2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
ای بابا. انشاالله زود زود ازبین میرهاز مایع درون رحم ت چه خبر؟ دیگه برنگشت به لطف خدا

فدات بشم انشاءالله. والاتاهورمون نمی‌خورم مایع نیست همین ک میخورم تشکیل میشه. فردانوبت دارم بادکترت رخ گیره ببینم نوبت عمل مجددهیسترومیده. فردا انشاءالله میام میگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه ،بعد از مدتها دارم پست میزارم ، بعد از سه سال رفت و آمد و چه ...

سلام عزیزم خوبی قربون قلب شکستت بشم. توک تخمک داری میخوای یکم استراحت کنی بعدخودتوتقویت کنی عزیزدلم تغذیه سالم وازهمه مهمترفکروخیال راحت نتیجه خوبی میده.نگران همسرتم نباش دست تونیست ک. فک خودتو میکنی فک ناراحتی همسرتم میکنی خوب چی میمونه ازت دختر. همه میدونن این راه سخته. صبوری کن باطب سنتی دکتر خیراندیش پیش برو کلپاش تواپارات واینیستاهست کمکت میکنه. من واسه مشکل خودم همه جارودارم زیرورومیکنم. مطمئنم توباردارمیشی خیلی سختگیرانه تغذیتودرست کنی. پیازدرمانی توام شروع کن. ناامید نباش. من خودم اگ نشد هم بازامیدمودارم ی روزخداروزی منم میده ندادم باخوشحالی وبازهم امیدادامه میدم ب زندگیم.همیشه بخودت بگو من الانم خوشبختم وخداروشکرگزارم تانعمتای زیادی وارد زندگیت بشن. توخودت نریزفدات شم

دقیقا همین احساس دارم که هیچ وقت بارداری برام اتفاق نمیافته،امروزم رفتم ضخامتم خیلی پایین بود فکر نک ...

عزیزم تو سیکل انتقالی؟استرادیول خارجی بخور واسه ضخامت پایین

بله سیکل انتقالم 

خارجی گرفتم مارال جان ،با این حال بالا نرفته ،ضخامت من جوریه که همون ۵ گیر می‌کنه میمونه بالاتر نمیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خارجی از کدوما ؟ پچ استرادیول یا اینکه قرص ؟ از اون قرص‌هایی که ظرفشون گردالی هست از اونا گرفتم اما انگار تاثیری نداشته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم امروز مرکز مام با دکتر تمیزی انتقال داشتم۳تا جنین ارلی بلاست B،بلاست AوکامپکتBدعا کنید مثبت بش ...

انشالله بسلامتی ،خدا بزرگه من روزچهارمم رد کردم،خدت رحم کنه،

ایشالله هرچی خیره خدانصیب کنه💚💚🤱🤱

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان من دوشنبه تخمک کشی دارم شوهرم باید کی انزال داشته باشه تا نمونه اسپرم برای دوشنبه خوب با ...

72ساعت قبل ،تقریبا میشه پنج شنبه شب بهترین حالته,

تا ۵روزم مشکلی نیست 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

2810