2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042570 بازدید | 684259 پست

این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،ای یو ای،

و مادران اینده هست....

دوست عزیز از طریق این ایدی تلگرام وارد شو و از تجربه های پیش از بارداری، 

و تجربه دیگر دوستان استفاده کن...

اگر لینک کانال بالا نیومد پیام بدید لینک براتون ارسال بشه ،

یا نام دورهمی دوستان رو در تلگرام جست و جو و سرچ بزنید...

https://t.me/feautersmomys

قربونت برم مهربونم چه خبرعزیزدلم چیکارا کردی

سلام سلام نیازخانوم 😍😍😍خودت ونینی نازت خوبین الحمدلله؟ فعلا بامایع رحمم داریم بازی میکنیم🥴دستم انداخته 2بارسونوشدم نبود بازرفتم توسیکل نمایان شد🤣شوخیش گرفته ازمن دل نمیکنه....گلم منتظرم بعدپاکی برم سونوپیش دکتری ک دکتراقصی گفته جواب سونوروببرم ببینم چی دستورمیدن. توچیکارامیکنی مامان مهربون بچه داری سخته؟یافسقلی هوای خواب مامانشو داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیییلی سخته می‌دونم ولی اینم ی راهه دیگ مجبوریم همه راه ها و امتحان کنیم نشدم ک با هر سختی هست آ ...

صدرصدهمینه بایدادامه بدیم هر راهی ک میتونیم وامتحان کنیم. عزیزم انشاءالله خودت مادرمیشی ب زودی هممونو خوشحال میکنی. منم خیلی دوسدارم نوزادبیارم ولی شرایطشو ندارم کاش آسون میگرفتن

هرچی تعداد دفعات انتقال بالاتر میره هی افسردگی بیشتر میشه تاقبل روز انتقال ادم خیلی امیدواره اماهمین ...

سلام عزیزم با خوندن متن شما واقعا دلم گرفت از اینکه اینهمه ناراحت ودلشکسته هستید 

سن شما خیلی کمه 

چرا ایقد خودتو اذیت میکنی

یه مدت رها کن کامل 

منم یکی هستم مثل شما پنج ساله می‌خوام نمیشه 

ولی هنوز حتی درمان هم شروع نکردم 

اگرم نشد نشد 

سپردم به خودش هرچی خودش خواست 

منتظر معجزه هستم وشکی ندارم که اگر به صلاحم باشه میشه 

اگر بخوای ایقد سخت بگیری دور از جون آدم به بیماری صعب العلاج مبتلا میشه 

رها کن ورزش کن شاد باش همه زندگی که بچه نیست 

مظمئن باش اگر صلاح باشه طبیعی میشه 

وقتی ایقد تحت فشار هستی از منفی شدن انتقال برا یکی دوسال کل داروها رو بنداز سطل اشغال و راحت زندگیتو بکن 

سلام عزیزم با خوندن متن شما واقعا دلم گرفت از اینکه اینهمه ناراحت ودلشکسته هستید سن شما خیلی کمه چرا ...

مرسی ازهمدردیتون عزیزم .ببینم نتیجه این انتقال چی میشه یه چندوقت رها میکنم حتما.چون واقعا امسال نابودشدم دیروز امپول زدنی اشکم دراومد بخدا امیدوارم خداببینه این حالمون رو

سلام .بچه ها من سونو رفتم. آزمایش هم همون نیلو رفتیم دادیم.دکار گفت همه چی خوبه خداروشکر.عدد ان تی ۱.۷ بود . جنسیت گفت معلوم نمیشه اما یه احتمال پسر هم داد اما باز گفت فقط احتماله؟؟؟!!!!

صدرصدهمینه بایدادامه بدیم هر راهی ک میتونیم وامتحان کنیم. عزیزم انشاءالله خودت مادرمیشی ب زودی هممون ...

ممنونم عزیز دلم ، 

توکل ب خدا 

ایشالله خدا دل همه بنده هاشو شاد کنه

بله سخت میگیرن متاسفانه حالا من فعلا دنبال این قضیه نرفتم 

آخرین جنین هامو انتقال بدم بعد...

🫂🫂🫂

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام .بچه ها من سونو رفتم. آزمایش هم همون نیلو رفتیم دادیم.دکار گفت همه چی خوبه خداروشکر.عدد ان تی ۱ ...

به منم گفت احتمالا دختر و دختر بود🥰

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810