2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
عزیزم جلوی آینه هم میشه وایسی من یبار خودم تزریق کردم ایستاده خواهرام بلدبودن ازشون پرسیدم کجاتزریق ...

وای دقیقا دفعه اول خیلی حس مبهمی داری 

منم جلو اینه میزنم چند بار دادم همسرم انقد دستش سنگین بود ک حد نداشت.‌‌....

دیگه الان خودم میزنم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۲#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- @گیسوگلابتونم    

۴۴- @سهیلا_جون1    

۴۵- ۲aftab 

۴۶- قاصدک_بیخبر 

۴۷- sarayyyyyy 

۴۸- baharrr7878 

۴۹- مارپلههههههه 

۵۰- atitalebi 

۵۱- raha686868 

۵۲- آسمانیترینم 

۵۳- happygirlss 

۵۴- کاپیتالاسیون 

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- 

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی وقتا نمی‌خورم آخه اصلا فرصت نمیشه چون دارو خیلی زیاده بخصوص که بعضیا رو باید روزی ۳ تا.... ...

خدا انشالله معجزه شو بهت نشون بده عزیزم و راحت شی از این همه دارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دقیقا دفعه اول خیلی حس مبهمی داری منم جلو اینه میزنم چند بار دادم همسرم انقد دستش سنگین بود ک حد ...

عالیه همگی من فردا راه میرفتم طرف تهران بعد نهار می‌خوام خودم آمپولمو بزنم شماها رو میبینم چه مامانی پر دل وجراتی هستید انرژی میگیرم من خدا بخواد مادر سه تا کوچولو میشم باید نترس باشم برام دعا کنید چهارشنبه انتقال دارم 🙏 🙏 💛 💛 💚 💛 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

وای دقیقا دفعه اول خیلی حس مبهمی داری منم جلو اینه میزنم چند بار دادم همسرم انقد دستش سنگین بود ک حد ...

منم ب دست اعتقاد دارم بیرون میرفتم خیلی دردمیکردولی خودم زدم اصلاحتی شک کردم تزریق انجام شده😆

ادم از این می ترسه یه وقت تو رگ زده بشه .

اون جای مخصوصش که بدونی کجاست اونجا اصلا رگ مهمی ندارد حتی اگه رو رگ هم بزنی فقط یه مختصر خون میاد 

از آپارات فیلمای رو نگا کن خیلی خیلی راحته ،دیگه ما برای خودمون یا عضلانی می‌زنیم یا زیر جلدی که هر دو راحتن ،وریدی خطرناکه که تو داروهای ما اصلا آمپول وریدی نیست 

من خودم از آپارات یاد گرفتم و مثل بچه های دیگه تو آینه تزریق میکنم البته بار اولش که خواستم تزریق کنم فکر کنم صد بار آمپول فرستادم داخل سرنگ و بعد ویال چون نمی‌دونستم باید هواگیری بشه یعنی بار اول نسبتا خراب کردی هم نترس 😂😂😂😂

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی بنده خدا🥺😔😔 منم نه هفته داشت تموم میشد ک رفتم و گفت تو ۸ هفته مونده. ۷ هفته و ۴ روزش بود.من ...

خوبی عزیزم. اینجور که میگه بارداری همزمان باشما بود. اگه یادتون باشه اون موقع که شما گفتید لک دیدید. این بنده خدا هم گفت لک دیدم. فکرشو بکن ازاون زمان متوجه نشده و همینطور داروهاش ادامه داده. لک هم با بالابردن دوز دارو قطع شده براش. خدا کمکش کنه. شما جنین که دفع شد بردید پاتولوژی؟ بهش گفتم هرموقع دفع شد منزل بودی. بزار تو یه شیشه. ببر آزمایشگاه. منکه همش میرفتم بیمارستان. خدا نکنه ولی ممکنه خونریزی زیاد بشه خطر داره. ان شاالله بزودی جاش برا شما این خانم پر بشه بحق حضرت زینب. 

عالیه همگی من فردا راه میرفتم طرف تهران بعد نهار می‌خوام خودم آمپولمو بزنم شماها رو میبینم چه مامانی ...

خودت بزنی خیلی عالیه. من روزای اول که درمان شروع کرده بودم همش میرفتم درمانگاه بعد انتقال پرستار میومد منزل میزد چقدر هزینه برامون افتاد. ولی برای بار بعدی همسرم از نت آموزش تزریق و دید و برام زد. کلی ازهزینه هامون کم شد بابت آمپول. ازاون به بعد هروقت مردی بود آمپول انوکسان و پروژسترون باخیال راحت برام میزد. 

2810