2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
انشاالله خیره.من فردا روز ۱۱انتقالمه عزیزم چهارشنبه ازمایش دارم

عزیزم به سلامتی انشالله باخبر خوش دلت شاد بشه،🙏🙏🙏

میشه بپرسم داروهای بعد انتقال چطوری بود مثلاً آمپول پروژسترون چه ساعتی بود☺️☺️

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم به سلامتی انشالله باخبر خوش دلت شاد بشه،🙏🙏🙏میشه بپرسم داروهای بعد انتقال چطوری بود مثلاً آم ...

انشاالله.من دوتاشیاف و یه امپول پروژسترون دارم ک هر۸ساعت استفاده شون میکنم ۱۲شب و۸صبح شاف و ۴بعدظهرم آمپول.استرادیولم روزی ۳تا ک هر۸ساعت میخورم.امپول انوکساهم روزی یه دونه.امپول hcgهم داشتم ک یکیش روز انتقال یکیش ۳روز بعد و یکی دیگه ش ۶روز بعدانتقال بود.روزی یه دونه فموبرا و کوالی فول هم دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله.من دوتاشیاف و یه امپول پروژسترون دارم ک هر۸ساعت استفاده شون میکنم ۱۲شب و۸صبح شاف و ۴بعدظهرم ...

ممنونم من دکترم گفته صبح آمپول بزنم ولی صبح خیلی سخته من آمپولامو خواهرم برام میزنه صبحا سرکاره ،ببینم چهارشنبه به دکترم بگم خداکنه ساعتشو رو برام تغییر بده استرس اونم نداشته باشم ،ایشالله خبر مادر شدنت رو ببینم 🙏🙏🙏💛💛💛💛😘

ممنونم من دکترم گفته صبح آمپول بزنم ولی صبح خیلی سخته من آمپولامو خواهرم برام میزنه صبحا سرکاره ،ببی ...

فقط امپول داری؟منم دکتر قبلیم ک فقط امپول داشتم میگفت صبح .اما این چون شیافم دارم گفت مهم اینه ک ب وقتش ب بدنت برسه حاله چه صبح چه ظهر

فقط امپول داری؟منم دکتر قبلیم ک فقط امپول داشتم میگفت صبح .اما این چون شیافم دارم گفت مهم اینه ک ب و ...

چراشیافم دارم ولی یه دونه شب ،صبح هم دوتا آمپول پروژسترون 

بچه ها کسی هست آمپول پروژسترون رو خودش تزریق کنه به ران ،کار سختیه 🤔🤔

سلام بهارقشنگم شکرخوبم تو گل دخملت چطورین؟ بسلامتی چن هفته ای؟

الهی شکر همیشه خوب باشی و دلت شاد

ممنون عزیزم ماهم خوبیم🥹❤️❤️

۲۹ و ۳ روز هستم

سونو دادم الان خداروشکر خوب بود

طول رحمم ۳۰ بود دکتر گفت یکم فانلینگی اگه سرکلاژ نمیکردی بازم دهانه رحمت باز میشد🥲

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاءالله ب امیدخدا همه چی خوبه سونودادی بیاخبربده عزیزدلم❤️‍🔥🥰❤️‍🔥

انجام دادم عزیزم خوب بود

ولی گفت یکم فانلینگی اگه سرکلاژ نبودی باز میشد استرس گرفتم🥲 دوشنبه نوبت دکتر دارم

طول رحم خوب بود ولی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منو دعا کنین این دوماهم بسلامتی بگذرونم 🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم گاهی وقتا دلم تیر میکشه سینه هام ورم کرده اما فعلا حالت تهوع ندارم کاش زود بگیرم خیالم راحت شه ق ...

عزیز دلم استرس نداشته باش 🤍 همه چی خوبه انشالله 

وای منکه بعضی وقتا خیلی اذیتم ... دیشبم گلاب به روتون بالا اوردم وسط بالا اوردن گریه کردم خیلی بد بود🥲

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم نی نیت رو با تن سالم و با دل خوش بغل بگیری الهی امین

ممنون عزیزم انشالله شماهم به زودی زود معجزه خدارو ببینی ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاءالله درست تشخیص میده حالت خوب میشه عزیزدلم

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810