2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
چه روزایی رو تو این تاپیک گذروندم😢😢😭دوقلوهام الان تو بغلم هستن نا امید نشین امیدتون فقط به خدا با ...

عریزددلم خدارکشکر جوجه هات جنسیتشون چیه🥰🥰🥰خدایا شکرت انشالله قسمت همه منتظرا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوستای خوبم من هر روز میام پیامتونو میخونم حرف نمی‌زنم ولی در کل همیشه پیگرتون هستم این چند روز درد ...

انشالله نی نیت رو سالم بغل کنی عزیزم منم حس شما رو دارم

انشالله دل همه منتظرا شاد شه

منم خیلی دعا کنین سالم بغل کنم دخترمو از بس دارو مصرف کردم  و ادامه داره ....دیگه خستم فقط با بغل کردنش اذیتی ک شدم یادم میره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من ریپلای میکنم ولی حرف من اینه که از کجا معلوم حتما میشه؟! پس این کسایی که هیچ وقت بچه ...

عزیزم هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد. زمان حضرت موسی زنی بود اومد نزد موسی گفت ای پیغمبر خدا برام دعا کن خداوند بهم فرزندی عطا کنه. موسی دعا کرد. از طرف خداوند ندا آمد ای موسی من اورا عقیم و نازا افریدم. و به زن گفت و اون رفت باز یکسال بعد برگشت. همان درخواست رو کرد که موسی براش دعا کنه فرزند دار بشه باز همان ندا آمد که این زن عقیم وناسزا آفریده شد و حضرت موسی جواب رو به زن دادو اونم رفت. بعداز یکسال دیگه موسی اون زن رو دید و بچه بغل بود. ازش پرسید ای زن این فرزند کیه. گفت بچه خودمه. موسی تعجب کرد و موضوع رو با خدا درمیون گذاشت و خداوند بهش ندا دا. ای موسی این زن ازاول عقیم و نازا آفریده شده بود. و هربار من به او گفتم عقیم هست. او مرا رحیم خواند و از رحمت ناامید نشد. رحمت من بر قدر و سرنوشت او پیشی گرفت. و بهش فرزند عطا کرده. ماهم ناامید نمیشیم. و تمام تلاشمون میکنیم. اونایی که بچه دار نشدن. اگه واقعا تمام راه‌ها رو رفتن و نشده قطعا به صلاحشون نبوده خدا نداده. ولی تعدادشون خیلی کمه. خیلیا باتلاش نتیجه گرفتن. با جنین اهدایی. با تخمک اهدایی. رحم اجاره ای. اسپرم اهدایی. اینا همش راه هست و شاید راههای بیشتری باشه. به هرحال مادر شدن. خیلیا نمی‌خوان بااین روش باشن و درمان ول میکنن. ولی این علمی هست که خدا در اختیار بنده هاش قرار داده تا ازش استفاده کنن. اگه بااینا هم نشد. ینی خدا نمیخواد. چی بگم گلم. من با عقل ناقصم جوابت دادم. فقط خدا هست که از عالم غیب خبر داره و بس. ما حق نداریم ناامید بشیم و بنده های خدا رو هم ناامید کنیم. با حرفامون. ما ائمه رو داریم با توسل و توکل. پیش میریم. 

اره عزیزم مرسی قربونت خدا جوجتو نگه داره😍😍❤💋

فداتشم ❤️ 😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_دوازدهم#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- @shiva_ab    

۲۴- @rose_710    

۲۵- zhiyan74 

۲۶- ارکیدهابی 

۲۷- طوطططیا 

۲۸- atrin_arsen_atrina

۲۹- joooodi

۳۰- Poweroflove 

۳۱- اهسته 

۳۲- سپیدارجوجو 

۳۳- avaaajon 

۳۴- آلادیا 

۳۵- پونهoo 

۳۶- ماهورجان 

۳۷- panizpaliz

۳۸- عبدالواحد

۳۹- هیوا666 

4۰- شطرنجی  

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 

۴۲- zohrehjafari 

۴۳- گیسوگلابتونم 

۴۴- سهیلا_جون 

۴۵- ۲aftab 

۴۶- قاصدک_بیخبر 

۴۷- sarayyyyyy 

۴۸- baharrr7878 

۴۹- مارپلههههههه 

۵۰- atitalebi 

۵۱- raha686868 

۵۲- آسمانیترینم 

۵۳- happygirlss 

۵۴- کاپیتالاسیون 

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم زردی یه چیزه طبیعی هست فقط باید حواست باشه بالاتر نره ببین من پسرم زردیش خیلی کم بود ولی تا دو ...

اول زیاد بود نزدیک. ۱۸بود بستری کردن شد ۱۰ مرخصش کردن ولی تا یه هفتع پیش همون ۱۰مونده بود کپسول سورفار دادن الان به نظر کمترم شده ولی یکم زرده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه عزیزم ندارم. منم مثل خودتم. و درگیر هستم. ولی سپردم بخدا. و مدتیه بخاطر آرامش خودم موقت درمانو ره ...

قربون قلب مهربونتون ب حق این وقت عزیزازخدامیخوام تو سرنوشتمون باشه و توان انتظار رو بهمون بده تالحظه وصال

عزیزم منم مثل شما به همه اینا فک کردم حق داری ولی واقعا زمانی که از همه جا میبری خدا برات معجزه میکن ...

خداروشکر ک معجزه خدارودیدی.دقیقا منم دیدم نسبت ب معجزه همینه اماهمیشه ته ته ذهنم هست ک خدایه روزی معجزه ش رو نشونم میده جالبه این همه ناامیدم میکنه اما بازم امید اول و اخرم خودشه

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

ممنون فاطمه جون

انشالله حاجت روایی خودت تو همه مراحل زندگی ♥️♥️♥️♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دخترمن تادوماهکی زرد بود ازمایشش۱۰بود

پسر منم رو ده مونده  دکترشم گفت تا دو ماه میمونه رو صورتش ولی عصابم و به هم ریخته 😭😭😭

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
هرچی تعداد دفعات انتقال بالاتر میره هی افسردگی بیشتر میشه تاقبل روز انتقال ادم خیلی امیدواره اماهمین ...

دورت بگردم بخدامیفهمم چی میگی. ولی عزیزدلم هرچیزی حدی داره استرس غصه وگریه حتی افسردگی هم داشته باشی طبیعیه تواین راه ولییییییی نزاری بهت غلبه کنه. دخترخوب بچه مهمه قشنگه شیرینه ولی ن ب قیمت خودکشی دیگه نشنوم ازاین حرفابزنیا.مگه دنیا ب آخر رسیده. من نفسم ازجای گرم درنمیاداهزاران مشکل ودرد مرض دارم انقد شده خسته شدم کم آوردم ولی نزاشتم تواون حال بمونم ماچ حرص بخوریم چ ریلکس باشیم چیزی اتفاق میفته ک بایدبیفته. میدونم توحرف راحته توعمل خیلی سخته ولی تووقتی تواین راه قرارگرفتی یعنی خیلی قوی هستی. قربونت برم منم بچه نمیخواستم ولی ناخواسته درگیربیماریهای شدم ک مجبورشدم تاجنین تشکیل بدم ذخیره تخمدونام پایین اومدحداقل دست خالی نباشم هممون سختی میکشیم ولی اونی برندس ک تونسته ب ضعفاش غلبه کنه چ بابچه چ بدون بچه. توروخدا این جمله هایی ک میگن خدایاولمون کن بسته لوپمون کبودشداینارونشنیده بگیراینجورجمله هاادموازخدادورمیکنه مغزآدموشستشومیده هیج وقت هیچ وقت ازخدا نخواه ولت کنه بزرگترین ترسم توزندگی اینکه خدا ولم کنه ک اونوقت بدبخترینم ن بدون بچه. عزیزم توالان بایدبا نینیای نازت حرف بزنی لذت ببری انشاءالله ک بحق بزرگی خدا مامانی ب چیزای خوب فک کن انشالله خداواست خواسته قشنگم. ببخشید طولانی شدگفتم شایدحرفام حتی سرارزن دلتو آروم کنه. 

اره منم همیشه همین بودم اما دروغ چرا ته ذهنم همیشه این هست ک اگر نشد خودموراحت کنم ازاین همه عذاب و ...

دورت بگردم چرانمیشنوه اتفاقا خدا بهترین شنودس. ی کاری میگم انجام بده. ی دفتربردار بانام خدا شروع کن. هرموهبتی ک خدابهت داده مثل جمله بنویس سه بار بعدشم سپاسگزارم بنویس. حتی لوازم خونه هرچی داری ک باعث راحتی توشده. رختخواب گرم ونرم........ همسرخوب ومهربون....... هرچیزی ک با چشات میبینی تشکرکن روکاغذ بیار. هر روزهراتفاق خوبی ک میفته سپاسگزاری کن نشانه هاروپیداکن شکرگزاری کن انقد حال دلت خوب میشه ک حدنداره.من خودم وقتی کم میارم یکم گریه میکنم خودموجمع میکنم زودبعدباخداانقدحرف میزنم مینویسم حالم خوب میشه انگاردوپینگ کردم. بهتریناروواست آرزومیکنم عزیزدلم. 

2810