2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684264 پست
خدارو شکر بد نیستم. ممنون عزیزم. ان شاالله ولی سپیدار جان از روز ۴ علائمی ندارمانگار نه انگار انتقال ...

دورت بگردم بخداب علائم نیست من فقط روی سینه ک حساس میشه تواین دوره حس خوبی دارم وگرنه ب بقیه علائم زیادسردرنمیارم. خیلیا بدون علائم مثبت بودن انشاءالله خیره واست منتظرخبرخوشت هستیم عزیزدلم😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لک دیدن از روز انتقال تا ازمایش بتا بود ؟؟

نه، یه هفته بعد انتقال بود، که تبدیل به خون ریزی شد. زنگ زدم دکتر که پروژسترون رو برام اضافه کردن و لکه بینی قطع شد بعد ۳،۴ روز

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ب عمم احتمال پسر داد و پسر شدالبته سونوش یکم پیشرفته تر بود منم میخوام برم اونجا اگ خدا بخواد

من سونو رفتم پیش مقتدائی.فک میکنم دستگاهش خوب باشه .من شوهرم احساس میکنم بیشتر پسر دوست داره برای خودم خیلی فرق نمیکنه چی باشه 

انشالله برای تو هم اول سالم باشه و بعد همونی که دوست داری  

سلام کسی اینجا از زردی بچه اطلاعی داره پسرم ۴۸روزسه ولی زردیش نمیره فوق تخصص بردمش سونوگرافی ازمایش ...

عزیزم زردی تااااا میتونی باید بهش شیر بدی طبق تجربه میگم بچه ی داداشم نیاز به بستری بود یک ساعت یک بار بلند ش کن به زور بهش شیر بده بایییید روزی دوبارو سکسکه کنه و سر یک هفته خودت متوجه میشی تغییر ککرده و اصلا گرمیجاتم نخور

من ۲۳ سالگی انتقال اولم بود و بادارشدم ی بسته جنین دیگه هم داشتم الان پسرم ۳سالونیمشه که بسته دوم رو ...

آها، من دیگه جنین ندارم. فکر اون همه عمل و داروی مجدد حالم رو بد میکنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم خدا تودلیتو حفظ کن ممنون ایشالله خداخیرت بده منم از روز جمعه استرادیول مصرف میکنم احتمالاً انت ...

انشاالله خیره عزیزم، کاش میپرسیدیم میتونیم تا روز قبل انتقال آرام بخش استفاده کنیم،منم به شدت استرسی میشمو حالم بد میشه

دورت بگردم بخداب علائم نیست من فقط روی سینه ک حساس میشه تواین دوره حس خوبی دارم وگرنه ب بقیه علائم ز ...

ممنون از محبتت عزیزم 

ان شاالله شما هم ب زودی مشکلت برطرف بشه و بری تو سیکل. 

عزیزم استرادیول بعد مثبت شدن هم استفاده میشه ؟ کلا تو سیکل انتقال استرادیول چند هفته استفاده میشه؟

دقیق اطلاع ندارم ولی فکر کنم تا هفته۱۲هست خدا قسمت نکرده تاحالا مثبت بشه،ایشالله اینبار مثبت بشه🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

انشاالله خیره عزیزم، کاش میپرسیدیم میتونیم تا روز قبل انتقال آرام بخش استفاده کنیم،منم به شدت استرسی ...

حتما میپرسم فردا نوبت سونو دارم واقعا آرامبخش لازمم ،بهت حتما خبر میدم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

2810