2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
عزیز دلم استرس نداشته باش 🤍 همه چی خوبه انشالله وای منکه بعضی وقتا خیلی اذیتم ... دیشبم گلاب به روت ...

الهی فدات شم انشاءالله این روزام میگذره انشاءالله خدا هرکی ک تواین راهه یارویاورش باشه وهواشوداشته باشه

چشم حتما بسلامتی میگذره ب امیدخدا. چقدامضات قشنگه چشام پرشد ازته قلبم دعات کردم معجزه قشنگتو بسلامتی ...

چشمت بی بلا قربونت برم

انشالله که خودت خیلی زود تجربش میکنی و معنی معجزه رو بیشتر میفهمی خدا بزرگه 🥹🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز پریود شدم و دکترم تشریف برده مسافرت چیکار کنم ؟ قرار بود برم برای سیکل انتقال چون قبلش گفته بود هیدروکسی کلروکین بخورم و پردنیزولون 

پردنیزولون ۳ روزه دارم میخورم میتونم قطع کنم ولی هیدروکسی کلروکین چیکار کنم چون گفته بود ۴ هفته قبل انتقال بخور اگه مثلا ۸ هفته بخورم که ماه بعد برم ضرر داره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سیسمونی که پارسال گرفتم برای دو جنسیتالانم انلاین میبینم سفارش میدم🥲 کل این ۷ماه خونه مامانم بودم ا ...

ای جانممممممممم مبارکش باشه عب نداره خداروهزارمرتبه شکرخداجاشوسبزکردقسمت این فسقلی بوده انشاءالله ب دلخوش استفاده کنه.تختخواب ک خیلی ضروری نیست انشاالله بعدزایمان 3تایی میرین میخرین😍😍😍

چشمت بی بلا قربونت برمانشالله که خودت خیلی زود تجربش میکنی و معنی معجزه رو بیشتر میفهمی خدا بزرگه 🥹 ...

دورت بگردم انشاءالله ماهم معجزشوببینیم. این هفته4شنبه با نوبت سونو دارم پیش دکتری ک تومطب دکتراقصی هست گفته ایناانجام بده سونو روببینم نظربدم توکل بخدا ببینیم چی میشه عزیزم توام باقلب مهربون مادرانت هممونودعاکن

من نه میتونم الان‌ این داروها رو قطع کنم نه ادامه بدم ،یه راهی به من نشون بدین چیکار کنم 

دوره انتقال هفته اول فقط استرادیول میدن یا چیز دیگه ای هم میدن‌؟

بچه ها من امروز پریود شدم و دکترم تشریف برده مسافرت چیکار کنم ؟ قرار بود برم برای سیکل انتقال چون قب ...

ن عزیزم فک نکنم ضرر اشته باشه. چون من ک مشکل ایمنی دارم اگ خداخاست رفتم توسیکل بایدتااخربخورم دکتر روماتیسمم گف این دوتاقرص ازمغزجنین عبورنمیکنه ولی متوتروکستات چن ماه قبل بارداری بایدقطع بشه. این داروهادرسته عوارض دارن ولی داروهای خوبی هستن کارایی خوبی دارن

ن عزیزم فک نکنم ضرر اشته باشه. چون من ک مشکل ایمنی دارم اگ خداخاست رفتم توسیکل بایدتااخربخورم دکتر ر ...

چی بگم والا ....آخه دکتر به این بی مسئولیتی دیگه نوبره والا ....تازه از مسافرت اومده بود نمی‌دونم چه خبرشه ....فکر کنم بهتره برم مرکز با یه دکتر دیگه شروع کنم بهتره البته اگه وقت بدن دیگه 

من نه میتونم الان‌ این داروها رو قطع کنم نه ادامه بدم ،یه راهی به من نشون بدین چیکار کنم دوره انتقال ...

عزیزم الان یعنی دکتر بی فکرت میخوادپریودبعدیت شروع کنه سیکلو؟ اگ آره؟ چن روزه داری این دوتارو میخوری؟ 

عزیزم الان یعنی دکتر بی فکرت میخوادپریودبعدیت شروع کنه سیکلو؟ اگ آره؟ چن روزه داری این دوتارو میخوری ...

پردنیزولون ۳ روزه 

هیدروکسی ۱۰ روز اینا میشه

چی بگم والا ....آخه دکتر به این بی مسئولیتی دیگه نوبره والا ....تازه از مسافرت اومده بود نمی‌دونم چه ...

اگ دکتر خوبی هست تومرکزبااون ادامه بدی بری توسیکل همین پریودی برو. ولی اگ ب روش دکتر نادونت عادت کردی میتونی هیدورکسی هم قطع کنی توهفته 3تابخورهفته بعد2تابعدیکی قطع کن

پردنیزولون ۳ روزه هیدروکسی ۱۰ روز اینا میشه

خوب اگ اینطوریه میتونی همینطوری قطع کنی چیزی نمیشه ی ورق چیزی نیس کسایی کمثل من ک سالهاست میخورن نبایدیهوقطع کنن. ولی زنگ بزن ب منشی انتقادکن ازاین دکتر بی فکر.مردم هزارتا گرفتاری دارن تموم برنامه ها روبهم میزنه بااین رفتارش

چی بگم والا ....آخه دکتر به این بی مسئولیتی دیگه نوبره والا ....تازه از مسافرت اومده بود نمی‌دونم چه ...

برای منم اینجوری شد که تو سیکلی که قراربود شروع کنم دکترم سفربود خیلی  ناراحت شدم  واسترس گرفتم ولی چون مصمم بودم که انجام بدم تو مرکز بایه دکتر دیگه انجام دادم.

جالبه که روز انتقالم دکترقبلی رو دیدم داشت برای یکی دیگه انتقال میداد

اگ دکتر خوبی هست تومرکزبااون ادامه بدی بری توسیکل همین پریودی برو. ولی اگ ب روش دکتر نادونت عادت کرد ...

پس هیدروکسی هم نمیشه یهویی قطع کرد ؟ 

نه بابا دکتر خودم روش همه دکترای دیگه. و میره ....کار خاصی نمیکنه به خاطر همین میگم اگه البته مرکز هم وقت بده دیگه ببینم میشه ؟

2810