2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
قربونت عزیزم می دونم شما هم خیلی سختی کشیدین. همه مون احساسات و تجربیات مشترک زیاد داریم خدا رو شکر ...

دورت بگردم انشالله زود به حاجت دلت برسی دلت شاد و لبت خندون باشه عزیزم 

کفش های اهنی مونم تو این مسیر زنگ میزنه🥲

من این سری اخری ک رفتم رحمم برای اولین بار ۳ خطی نبود

التهابم داشت نمیدونم چرا...

دارو هارو خورده بودم حیفم اومد نرم و اینکه اینسری پولی نمیدادیم چون یبارکی همون اول پرداخت کرده بودیم

رفتم تززیق ، دقیقا وقتی تزریق تموم شد گلاب به روتون دل‌پیچه شدید .. مجبور شدم علارغم تاکید دکتر ک سرویس نرم ، برم

و متاسفانه بهم فشار وارد شد ! تا دو سه روز اینطوری بودم

درد خیلی شدیدی هم داشتم بااینکه فقط iui بود نمیدونم چرا درد داشتم ،

قبل اونم حال روحی بشدت خراب و وحشتناکی داشتم درگیر اساس کشی حرص جوش برای اون ، دور شدن از خانوادم ، داداشم و.....

همه و همه دست رو دست هم داده بودن تا من به این تزریقم هیچ امیدی نداشته باشم ، واقعا هم امید نداشتم !

ولی خدا خواست و شد ! 

مطمئنم برای شما هم میشه و انشالله این اتفاق قشنگ به زودی زود باشه برات😍

ببخشید پر حرفی کردم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فدات عزیزم نمیدونم والا دوستم اینطوری شد ترسیدم فاطمه جون توحالت تهوعت کی شروع شد من ۵هفته هستم هنوز ...

عزیز دلم من تا قبل تشکیل قلب هیچ علائمی نداشتم

فقط صورتم جوش میزد ، سینه هامم دردناک بود

اشتهای بشدت زیادی  داشتم

بعد یک هفته از تشکیل قلب یواش یواش ویار اومد سمتم 

اگ گرسنه باشم عوق خشک خالی میزنم و اگ سیر باشم ببخشید واضح میگم بادگلو دارم ولی خارج نمیشه و این میره تو مخم اذیتم میکنه شدیدا..

اب نمیتونم بخورم همین حس باد میاد تو گلوم و قفسه سینم

از بوی یه سری از غذاها متنفرم مثل کتف و بال جوجه کباب

ولی هنوز بالا نیاوردم ... حالت تهوع باهام هست 

بعد غذا خوردن دلم میخواد انگشت کنم تو حلقم هرچی خوردم بیاد بیرون

میدونم توضیحاتم چندشی بود🥴

الان نگران علائم نباش

بعضی وقتا هم واژنم تیر میکشه از داخل ، یا مثلا عطسه میکنم یه درد وحشتناکی میوفته تو زیر دلم ...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم من تا قبل تشکیل قلب هیچ علائمی نداشتمفقط صورتم جوش میزد ، سینه هامم دردناک بوداشتهای بشدت ز ...

منم از مرغ و برنج اینا تنفر داشتم.تا گرسنم میشد حالت تهوع میگرفتم.ولی غذا هم دوست نداشتم در حد چندلقمه ک فقط ی چیزی داخل معدم بمونه .بزور میخوردم...

بعضی وقتا اول صبح حالت تهوع داشتم و عوق میزدم ولی چیزی نداشتم تا پنج ماهگی داشتم .تا بعد از انومالی..

ولی بعد از زایمان کم کم اشتهام برگشت

سلام الا جونم کورتاژ شدی اگه اره دکتر به من گفت که طبیعیه چون دیواره رو خراش دادن نازک شده ولی اگه ن ...

نه عزیزم کورتاژ نشدم تو خونه سقط شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره میگن بیخیالی سپرهردردیست. خداروشکر مثبت شدی خدابچه های نازتو نگه داره عزیزم

ممنون عزیزم. ان شاءالله به زودی مشکلت حل شه و خدا نی نی ناز بهت بده

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم من دیر پیامتو دیدم نمیدونم مفید باشه یا نه وای تو عکس معلوم میشه لوله هات هیدرو هستن یه نه اگه ...

ممنون عزیزم

منم دوباره وارد سیکل شدم

دکتر گفت التهاب رحم داری

بعد ده روز بیا معاینه ببینم خوب شدی

اگر نشم فریز میکنه دهانه رو.

از نیلو ۶۸ خبر داری.؟؟؟

دکترم خیلی بداخلاقه

ازش میترسم

😉

عزیزم مگه سقط کردی خدانکرده؟وای من نمیدونستم😔

آره عزیزم متاسفانه ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810