2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_یازدهم#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- @رادیس12

۲۲- @گندمک11    

۲۳- shiva_ab 

۲۴- rose_710 

۲۵- zhiyan74 

۲۶- ارکیدهابی 

۲۷- طوطططیا 

۲۸- atrin_arsen_atrina

۲۹- joooodi

۳۰- Poweroflove 

۳۱- اهسته 

۳۲- سپیدارجوجو 

۳۳- avaaajon 

۳۴- آلادیا 

۳۵- پونهoo 

۳۶- ماهورجان 

۳۷- panizpaliz

۳۸- عبدالواحد

۳۹- هیوا666 

4۰- شطرنجی  

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 

۴۲- zohrehjafari 

۴۳- گیسوگلابتونم 

۴۴- سهیلا_جون 

۴۵- ۲aftab 

۴۶- قاصدک_بیخبر 

۴۷- sarayyyyyy 

۴۸- baharrr7878 

۴۹- مارپلههههههه 

۵۰- atitalebi 

۵۱- raha686868 

۵۲- آسمانیترینم 

۵۳- happygirlss 

۵۴- کاپیتالاسیون 

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانممم الان که زود تشخیص دادن ولی ان شاالله همون چیزی که میخواین یاشه اونم صحیح و سلامت 😍من دوتا ...

رادیس قشنگم به نیابت از شما سوره مزمل خونده شد 🤍 

انشالله حاجتروا بشی 🌿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم خیلی ممنون 🥰حالا منم شنبه تکرار کنم انشالله خوب پیش بره دوبرابرشه

خیالت راحت باشه همه چیز عالیه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ممنون ازتو ومهتاب جون لطف کردین بازم اسمموتولیستتون نوشتین انشاءالله خدابچه هاتوبراتون نگه دار ...

قربونت برم عزیزکم 🤍 

انشالله حالت بهتر بشه و بتونی بدون دغدغه و مشکل خاصی انتقال بدی و مثبت بشی عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مررررسی قربونت برم خدا نینی تو حفظ کنه برات🫂🫂🫂💋💋💋💋🙏🏽🙏🏽🥺

فدای تو😍🤍 انشاالله بزودی نوبت مادر شدن خودت مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=358161507]برای cd138 کاری نمیکنن که فقط آنتی بیوتیک میدن  سپیدار جون برات کدوم آنتی بیوتیکارو داده بودن ...[/ن منظورم تونمونه گرفتن این سی دی روچک میکردن. آره آنتی بیوتیک میدن. هر8ساعت آموکسی کلاو 625. هر12 ساعت مترونیدازول اینارویادمه بازنسخشواگ پیداکنم بهت میگم شایدم فقط همینا کلی مکمل فرتیل سی ام و.... 

[QUOTE=358161507]برای cd138 کاری نمیکنن که فقط آنتی بیوتیک میدن سپیدار جون برات کدوم آنتی بیوتیکارو ...

منم cd 138 مثبت بود اما فقط داکسی سایکلین ۱۰۰ و مترونیدازول ۵۰۰ استفاده کردم ....دیگه نمی‌دونم کافی بود یا نه ....گاهی خارش دارم .....ولی قبل مکملا اصلا علائم نداشتم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
[QUOTE=358161507]برای cd138 کاری نمیکنن که فقط آنتی بیوتیک میدن سپیدار جون برات کدوم آنتی بیوتیکارو ...

قبل آنتی بیوتیکها میخواستم بگم اشتباه گفتم مکمل 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جانممممممممم چی میبینممممم خداروهزاربارشکر مبارکمون باشه 😍😍😍😍😍😍😍😍عزیزدلم خیلی خوشحالم برا ...

ممنونم عزیزم انشالله، سلامت باشی اره باید دنبال یه دکتر خوب باشم فعلا کسی رو پیدا نکردم گلم انشالله ب زودی قسمت شما بشه من وقتی جواب ازمایشمو گرفتم برا همه دعا کن خدا دامن همه رو سبز کنه یه نی نی خوشگل و سالم هم ب تو بده گلم 

من اهوازم..هر دارویی ماه مخصوصی قطع میشه.بستگی ب نظر دکترها هم داره..مثلا من امپول انوکسا رو ۸ هفته ...

اها مرسی گلم جواب دادی نه من فکر کردم شما هم دکتر ایمنی رفتید منظورم داروهای ایمنی بود 

قربونت برم شکر.اره چهارشنبه انتقال دادم و تودوره افسردگی بعدانتقال ب سرمیبرمخب با لاپارا فک کنم بهتر ...

خدانکنه دورت بگردم مبارکت باشه ان‌شاءالله نتیجه مثبت میگیری. چرا افسردگییییی آخه!؟ دخترازاین روزا نهایت لذتو ببر. میدونم توحرف آسونه ولی ب چیزای خوب فک کنی انقد شیرین میشه برات ب جوجه های قشنگت فک کن باهاشون حرف بزن نازشونو بکش قرآن براشون بخون سوره یس هر روزبلندبخون براشون ب آیه انماامره.......... کن فیکون ک رسیدی چن بارتکرارکن انشاءالله هم حاجتتو میگیری هم دلت آروم میشه عزیزدلم

قربونت برم شکر.اره چهارشنبه انتقال دادم و تودوره افسردگی بعدانتقال ب سرمیبرمخب با لاپارا فک کنم بهتر ...

درست میگی لاپرا بهتره ببینم اقصی چ نظری داره. میگی خداچی میخوادازمون..... هیشکی نمیدونه جزخودش. هزاربارمنوامیدوراکرده ولی بعدش بازگره انداخته. واقعاهیشکی نمیدونه... چی پیش میادانشاالله عاقبتمون بخیرباشه من خودمم گاهی بخاطرمعده دردبخاطرداروهای  هورمونی دردای روماتیسم خسته میشم ولی همین ک جسمم خوب میشه بازجون میگیرم نگران نباش بیخیالی طی کن ماهاچ حرص بخوریم چ ریلکس همونی میشه ک خدامیخاد

2810