2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست
6 ماه زیاده. معمولا میگن دوتا پریود بگذره کافیه.

دکتره می‌گفت اصلش شش تا هشت ماهه خیلی زود انتقال میدن مراکز بخاطر همینه خیلی  نتیجه بخش نیست اکثر انتقال ها...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم خوبی حالم بدبودبخاطرداروهای هورمونی تازه بخودم اومدم ن عزیزفعلا معلقم 2بارسونوشدم مایع ...

سلام گلم خوبی ؟ 

خیلی وقته نبودی ،حالت چطوره؟ 

منظورت از استروژن همون استرادیول هست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گلم خوبی ؟ خیلی وقته نبودی ،حالت چطوره؟ منظورت از استروژن همون استرادیول هست ؟

سلام عزیزم قربونت شکرالان خوبم توخوبی. آره همون کارایی استرادیولو داره هردواستروژن هستن ولی باتجربه این سریم باکنژوگه حس میکنم استرادیول قویتره توبالابردن ضخامت.واینکه فرتیل سی ام کنر استرادیول خیلی کمک کنندس توضخامت

ایمونولوژیست خیلی کاربلدتوتهران معرفی کنین ممنون❤️‍🔥❤️‍🔥

بهترینش همون دکتر زرنانی هستش عزیزم 

عزیزم ورا لاپارانمیکنی لوله هات روببندی؟

خوبی گلم بسلامتی انتقال دادی انشالله نتیجه مثبت بگیری. آخه هیدرونیستم ک.... معلوم نیس چ دردیه.... شایدمجددهیستروبشم شایدانسدادسرویکس دارم. ازاینور میگم اگ انسدادباشه ک پریودم نبایدبشم کلافم نمیدونم راه درست چیه من حتی متفورمین وموقت قطع کردم گفتم شایداین داره اختلال ایجادمیکنه ولی ازاین نبودنمونه ای ک ازم گرفتن دکترم گف کاش سی دی 138 هم چک میکردن ازاینورم گف اگ این سی دی هم مشکل داشت فول آنتی بیوتیک تجویزکردیم رفع میشدپس ازاین شایدنباشه دیگ مغزم کارنمیکنه بعدپاکی بایدبرم پیش دکتری ک دکتراقصی گفته سونوبشم ببینم اقصی چی میگه

خوبی گلم بسلامتی انتقال دادی انشالله نتیجه مثبت بگیری. آخه هیدرونیستم ک.... معلوم نیس چ دردیه.... شا ...

برای cd138 کاری نمیکنن که فقط آنتی بیوتیک میدن 

سپیدار جون برات کدوم آنتی بیوتیکارو داده بودن ؟

ممنونم عزیزم سلامت باشی ماهور جان شما هم زیر نظر دکتر شاکریان بودید نه؟ دارو هاتون و کی قطع کرد تا ا ...

من اهوازم..

هر دارویی ماه مخصوصی قطع میشه.بستگی ب نظر دکترها هم داره..

مثلا من امپول انوکسا رو ۸ هفته اینورا بود ک بخاطر خون دیدن دکتر برام قطع کرد..

امپول پروژسترن هم تا زمانیکه ک دکتر مطمعن شد دیگه لک هم ندارم گفتت کم کم قطع کن.

شیاف هم تا زمانی ک درد و لک نداشتم کم کم قطع کردم.کلا قبل از ۱۹ هفته دیگه دارویی نداشتم..فقط تا پایان بارداری قرص ویتامین میخوردم..تا الان ک دخترم ۳ و مانیمشه داروی ویتامین میخورم

شما هم‌مثل همسرمن هستی تند تند برنامه میریزه برای بچه های بعدی.برای کمبود کلسیم پوست تخم مرغ رو امتح ...

پوست تخم مرغ رو پودر کنم؟ چجور مصرف کنم؟ 

عشقم  پای مرغ داخل خورشته..داخل سوپ هم خیلی دوست دارم..

میدونی تا دور بچه داری هستیم اقدام کنیم بهتره..وگرنه اگه بچه بزرگ بشه و بچه بخوایم همش استرس ماه ب ماه باردار شدن میاد سراغمون.و اینکه فعالیت داریم شاید تخمدونامون خوب فعال شه و رحم اماده بشه..

پوست تخم مرغ بو نمیده برا پودر کردن؟

خوبی گلم بسلامتی انتقال دادی انشالله نتیجه مثبت بگیری. آخه هیدرونیستم ک.... معلوم نیس چ دردیه.... شا ...

قربونت برم شکر.اره چهارشنبه انتقال دادم و تودوره افسردگی بعدانتقال ب سرمیبرم

خب با لاپارا فک کنم بهتر معلوم میشه تاهیسترو

قربون خدابرم نمیدونم چی ازمون میخواد ک همش میدوییم بی نتیجه

2810