2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042612 بازدید | 684268 پست
هرچی تعداد دفعات انتقال بالاتر میره هی افسردگی بیشتر میشه تاقبل روز انتقال ادم خیلی امیدواره اماهمین ...

عزیزم توکلت به خدا باشه 

هممون هم دردیم 

باید ب هم کمک کنیم

شمام سنت کمه هنوز خیلی راه داری عزیزم من چند روز پیش رفتم سی و نه سال و هنوز بچه ندارم و واقعا اذیت میشم 

اما زندگی ادامه داره 

آدم با امید زندست

منم خیلی وقت ها حالم بده 

اما با دوستام یا همسرم یا مامان و خواهران حرف میزنم آروم میشم ...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم مثل تو ام عزیزم. شاید خیلی بدتر...مخصوصا وقتی می بینم مامانم غصه می خوره، اصلا هر ماه موقع پریود ...

منم کاش مادرم نمیدونست کلا قضیه ناباروری رو راحت تر بودم اینکه هی ازم میپرسن اذیت میشم.براهمینم این دوتاانتقال  رو بهشون نگفتم.خدا واقعا کاش بهمون رحم کنه واقعا دیگه بریدیم ب ته خط رسیدیم مگه ظرفیتمون چقده؟واقعا ما را ب سخت جانی خود این چنین گمان نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکلت به خدا باشه هممون هم دردیم باید ب هم کمک کنیمشمام سنت کمه هنوز خیلی راه داری عزیزم من چن ...

دقیقا تنهانقطه امید من همسرمه ک دلداریم میده اماخب گلهی میگم نکنه از ترحم باشه نکنه من مانعش باشم درصورتی ک پزشک بارهاتاکید کرده ک همسرمم طبیعی باردارنمیشه

اره منم همیشه همین بودم اما دروغ چرا ته ذهنم همیشه این هست ک اگر نشد خودموراحت کنم ازاین همه عذاب و ...

سلام‌عزیزم

میدونی چرا خسته ای ؟چون زندگی نمیکنی، چون تمام زندگیت رو تو بچه دارشدن دیدی. بخش مهمی هست ولی همش نیست. شروع کن زندگی کن درکنارش هم برای بچه دارشدن تلاش کن 

به جز بچه هدف های دیگه مشخص کن.اینجوری استرس و فکر وخیال ت کمتر میشه

سنت کمه ،تو رو خدا حرف از خودکشی نزن و ناشکری هم نکن 

سراسر زندگی ما امتحان، به چشم امتحان خدا بهش نگاه کن وسعی کن پیروز بشی

دقیقا تنهانقطه امید من همسرمه ک دلداریم میده اماخب گلهی میگم نکنه از ترحم باشه نکنه من مانعش باشم در ...

خب دیگ امیدوار باش عزیزم خدا بزرگه 

نهایتا نشد یه بچه از شیر خوار گاه بیار منم میخام همین کارو کنم اگر بشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انشاالله هرچی خیر هست برات پیش بیادانشاالله خدا به دلت چنان آرامشی بده که تابه حال تجربه نکردی تند ت ...

ممنونم عزیز دلم الهی آمین انشالله ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اها مرسی گلم جواب دادی نه من فکر کردم شما هم دکتر ایمنی رفتید منظورم داروهای ایمنی بود

نه ایمنی نرفتم.فقط دکتر زنان نظرش این بود ک سرم ای وی اجی تزریق کنم تا ۱۸ هفته.از قبل از انتقال زدم تا ۱۸ هفته ای بارداری.

هرماه میزدم

حق داری عزیزم. خیلی سخته. ولی راضی باش به رضای خدا. و رها کن. بعضی چیزا که گره کور میخوره. باید برای ...

ندیده دوستت دارم سنگ صبور ماها

خدا حاجت دلت رو بده🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام‌عزیزممیدونی چرا خسته ای ؟چون زندگی نمیکنی، چون تمام زندگیت رو تو بچه دارشدن دیدی. بخش مهمی هست ...

سلام گلم.من دوسال اصلا توفازبچه نبودم کارکردن ورزش رژیم 26کیلوکم کردم خیلی ب خودم رسیدم تفریح و.. همه کاری کردم.براهمین انتظارشکست نداشتم اصلا

ممنون عزیزم عفت جون پروفایلت پسر قشنگته؟😍 خدا حفظش کنه جوجومون رو 😍🧿🤍

اره عزیزم مرسی قربونت خدا جوجتو نگه داره😍😍❤💋

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810