2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042601 بازدید | 684264 پست

دوستان یادتونه درمورد دوستی که تو روستا بودن بنده خدا دسترسی به دکترش ن نداشتن بهتون گفتم. دیروز سونو ان تی داشت. متاسفانه گفتن جنینش رشدش متوقف شده و باید سقط کنه. هفته اول مهر رفته بود صدای قلبش شنیده بود 7 هفته و سه روز. بوده اون. موقع. حالا دیروز که 13 هفته بوده رفته سونوگراف گفته رشدش تو همون هفت هفته بوده و دیگه متوقف شده نگو این بنده خدا هرروز به منو بقیه اعضای گروه میگفت از 8 هفته به بعد ترشحات قهوه ای دارم چیکار کنم. اونام میگفتن داروها تو ادامه بده بیشترش کن. الان یکماهه که الکی آمپول زده هرروز و دوفامد و شیاف رو 6 ساعته استفاده کرده. نگرانه میگه چیکارکنم حداقل تو خونه سقط بشه. احتمالا جاش حسابی محکم شده. میگن کورتاژ میکنن. دلش نمیخواد. اینو گفتم که کسانیکه لکه بیننی داشتن و تو سایت دنبال علت می‌گشت. بیشتر پیگیر بشن. و به بیخیالی طی نکنن. شاید مشکل جدی باشه. حالا هرکی راهکار مناسب داره بیاد ارائه بده. خودم دراین زمینه تجربه تلخی دارم. همین اتفاق برام افتاد آمپول جای جنین محکم کرده بود و رفتم بیمارستان با قرص و شیاف اینا سقط نشد. و مجبور شدن ببرن اتاق عمل. حالا من بهش گفتم فعلا داروهاش قطع کنه. و بره پیش دکترش موضوع رو بگه. و کمی صبر کنه تو خونه شاید سقط شد. راستی صبر کنه خطر نداره براش؟ تا حداقل چند روزی اثر آمپول کم بشه شاید طبیعی دفع شد. کسانیکه تجربه این چنینی دارن بیان کمکش کنن بنده خدا راحت بشه درعذابه. منم چندین تجربه سقط داشتم بدلیل توقف قلب. ولی هربار دکترم نامه داده رفتم بیمارستان  دفع شده. و خواهرانی که چندین مرتبه مشکل توقف رشد جنین داشتن و بعدش بارداری موفق داشتن. بیان بگن هر رمانی یا آزمایشی براشون انجام دادن. علتش چی تشخیص دادن. چون مشکل اصلی منم اینه. و بخاطر همین نرفتم انتقال ترس دارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یادتونه درمورد دوستی که تو روستا بودن بنده خدا دسترسی به دکترش ن نداشتن بهتون گفتم. دیروز سون ...

عزیزم چقدنازاحت شدم خداب دلش صبر و ارامش بده واقعا.بنظرمن هرلکی خطرناکه و ادم باید بره حتما چک بشه منم دقیقا زمان سقطم لک قهوه ای دیدم و رفتم سونو فهمیدم سقط شده🥺🥺🥺

عزیزم منظورت اینه بیشتر از دوبار و مداوم استفاده کنم؟ درمان دیگه ای نمیدونید؟ از پماد بدم میاد

عزیزم پماد میدونم سخته حس بدیه ولی 7شب متوالی عالیه. والامیترسم سرخود بهت داروبگم اصلاانتی بیوتیک زیادی هم خوب نیس پماد بهتره. ی چیزبگم بیشترین عفونت‌های مابخاطراین  قرصهای هورمونی ک میخوریم استروژن ک میره بالا تعادل بهم میریزه. خواب کم استرس زیاد. لباس تنگ وجنس پلاستیکی شیرینی‌جات مصنوعی. همه ایناباعث عفونت میشه. ی کارایی هست میگم انجام بده جواب میده ی مدت لباس زیرنپوش من سالهاست نمیپوشم بزارهواردوبدل بشه شلوار نخی گشادبپوش بادست مال نخی خودتو خشک کن بعد دستشویی. بزارتعادل باکتری ومخمرطبیعی واژن حفظ بشه. عنبرنسارا ازجای معتبربگیر ک حتماواسه الاغ ماده باشه. دودکن دامن گشادبپوش بشین روش خودتونسوزونی🥴دودش بره داخل واژن 2بارتوروزانجام بده قشنگ میبینی عفونتامیریزه بیرون. 2قاشق جوش شیرین بریزتوافتابه هردفه دستشویی میری بعداین که خودت شستی با آب آخرش باجوش شیرین خودتوبشوردیگ آب نگیر آروم خودتو خشک کن ک جوش شیرین تومحیط واژن بمونه ph تنظیم میشه باجوش شیرین. ماست پروبیوتیک مصرف کن اینم عالیه. این کارایی ک گفتم بکنی حتماخوب میشی دیگ نیازی نیس پمادبزنی

سلام گلم. من پارسال که انتقال داشتم. دکتر بهم گفت مثلا استرادیول روزی 4 تا. یکی صبح ظهر عصر شب. اینج ...

منم استرادیول ۴ تا دارم که دوتا صبح ،دوتا شب میخورم دیگه ....توکل به خدا ....اینقدر داروها زیادن و قاطی پاتی که اصلا به خدا ذهنم کار نمیکنه فقط میخورم که خورده باشم ....خدا خودش کمکمون کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خانما

من میخوام انتقال جنین بدم اما بخاطر آلودگی هوا میترسم دو تا جنین هم بیشتر ندارم و شانس آخرمه میشه یه هم فکری با من بکنید مرداد ماه جنین داخل شکمم تو ۸ هفته ایست قلبی کرد و خیلی اذیت شدم لطفن اگر کسی چیزی میدونه کمکم کنه

انشاالله که همتون به آرزوی قلبیتون برسید

دوستان یادتونه درمورد دوستی که تو روستا بودن بنده خدا دسترسی به دکترش ن نداشتن بهتون گفتم. دیروز سون ...

سقط و عوارض اون کار ساده ای نیست که با نظرات دیگران انجام بشه و فقط یه متخصص باید کمکش کنه.

همون طبق نظرات عوام پیش رفته و دکتر نرفته که بعداز یکماه متوجه شده وگرنه زودتر و با اقدامات بهتر کارش تمام شده بود تا الان

راستی بچه ها ترشحات پنیری که فکر کنم همون قارچ باشه، تو باردار شدن طبیعی و مثبت شدن انتقال تاثیر منف ...

حتما برو یه چکاب بشو

نمیدونم چرا دکترا فقط به فکر انتقال هستن و اصلا معاینه نمیکنن.من دکتر قبلیم تو سیکل انتقال یه بسته آزیترو میداد که مثلا هرچی عفونت هست ازبین بره که یه دکتر گفت کار اشتباهی هست چون بدن رو آماده مقابله با ویروس میکنه و به جنین حمله میکنه.

دکتری که باهاش مثبت شدم آزیترو نداد اما من قبلش چون سابقه عفونت قارچی زیاد داشتم دکتر بیرون رفتم و دارو خوردم و پماد واژینال استفاده کردم و دستمال کاغذی هم گذاشتم کنار و از پارچه ای برای خشک کردن استفاده کردم

سلام خانمامن میخوام انتقال جنین بدم اما بخاطر آلودگی هوا میترسم دو تا جنین هم بیشتر ندارم و شانس آخر ...

عذر میخوام میشه بگید چه جوری سقط شد راحت دفع شد؟ برا کمک به یکی از دوستان میپرسم. 

سقط و عوارض اون کار ساده ای نیست که با نظرات دیگران انجام بشه و فقط یه متخصص باید کمکش کنه.همون طبق ...

بله درست میگید. از کورتاژ میترسه. میگه برم انجام بدم بعدش ممکنه برا انتقال بعدیش مشکلی پیش بیاد کسی تجربه ای داشته انتقال بعداز کورتاژ؟ 

عذر میخوام میشه بگید چه جوری سقط شد راحت دفع شد؟ برا کمک به یکی از دوستان میپرسم.

عزیزم من تو خونه خودم سقط کردم یک هفته بعد از قطع کردن داروها و آمپول ها 

من خودم از کورتاژ میترسیدم چند روز پیاده روی تند کردم ورزش‌های سنگین و زیاد از پله بالا پایین میرفتم

من نمیدونم کارم درست بوده یا نه کاشکی دوست شما پیش دکترش بره

حتما برو یه چکاب بشونمیدونم چرا دکترا فقط به فکر انتقال هستن و اصلا معاینه نمیکنن.من دکتر قبلیم تو س ...

چه مدت عزیزم قبل انتقالت دارو خوردی؟ من حدود ده روز دیگه پریود میشم و اگه خدا بخواد میرم برای انتقال، این زمان کافیه برای درمان؟ میخوام قرصشو بگیرم،پماد اصلا نمیتونم

عزیزم من تو خونه خودم سقط کردم یک هفته بعد از قطع کردن داروها و آمپول ها من خودم از کورتاژ میترسیدم ...

میخواد بره بنده خدا. دکترش نبوده برا چهارشنبه بهش وقت دادن. میره دکتر ولی درکل میخواد اگه بتونه توخونه دفع بشه بهتره. شایدم دکترش قرص واینا بده بگه برو خونه استفاده کن. معلوم نیست. ولی خودش ترسیده 

2810