2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
دکترش استان هست خودش شهرستان دور. بهش گفتن باید حضوری بیایی. میگه برام مقدور نیست. شما هفته چندم لک ...

کمر درد اگه زیاد سرپا بودم داشتم وگرنه نه نداشتم بعد سرویکسم کوتاه شد و آمپول هیدروکسی پروژسترون ۵۰۰ هفته ای یدونه بهم دادن بعد دیدیم طول سرویکس خیلی کوتاه شد سرکلاژ کردم و استراحت مطلق شدم خیلی خطریه حتما بره دکتر یا دکترشو عوض کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو کاریوتایپ اگر کروموزوم هر کدوم از خانم یا آقا مشکل داشت بعد اسپرم یا تخمک اهدایی رو مطرح میکنن یا نه باید آزمایشاتی دیگه ای هم بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برا بار سوم دکترمو عوض کردم آزمایش نوشت مشکل انعقادی داشتم یک هفته قبل انتقال آنوکسا۶۰۰۰شروع کرد برا ...

ممنون عزیزم

مبارکت باشه 

کلا از انتقال تا روز ازمایش علائمت همین بود ؟ 

لک دیدی؟ 

بچه ها تو کاریوتایپ اگر کروموزوم هر کدوم از خانم یا آقا مشکل داشت بعد اسپرم یا تخمک اهدایی رو مطرح م ...

عزیزم من یائسگی زودرس داشتم ازم ازمایش کاریوتایپ هم گرفتن مشکلی هم نداشت اما بخاطر کم بودن ذخیره تخمدان تخمک اهدایی پیشنهاد دادن.فک کنم چون سنم کم بودمیخواستم ببینن علت این مشکل چیه

عزیزم من یائسگی زودرس داشتم ازم ازمایش کاریوتایپ هم گرفتن مشکلی هم نداشت اما بخاطر کم بودن ذخیره تخم ...

آهان ممنونم عزیزم. امروز جواب آزمایش مون رسید. نگاه کردم مال هردومون نرمال بود شکر خدا. هنوز برا دکتر نبردم‌ . میخواستم ببینم دیگه بحث تخمک و اسپرم اهدایی منتفیه یا بررسی های دیگه ای هم میخواد یا نه. که پس احتمالا هنوز منتفی نیس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانوما ممنون میشم راهنماییم کنین من ترشحات رنگی داشتم دکتر ای وی افم که گفت ما اصلا کاری به عفونت و این داستانا نداریم برو حل کن بعد بیا برا انتقال
منم رفتم پیش دکتر قبلیم دو دوره دارو مصرف کردم خیلی کم شد ولی بازم دو روز مونده به پریودم ترشح زرد دیدم بو نداره دکتر هم معاینه کرد گفت همه چیز خوبه اگه بو نداره برو انتقال دیگه نیا اما من بازم نگرانم
سال گذشته هم گفتن زخم دارم و دکتر گفت چیزی نیس هیچ مشکلی نیست هر چی ازش میپرسم فقط میگه نه همه چی خوبه اما من کلا نمیتونم باور کنم😞
بنظرتون برم برا انتقال؟؟ چیکار کنم

تست بدم؟ زخم رو فریز کنم؟ دکترم که گفت نه خوبه نیاز به فریز نداره😕

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

عزیزم اسم منو مینویسین؟

بعد اینکه شما میخونین سوره رو یا ماهم بخونیم؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

2810