2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042598 بازدید | 684263 پست
ببین ادامه بده به نظر من و اینکه واقعا حاضری ی سیکلتو به خاطر نبودن دکترت کنسل کنی؟نمیخوای دکتر دیگه ...

اتفاقا همین کارو انجام دادم گلم ،رفتم مرکز ....نه حاضر نبودم به خاطر دکتر کنسل کنم چون دکترم خیلیم شق القمر نمیکنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم خوب توداروهاتوبخورشنبه بروسونوواسه ضخامت استرادیول وداروهایی دیگم داده. واقعا ازادم بی مسئوليت ...

نه آخه گلم امروز روز دوم پریودم بود باید سونو میشدم ،استرادیول اینا هم نداده بود ،رفتم مرکز دیگه چون جز این چاره ای نداشتم 

ممنون که راهنمایی کردی سپیدار جون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی آسپرین هم بخور استرادیول خونولخته میکنه گردش خون میادپایین ولی 2روزقبل انتقال بایدقطع بشه

رفتم مرکز آسپرین و آنوکساپارین هم نوشتن برام 

سلام دوستان خوبین 

میشه لطفاً برای یکی از دوستام دعا کنید راحت زایمان کنه و بسلامتی نینیشو بغل کنه 🤍🙏🏻

الان تو بلوک زایمان هست....

بارداری چالش داری داشته لطفاً براش دعا کنید

منم ازش میخوام تو این روز برای شماها دعا کنه انشالله مادر شدن رو تجربه کنید♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی آسپرین هم بخور استرادیول خونولخته میکنه گردش خون میادپایین ولی 2روزقبل انتقال بایدقطع بشه

سپیدار جون من تا روز چهارده بعد انتقال هم آسپرین میخوردم، الانم همینطور دارم الکی میخورم

بچه ها استرادیول سر ساعت میخورین؟ 

روزی ۴ تا باشه چه جوری میخورین؟ 

آنوکساپارین کی باید زد ؟ صبح بهتره یا شب ؟

بچه ها استرادیول سر ساعت میخورین؟ روزی ۴ تا باشه چه جوری میخورین؟ آنوکساپارین کی باید زد ؟ صبح بهتره ...

من سرساعت میخورم رپزی 3تا 8ساعت یه بار.انوکساهم دکترم گفت سرساعت بزن مثلا امروز هرساعتی زدی فرداهم همونو بزن من بعدظهرا میزنم.من کلا چون داروها هورمونیه همشوسرساعت میخورم ک رعایت کرده باشم

نه آخه گلم امروز روز دوم پریودم بود باید سونو میشدم ،استرادیول اینا هم نداده بود ،رفتم مرکز دیگه چون ...

خواهش میکنم عزیزدلم خوب کردی رفتی مرکزحیف بود زمانوازدست بدی انشاءالله کارات بخوبی پیش میره ومامان میشی الهی آمین 

سپیدار جون من تا روز چهارده بعد انتقال هم آسپرین میخوردم، الانم همینطور دارم الکی میخورم

آتی جون خیلیا توانتقال آسپرین دارن ولی نمیدونم ازاول انتقال دارن یاچن روزبعد شروع میشه. این حرفوک2روزقبل انتقال بایدقطع بشه ماما دکترم گف نمیدونم چراگف بایدقطع بشه. منم مثه تو سواله برام حواسم باشه این دفه میپرسم میام میگم اینجا

راستی آتی الان توداروی هورمونی میخوری؟ یامشکل غلظت‌ خون داری؟ من هروق داروی هورمونی مصرف میکنم آسپرین میخورم. اگ مشکلی نداری نخور خون زیادی رقیق بشه خوب نیستا. هروق استرادیول یاهرداروی هورمونی خوردی بخور

بچه ها استرادیول سر ساعت میخورین؟ روزی ۴ تا باشه چه جوری میخورین؟ آنوکساپارین کی باید زد ؟ صبح بهتره ...

حتی ویتامینها میگن سرساعت باشه بهتره. من 4تاک داشتم 2تا باهم10صبح میخوردم 2تارو12ساعت بعد10شبمیخوردم. انوکسا رونمیدونم گلم ولی هروق میزنی هر روزهمون ساعت تزریق بشه

راستی آتی الان توداروی هورمونی میخوری؟ یامشکل غلظت‌ خون داری؟ من هروق داروی هورمونی مصرف میکنم آسپری ...

فعلا که دارم برای کیستم الدی میخوردم ولی قبل ازونم که دارویی نداشتم سرخود میخوردم  

2810