2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
منو دعا کنین این دوماهم بسلامتی بگذرونم 🥺

انشاالله به خیر و خوشی بگذره برات عزیزم.همینطور کامل استراحت کن .سختی ها نمیمونه ولی خوب آخرش خیره انشاالله. دخمل کوچولو رو بغل میگیری گلم 

من نه میتونم الان‌ این داروها رو قطع کنم نه ادامه بدم ،یه راهی به من نشون بدین چیکار کنم دوره انتقال ...

ببین ادامه بده به نظر من 

و اینکه واقعا حاضری ی سیکلتو به خاطر نبودن دکترت کنسل کنی؟نمیخوای دکتر دیگه ای بری؟ برای من هر دفعه اولش فقط استروفم بود 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو سونو انومالی طول سرویکس۳۸ بود.لازم هست دوباره بدم؟

نه عزیزم خداروشکر خوب بوده که 

من دکترم گفت اصلا لازم نیست انجام بدی دیگه  دیگه دیروز سونو وزن داشتم گفتم سرویکسم چک کن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام شما چند هفته سرکلاژ کردین؟سرویکس چند بود اون موقع؟

سلام عزیزم ۱۴ هفته  ۲۶ بود انومالی ۱۸هفته رسید ۳۷. 

الان که ۲۹ هفته هستم ۳۰ ۳۱ تقریبا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاالله به خیر و خوشی بگذره برات عزیزم.همینطور کامل استراحت کن .سختی ها نمیمونه ولی خوب آخرش خیره ا ...

ممنون فدای تو بشم 🥹❤️ این دوماهم بگذره سختیا به کنار استرسش به کنار 🥹 خدا دل هیچ زنی رو نشکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم انشاءالله ماهم معجزشوببینیم. این هفته4شنبه با نوبت سونو دارم پیش دکتری ک تومطب دکتراقصی ه ...

بسلامتی عزیزم انشالله که همه چی عالیه🤲🏼🤲🏼🤲🏼از ته قلبم دعاتون میکنم شک نکن معجزشو میبینی

منم یوقتایی استرسی میشم و... باز میگم تا نخواد برگی از درخت نمیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانممممممممم مبارکش باشه عب نداره خداروهزارمرتبه شکرخداجاشوسبزکردقسمت این فسقلی بوده انشاءالله ب ...

ممنون عزیزم با دعای شما🥹

اره تخت مهم نیست فعلا فقط بیاد هیچی نمیخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو چه هفته ای سرکلاژ کردین؟ لطفا برام دعا کنین برای منم بخیر بگذره

14 عزیزم.

انشالله که میگذره استرس نداشته نباش الان چند هفته ای بسلامتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این هفته نیست ،شنبه تشریف میاره ،آخه زنیکه دکتر جایگزین هم نداشته واقعا نمی‌دونم اینا چه جور آدمین آ ...

عزیزم خوب توداروهاتوبخورشنبه بروسونوواسه ضخامت استرادیول وداروهایی دیگم داده. واقعا ازادم بی مسئوليت حرصم میگیره میفهمم حالتو انشاءالله هرچی خیره پیش بیاد اگ داروبجزاین دوتاقرص نداده زنگ بزن ب منشی بگوحداقل داروهاشوبگوبگیرم شنبه بیام واسه سونو

میگم سپیدار جون تو سیکل انتقال ۴,۵ روز اول فقط استرادیول میدن یا چیز دیگه ای هم میدن ؟ اگه فقط استرا ...

عزیزم بستگی ب بدنت داره مثلا پنتوکسی هم واسه گردش خون بده یان ولی دربیشترمواردداروهامشابه. آره استرادیول میدن بادوز های متفاوت مثلایکی 4تااسترادیول میخوره یکی ضخامتش کمه 6تامیخوره.ومکمل میدن واینکه ازسوم یادوم پریودی تا10یا11پریودی بایدبخوری بعدبری سونو باز ضخامت چک بشه عزیزم اگ ضخامتت کمه فرتیل سی ام باشکم پر بخور روی من تاثیرداشت 

میگم سپیدار جون تو سیکل انتقال ۴,۵ روز اول فقط استرادیول میدن یا چیز دیگه ای هم میدن ؟ اگه فقط استرا ...

راستی آسپرین هم بخور استرادیول خونولخته میکنه گردش خون میادپایین ولی 2روزقبل انتقال بایدقطع بشه 

ممنون عزیزم انشاالله به زودی قسمت خودت بشهدیروز وقتی داشت تکون میخورد ازش خواستم برای همه دوستام دع ...

دورت بگردم ای جانممممممممم قربونش بشم ممنون ازت عزیزم خداروشکر دوستای خوبی مثل شماهادارم

بسلامتی عزیزم انشالله که همه چی عالیه🤲🏼🤲🏼🤲🏼از ته قلبم دعاتون میکنم شک نکن معجزشو میبینیمنم یوق ...

فدای توبشم ممنون بهارعزیزم خدانینی نازتو حفظ کنه انشاءالله واسه هممون خیروخوشی پیش بیاد

2810