2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042569 بازدید | 684258 پست

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۱#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- @زلیخاه۱۴۰۲    

۴۲- @zohrehjafari    

۴۳- گیسوگلابتونم 

۴۴- سهیلا_جون 

۴۵- ۲aftab 

۴۶- قاصدک_بیخبر 

۴۷- sarayyyyyy 

۴۸- baharrr7878 

۴۹- مارپلههههههه 

۵۰- atitalebi 

۵۱- raha686868 

۵۲- آسمانیترینم 

۵۳- happygirlss 

۵۴- کاپیتالاسیون 

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- 

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله، عزیزم ۱۲هفته ک بشه خوب میشی اره حالت تهوع بده من ب بو نون بدم میومد حس میکردم نونا کپک زدن ...

الان چطوری عزیزم بهتری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عشقم به آرزوهای قشنگت برسی😘😘

سلام هلی جوون خوبی عزیزم معجزه ی قشنگت خوبه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدای من درست میبینم فاااطمه تو بارداری؟؟؟؟؟؟وای خدای من😍😍😍شکرت خدایا شکرتمبااااارکه عزی ...

مرسی قشنگم 🥹🫂 

دعا کن برام 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سرساعت میخورم رپزی 3تا 8ساعت یه بار.انوکساهم دکترم گفت سرساعت بزن مثلا امروز هرساعتی زدی فرداهم ه ...

به من گفته بودن امروز ۳ تا استرادیول ۸ ساعت بخورم......چون دیر کارم تموم شد مجبور شدم ۶ ساعت یکی بخورم ......از فردا هم گفتن ۲ تا صبح ۲ تا شب بخورم 

انوکسا رو چه ساعتی میزنی....اصلا یادم نیست به من چه جوری گفت ....ولی تو نت خوندم نوشته بود بین‌۴ تا ۵ خوبه بزنید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خواهش میکنم عزیزدلم خوب کردی رفتی مرکزحیف بود زمانوازدست بدی انشاءالله کارات بخوبی پیش میره ومامان م ...

ممنون عزیزم ،انشالله همچنین خودت به زودی به مراد دلت برسی 

حتی ویتامینها میگن سرساعت باشه بهتره. من 4تاک داشتم 2تا باهم10صبح میخوردم 2تارو12ساعت بعد10شبمیخوردم ...

من هیچی رو سر ساعت نمی‌خورم ....خیلی وقتا هم اصلا نمی‌خورم 😁😁😁😁.....ولی دیگه این چندتا که هورمونیه میگم شاید لازم باشه سر وقت بخورم 😅😅😅

من هیچی رو سر ساعت نمی‌خورم ....خیلی وقتا هم اصلا نمی‌خورم 😁😁😁😁.....ولی دیگه این چندتا که هورمون ...

اخ نگو منم از هرچی داروعه متنفرم 😤 بعضی روزا ویتامینامو نمیخورم شامل فولیک اسید, د۳, ب۶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ نگو منم از هرچی داروعه متنفرم 😤 بعضی روزا ویتامینامو نمیخورم شامل فولیک اسید, د۳, ب۶

فقط مجبورم تیروئید و دوفامد رو بخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچی رو سر ساعت نمی‌خورم ....خیلی وقتا هم اصلا نمی‌خورم 😁😁😁😁.....ولی دیگه این چندتا که هورمون ...

هورمونی ها حتما باید سرساعت باشه تا اثرکنه

از فردا یه ساعت مشخص کنید و همونو ادامه بدید. 

راستی بچه ها ترشحات پنیری که فکر کنم همون قارچ باشه، تو باردار شدن طبیعی و مثبت شدن انتقال تاثیر منفی داره؟ من همیشه خیلی زیاد دارم ولی تموم این سالها نه دارویی استفاده کردم نه این اواخر به دکتر آی وی افم گفتم البته یکی دوبار پماد واژینال استفاده کردم چندسال پیش ولی بیفایده بوده

منم خیلی وقتا نمی‌خورم آخه اصلا فرصت نمیشه چون دارو خیلی زیاده بخصوص که بعضیا رو باید روزی ۳ تا.... یا ۲ تا باید خورد😮‍💨

حتی ویتامینها میگن سرساعت باشه بهتره. من 4تاک داشتم 2تا باهم10صبح میخوردم 2تارو12ساعت بعد10شبمیخوردم ...

آخه دوره پانکچر ویتامینا رو سر ساعت خوردم دیدم که اصلا تاثیر ندارد دیگه اعتقادم به ویتامین از دست دادم الآنم فقط گاهی میخورم که خورده باشم 

2810