2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
من نمیدونم شما بچه دارید یانه اگه دارید ک خداحفظش کنه اگرم نه ک خدا ب دل مهربونتون نگاه کنه و بهتون ...

نه عزیزم ندارم. منم مثل خودتم. و درگیر هستم. ولی سپردم بخدا. و مدتیه بخاطر آرامش خودم موقت درمانو رها کردم که به زندگیم برسم. نباید اطرافیان متوجه مشکل و درد دل ما بشن. باید قوی بود. هرچند گاهی کم میاریم. ولی بازم برمیگردیم بخدا. چون اون خالق ماست و میتونه از تخمک خودمون یا فرد دیگری مارو مادر کنه براش کاری نداره. برا منم دعا کنید. منم برا شما و تمام دوستان نی نی سایت دعا میکنم. 

سلام کسی اینجا از زردی بچه اطلاعی داره پسرم ۴۸روزسه ولی زردیش نمیره فوق تخصص بردمش سونوگرافی ازمایش داد یکم خونی داره همه چی نرماله دارو هم داد استفاده کردم ولی باز رنگش زرده😭😭😭

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کاش مادرم نمیدونست کلا قضیه ناباروری رو راحت تر بودم اینکه هی ازم میپرسن اذیت میشم.براهمینم این ...

هرکه دراین درگه مقربرتر است   جام بلا بیشترش می‌دهند. 

قطعا خدا ظرفیت پیشرفت و به کمال رسیدن رو درمانها دیده که به این درد مبتلا شدیم. و میخواد بهتر از دیگران نصیبمون کنه. شک نکن. مادر میشی. به معجزه خدا ایمان داشته باش. 

حق داری عزیزم. خیلی سخته. ولی راضی باش به رضای خدا. و رها کن. بعضی چیزا که گره کور میخوره. باید برای ...

ببخشید عزیزم من ریپلای میکنم ولی حرف من اینه که از کجا معلوم حتما میشه؟! پس این کسایی که هیچ وقت بچه دار نشدن چی؟! شاید من یکی از اونا باشم.....

وای نیازجونم قربونت برم چقدتوماهی دختردلم لرزید🥹انشالله خدا هدیه قشنگشوبرای توباباش ببخشه الهی آمین

قربونت برم مهربونم چه خبرعزیزدلم چیکارا کردی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای جون دلم بسلامتی زایمان کردی ؟خدارا شکر خوش قدم باشه عزیزم 😘

ممنونم قشنگم‌انشالله قسمت شما و همه دوستان منتظرمون خاهره خوبم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قدم دختر خوشگلت مبارک باشه عزیزم❤️🌹حالتون چطوره؟بغل گرفتی فرشته ی بهشتیت رو؟

ممنونم قربونت برم  اره بعلش کردم جوجه من امروز سه ماهش تموم شد به خدا بالاسرم هر لحظه برا منتظرا دعا میکنم از خدا میخام هیچ زنی منتظر نباشه خودت خوبی جوجه خودت خوبه چقد به یاد همتون هستم مهربون

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

ممنونم عزیزدلم

سلام کسی اینجا از زردی بچه اطلاعی داره پسرم ۴۸روزسه ولی زردیش نمیره فوق تخصص بردمش سونوگرافی ازمایش ...

عزیزم زردی یه چیزه طبیعی هست فقط باید حواست باشه بالاتر نره ببین من پسرم زردیش خیلی کم بود ولی تا دوماه صورتش زرد بود و دکتر گفت طبیعیه اگه بالا نیس تو فک نباش تا ده روز اگه بالا نره دیگه بالاتر نمیره خیالت راحت باشه درکل زردی اگه بالا باشه بستری میکنن اگه نکردن پس حتما بالا نبوده اصلا نترس من دکتره پسرم گفت اصلا نترس و نگران نباش گفت تا زمانی که اروم نباشی دلدرد و شکم درد بچت خوب نمیشه واقعا هم درست میگفت هیچی بهتر از ارامش مادر نیس برای بهبود بچه

چه روزایی رو تو این تاپیک گذروندم😢😢😭دوقلوهام الان تو بغلم هستن نا امید نشین امیدتون فقط به خدا باشه دوستای قشنگم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
سلام کسی اینجا از زردی بچه اطلاعی داره پسرم ۴۸روزسه ولی زردیش نمیره فوق تخصص بردمش سونوگرافی ازمایش ...

نترس  خوب میشه مال خوراک ماه اخرت

عرق کاسنی با دستمال خیس کن بزن بهش

و اینکه برو پیش دکتر طب سنتی حجامت پشت گوششا میکنه خوب مبشع

دختر داییم 3 ماه بوش داشت حجامت کرد خوب شد

اللهمالعجل الولیک الفرج
چقدحرفای قشنگی زدید باورتون میشه باتک تک حرفاتون اشکم دراومد؟ میدونید به مرحله ای رسیدم ک وجود خدارو ...

عزیزم منم مثل شما به همه اینا فک کردم حق داری ولی واقعا زمانی که از همه جا میبری خدا برات معجزه میکنه من حتی همسرن دیگه اجازه دکتر رفتنم نمیداد گفتم خدایا من دیگه حتی دکترم نمیرم دیگه امیدی ندارم خودت به داد برس در کمال ناباروری بعد از ۹ سال بعد اونهمه دوا دکتر روز تولد شوهرم بی بی چکم مثبت شد وقتی میشنیدم فلانی طبیعی باردار شده بعد دوا دکتر میگفتم این مال خوشناس هاس مال اونا که پیش خدا پارتی دارن معجزه مال بقیه س ولی خدا ثابت کرد که معجزه مال همه بندها هاشه خدا خیلی مهربون منم تک تک روزای سخت تورو کشیدم خیلی خیلی بدبختی کشیدم از همه طرف ولی خدا روزای خوبو هم بهم نشون دادپس خاهرم اصلا ناامید نباش بسپر به خودش و روحیه داشته باش که حتی روحیه باعث میشه حتی طبیعی هم باردار بشی انشالله که خدا برا همه دوستای منتظرم معجزه کنه همچنین شما دوست خوبم

2810