی 

دارو زیاده اصلا فرصت نمیشه بخورم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی حاجتتو میگیری عزیزم پایان شب سیه پیداست. رز فرتیل سی ام خوردی؟

کلا بدن من به دارو واکنش نشون نمیده ،دوران پانکچرم همینجوری بودم اصلا ویتامین اینا رو من تاثیر نداشت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خارجی از کدوما ؟ پچ استرادیول یا اینکه قرص ؟ از اون قرص‌هایی که ظرفشون گردالی هست از اونا گرفتم اما ...

اره همون قرص آبی گرده ،پس پچ رو هم بگیر عزیزم اگه با قرص تنها جواب نداده،یه مکملم هست واسه ضخامت خوبه،ال کارنتین فکر کنم ،فردا چک میکنم اگه غیر این بود بهت میگم،حتما پچ بگیر،روزی دوتا تخم مرغ بخور ،گردو حتما بخور،امگا ۳ بخور ،ورزش کن جواب میگیری

ممنون سپیدار جون ،توکل به خدا فرتیل سی ام خوردم عوارض نشون داد...سرگیجه گرفتم ....بعدش دیگه با احتیا ...

راستی با روغن سیاه دونه ماساژ ندیا ،واسه ضخامت پایین سیاه دونه خوب نیست ،نهایتش خواستی روغن بزنی کرچک بزن ماساژ بده

عزیزم مراکزدولتی هم انجام میدن اگ تهرانی بیمارستان رسول اکرم توی ستارخان دکتر رخ گیره انجام میده من ...

نه من کرمانشاه هستم اصلا خبر ندارم کجا انجام میدن ،باید برم با دکترم صحبت کنم

ممنون سپیدار جون ،توکل به خدا فرتیل سی ام خوردم عوارض نشون داد...سرگیجه گرفتم ....بعدش دیگه با احتیا ...

دورت بگردم انشاءالله درست میشه منم ضخامتم ب سختی بالامیره. فک  کنم اون دفه ک روز11پریودی6نزدیک 7بودبافرتیل رف بالایاهم استرادیول خارجی  ی بسته ازقبل داشتم اون برد بالا. ک بخاطرمایع کنسل شد. رزعزیزم کلسیم ومکمل یاداروهای غیرضروریوحذف کن فرتیل و3تاروزی بخورحتما. چراپچ نمیگیری. یااسترادیول ازطریق واژینال هم امتحان کن خیلیاازاین طریق نتیجه گرفتنا.دکترم ب من سیلدنافیل هم داخلی داده بود واسه ضخامت 

دقیقا همین احساس دارم که هیچ وقت بارداری برام اتفاق نمیافته،امروزم رفتم ضخامتم خیلی پایین بود فکر نک ...

عزیزم ناراحت نباش منم با استرادیول ضخامتم خوب نبود دکتر کنسل کرد،ماه بعد بهم استروژن داد ضخامتم خوب شد،با دکترت مشورت کن شلید استروژن برات خوب باشع

کلا بدن من به دارو واکنش نشون نمیده ،دوران پانکچرم همینجوری بودم اصلا ویتامین اینا رو من تاثیر نداشت

میفهمم چی میگی لامصب این ضخامت خیلی نازداره. ولی تومرتب بخوری مرتب میره بالاضخامتت چندبود آخرین سونو؟ 

عزیزم از چند دوره تا ده روز؟ اینکارو قبل پانکچر و انتقال کردید یا برای اقدام طبیعی؟ من ذخیره م خوبه، ...

سلام عزیزم ۳ روز بعد پریود اگه میخوای انتقال بدیرانجام نده عشقم شاید تاثیر خوبی نداشته باشه من با طبیعی اینکار و کردم 

عزیزم از چند دوره تا ده روز؟ اینکارو قبل پانکچر و انتقال کردید یا برای اقدام طبیعی؟ من ذخیره م خوبه، ...

ببین عشقم هم کیفیت میره بالا هم تعدادش ولی اگه انتقال داری نکن گلم چون پرولاکتین هم بالا میره

خوبم گلم قربونت پس هنوز ویارت خوب نشده وای دختر من غلط کردم گفتم ویار فقط میخاستم خیالم از قلب راحت ...

😂😂😂😂😂😂

تا باشه از این حال های بد

برای همه بچه های تاپیک

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810