2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
حتما برو یه چکاب بشونمیدونم چرا دکترا فقط به فکر انتقال هستن و اصلا معاینه نمیکنن.من دکتر قبلیم تو س ...

آخه آنتی بیوتیک که ربطی به ویروس نداره ....باکتری رو از بین میبره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من خودم تزریق میکردم به باسن

آفرین ،ماشالله چه مامانی ،من می‌خوام به ران بزنم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مدت عزیزم قبل انتقالت دارو خوردی؟ من حدود ده روز دیگه پریود میشم و اگه خدا بخواد میرم برای انتقال ...

دقیق یادم نیست ولی چون میترسیدم طول بکشه درمان چندماه قبل از انتقال رفتم.

به نظرم برو دکتر زنان معاینه بشو تا باتوجه به میزان درگیری بهت دارو بده

حالااگر انتقال یه سیکل عقب بیوفته بهتر از اینه که با وجود عفونت وقارچ و اینا انجام بشه.چون زمانیکه عفونت داری گلبول سفید شروع میکنه به فعالیت تا اونو ازبین ببره بعد فکرکن درهمون زمان که اینا فعال هستن جنین انتقال بدی خب بهش حمله میکنه دیگه

دقیق یادم نیست ولی چون میترسیدم طول بکشه درمان چندماه قبل از انتقال رفتم.به نظرم برو دکتر زنان معاین ...

ای بابا،الان چندماهه الکی انتقالو خودم عقب انداختم، چطور یادم نبوده پیگیری کنم 

شما بیرون کلاس تزریقات رفتید ؟ چطوری خودت ترریق می کردی؟ ایستاده یا خوابیده ؟

نه نرفتم. دوستم پرستار بود یادم داد. به پهلو میخابم و تزریق میکنم. شوهرمم از رو دستم یاد گرفت، خونه باشه اون برام میزنه.

البته فعلا خداروشکر از تزریق پروژسترون عبور کردم. 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دوستان یادتونه درمورد دوستی که تو روستا بودن بنده خدا دسترسی به دکترش ن نداشتن بهتون گفتم. دیروز سون ...

الهی بنده خدا🥺😔😔 منم نه هفته داشت تموم میشد ک رفتم و گفت تو ۸ هفته مونده. ۷ هفته و ۴ روزش بود.

من تو خونه سقط کردم . داروها مو ک قطع کردم بعد ۴ روز اگه اشتباه نکنم لک بینی شروع شد و فرداش هم سقط شد.

ان شاالله که خیلی اذیت نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اونایی که آمپول G-csf رو داخل رحمی تزریق کردن .....چند روز قبل انتقال تزریق کردن ؟

برا من دکتر زرنانی گفته بود دو روز قبل انتقال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی می‌دونه آمپول هورمون رشد همون سیناتروپین تو سیکل انتقال برای چی میدن؟

برا من برا ضخامت داده بود

شما بیرون کلاس تزریقات رفتید ؟ چطوری خودت ترریق می کردی؟ ایستاده یا خوابیده ؟

عزیزم جلوی آینه هم میشه وایسی من یبار خودم تزریق کردم ایستاده خواهرام بلدبودن ازشون پرسیدم کجاتزریق بشه جاشوگفتن قسمت بیرونی وبالای ب اسن. انتظار درد داشتم اصلا نفهمیدم سوزن کی رف تو😆انقدباحال بودذوق کردم تونستم خودم بزنم💪توام میتونی عزیزم راحته.مامیتوانیم🥴

2810