2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه ،بعد از مدتها دارم پست میزارم ، بعد از سه سال رفت و آمد و چهار بار پانکچر  و بعداز دوبار کنسل شدن سیکل انتقالم  سومین سیکل بلاخره انتقال دادم و دوتا جنینام از دست رفت  و امروز هم انتقال جنین بلاستم منفی شدش ،، خیلی داغونم نمیدونم شب همسرم بیاد چطور باهاش روبرو بشم اونم خیلی ناراحته چون پیامکی جواب بهش گفتم از طرفی واقعا دارم به این قضیه میرسم که دیگه باردار نمیشم نمیخواستم به این نقطه برسم ولی حتی دیگه امیدی هم به پانکچر دوباره نیست و تخمک‌هام پوچن ،از طرفی قیمت تخمک اهدایی سرسام آور و مدتها باید تو نوبت موند و درآخر هم اونم مثبت شدنش قطعی نیست ،،، فقط ازتون میخوام با دلهای مهربونتون برام دعا کنید خدا به دل من و همسرم آرامش بده ، انشالله به حاجات دلتون برسید

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه ،بعد از مدتها دارم پست میزارم ، بعد از سه سال رفت و آمد و چه ...

دقیقا همین احساس دارم که هیچ وقت بارداری برام اتفاق نمیافته،امروزم رفتم ضخامتم خیلی پایین بود فکر نکنم بالا بره ،شیطونه میگه همه چی رو ول کن ،تا کی باید سماجت به خرج بدیم ،خسته شدم دیگه ,مگه میشه بعد از این همه دوندگی بازم کوچکترین اتفاقی نیافته😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه ،بعد از مدتها دارم پست میزارم ، بعد از سه سال رفت و آمد و چه ...

عزیز دلم با همه ی وجودم از خدا میخوام خودش اول بهت آرامش بده این روزای سخت رو بگذرونی بعدش هرچی زودتر مادر شدن رو قسمت و روزیت کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

دوستای عزیزم میخوام از چهارشنبه تا ولادت حضرت زهرا که میشه 40 روز ، چله حدیث کسا بگیرم هر روز برای یکی از شما عزیزای دلم که در انتظار باردار شدن هستین 

این پست رو لایک کنین که اسماتون رو بنویسم به امید خدا و لطف حضرت زهرا از همتون خبرای خوش بشنوم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۷#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- @happygirlss    

۵۴- @کاپیتالاسیون    

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- زهرااااباااانو

۷۸- آسمان۱۴۰۲

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانممممممممم خدا دخترنازتوحفظ کنه 😍😍😍انشاءالله نینی تودلتیم بسلامتی بدنیا بیاری. خداخیرت بده ک ...

مرسی عزیز دلم دورت بگردم اصلا ناراحت نباش من ذخیره ام ۲ صدم بود  حتی تخمک اهدایی گرفتم و نشد فقط خدا ثابت کرد که همه کاره خودشه

خوبم گلم قربونت پس هنوز ویارت خوب نشده وای دختر من غلط کردم گفتم ویار فقط میخاستم خیالم از قلب راحت ...

وای خدا کنه زود از شرش راحت بشی بارداری بدون اذیتی رو ادامه بدی عزیزم ♥️ 

ای جوووونم پس چهارشنبه انشالله میری😍 خوش خبر باشی عزیزم ، من فرقی نداره یه وقتایی خوبم یه وقتایی حالم بده🫠

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون مهربونیت برم من انشاالله خدا ب دل منم نگاه کنه.از روز سوم پریود تاکی خوردی گلم؟قبل ناهاروشام خ ...

گلم روزی دوبار تا ۱۰روز فقط یهچیزی من بگم من حتی خونه کسی هم مهمونی دعوت بود درست میکردم می‌ریختم تو  شیشه تا قبل اینکه سفره بندازن سری میخوردم 

و حتی مسافرت رفتیم یه کیسه پیاز زرد خریدم هر روز یکی تا دوتا میجوشوندم میخوردم واینکه هرکی می‌پرسید میگفتم برای رژیم لاغری هستش 

قربون مهربونیت برم من انشاالله خدا ب دل منم نگاه کنه.از روز سوم پریود تاکی خوردی گلم؟قبل ناهاروشام خ ...

خدا نکنه عزیزم شک نکن به امید خدا حتما مامان میشی باورت میشه من حتی شوهرمم برای اونایی بچه میخوان دعا میکنه حتما  قبل ناهار و شام بخور  تا ۱۰ روز بخور راستی پرولاکتین ت بالا نیست؟

خدا نکنه عزیزم شک نکن به امید خدا حتما مامان میشی باورت میشه من حتی شوهرمم برای اونایی بچه میخوان دع ...

واقعا خدا هیچکسی رو چشم انتظار بچه نزاره تو دنیا.نه گلم چندباری ازمایش دادم هیچوقت نداشتم

دوستان اصفهانمن آنروز باید بیمارستانم انتخاب کنننمیدونم میلاد برم یا بهشتی کسی اگه میدونه کمک کنه کد ...

سلام عزیزم. کلینیک پویش تو شهرک سلامت هم خوبه، تیم احمدی و کلانتر. من اونجا میرم.

جنین شناسش هم که دکتر نصر هست، یکی از بهترینای ایران

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دوستای عزیزم میخوام از چهارشنبه تا ولادت حضرت زهرا که میشه 40 روز ، چله حدیث کسا بگیرم هر روز برای ی ...

نهال جون برای من ویژه دعا کن ،حالم خوب نیست ،امروزم که بیشتر حالم گرفته شد 😭😭😭😭😭

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای خدا کنه زود از شرش راحت بشی بارداری بدون اذیتی رو ادامه بدی عزیزم ♥️ ای جوووونم پس چهارشنبه انشا ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که بارداری♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️الهی شکرررر

2810