2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
شوهرم از اول هم راضی به بچه دوم نبود و حتی الانم نیست فقط به خاطر اصرار من همراهی میکنه،من خیلی بچه ...

ایشالا هر چی خیره همون پیش بیاد،بشر از خیر و شر خودش خبرنداره،بسپار به خدا و تلاشت رو بکن،بگو هر چی مصلحته همون بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فدات شم نمیبخشمش حلالش هم نمیکنم قبل طلاق بهش گفته بودم اگه برم دیگه منو هرگز نمیبینه ولی جدی نگر ...

انشاالله هرچی خیر هست برات پیش بیاد

انشاالله خدا به دلت چنان آرامشی بده که تابه حال تجربه نکردی تند تند روزهای خوش زندگی برات از راه برسه

انشاالله عزیزم.مرسی گلم..اره حتما پیگیر باش.ولی زود پیگیر باشه.منکه دوهفته بیشتره ک قرص اووبوست میخو ...

شما هم‌مثل همسرمن هستی 

تند تند برنامه میریزه برای بچه های بعدی.

برای کمبود کلسیم پوست تخم مرغ رو امتحان کن همچنین پای مرغ 

اگر علت ناباروری خودت بودی سعی کن گرنی بخوری

نخودآب زیاد بخور رحم رو گرم و مقوی میکنه

انشاالله خدا فرزندان سالم و صالح بهتون بده

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

عزیزم ممنون ازتو ومهتاب جون لطف کردین بازم اسمموتولیستتون نوشتین انشاءالله خدابچه هاتوبراتون نگه داره الهی امین🙏🙏

سپیدارجان تو این چند صفحه پیاپی از تو احساس کردم ندیدم خوبی عزیزم مراحل درمانی با موفقیت پیش رفته ان ...

سلام عزیزدلم خوبی حالم بدبودبخاطرداروهای هورمونی تازه بخودم اومدم ن عزیزفعلا معلقم 2بارسونوشدم مایع نبود همین ک استروژن میخورم مایع تشکیل میشه حتی اینبارب دکترم گفتم بجای استرادیول استروژن کونژوگه بده بازم مایع تشکیل شدفقط معدم داغونه چکابات و دادی بسلامتی؟ 

سلام گلم اره دادم مثبت شد 😍😍😍

ای جانممممممممم چی میبینممممم خداروهزاربارشکر مبارکمون باشه 😍😍😍😍😍😍😍😍عزیزدلم خیلی خوشحالم برات الهی ب حق بزرگی خدا سالم سلامت بدنیامیادحواست باشه ب طول سرویکس ی دکترخوب انتخاب کن قربونت برم مواظب خودت باش خیلیییییییی. التماس دعای زیادددددد دارم🙏

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ ...

مررررسی قربونت برم خدا نینی تو حفظ کنه برات🫂🫂🫂💋💋💋💋🙏🏽🙏🏽🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اگه زمان زیاد بگذره باز امیدوارم میشم و وقتی منفی بشه بازم سخت میشه برام و نمیتونم راحت کنار بیام،ام ...

هر جور راحتی عزیزم فقط نظرمو گفتم بازم اگر تونستی یک دوره رو فاصله بده عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
2810