2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042707 بازدید | 684270 پست
منم مثل شما دو تا جنین دارم و اگر نشه تمام من دلم میخواست سریع انجام شه این ماه هر چ گفتم قبول نکردن ...

اینجا اصلا اهمیت نمیدن،من حتی نمیدونم اینسری که دوتا برام انتقال دادن آیا دوتای دیگه مونده یا نه،هرچی پرسیدم گفتن جنین شناس میاد بهت میگه که اونم هیچی نگفت،الانم هرچی زنگ میزنم اصلا ج نمیدن،باید یه روز حضوری برم 

نه اینا واسه چیه؟

دکتری که من برای ای وی اف رفتم پیشش از همه ازمایش apca چک میکنه،در واقع ازمایشات ایمنی هستن و سازگاری بین بدن شما و همسرتون رو نشون میدن

اگه از یک عدد خاصی کمتر باشه لنفوسیت تراپی انجام میدن

هم زیرجلدی و هم داخل رحمی

اینجوری شانس مثبت شدن خیلی بیشتره

چون دیدم فقط دو تا جنین دارین و ناامیدین گفتم اینروش رو بهتون بگم

البته یه سری پزشکها این روش رو قبول ندارن

ولی دکتری که من میرفتم ریت موفقیتش خیلی بالاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتری که من برای ای وی اف رفتم پیشش از همه ازمایش apca چک میکنه،در واقع ازمایشات ایمنی هستن و سازگار ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ،حتما به دکترم میگم که برام بنویسه که انجام بدم،راستی من یه بچه دارم که اونو طبیعی باردار شدم اون موقع بدن سازگاری داشته،یعنی ممکنه الان نداشته باشه

ممنون عزیزم از راهنماییت ،حتما به دکترم میگم که برام بنویسه که انجام بدم،راستی من یه بچه دارم که اون ...

این سوال خود منم بود،جالب بود که حتی تعیین جنسیت و بچه ی دوم هم میفرستاد لنفوسیت تراپی

من با دو تا جنین و ذخیره ی نیم همون بار اول نتیجه گرفتم

ولی اگه یه بچه داری یکم جای تامل داره،بالاخره دستکاریه سیستم ایمنی هستش

ممنون عزیزم از راهنماییت ،حتما به دکترم میگم که برام بنویسه که انجام بدم،راستی من یه بچه دارم که اون ...

اولش فک کردم بچه ندارین و کلا ناامید شدین،واسه همین گفتم لنفوسیت تراپی رو بهتون بگم

خدا رو شکر که یه نی نی دارین

این سوال خود منم بود،جالب بود که حتی تعیین جنسیت و بچه ی دوم هم میفرستاد لنفوسیت تراپیمن با دو تا جن ...

حتما تاثیر داره که فرستاده،البته من الان تقریبا ۹سال از بارداری اولم میگذره،شاید الان تغییر کرده باشه

حتما تاثیر داره که فرستاده،البته من الان تقریبا ۹سال از بارداری اولم میگذره،شاید الان تغییر کرده باش ...

اینم حرفیه،میگفت لنفوسیت تراپی تا ۱۱ماه اثرش تو بدن هست و بعد اون دوباره باید انجام بشه

اولش فک کردم بچه ندارین و کلا ناامید شدین،واسه همین گفتم لنفوسیت تراپی رو بهتون بگمخدا رو شکر که یه ...

ممنون عزیزم،اره یکی دارم دومی هم این چهار ساله دارم تلاش میکنم اما نشده،دیگه کشش ندارم اگه اصلا بچه نداشتم بازم تلاش میکردم،ولی واقعا دیگه توانشو ندارم،بدنم خستس،دیگه راضیم به رضای خدا،قسمت منم همین یدونس انشاله خدا دخترمو با بچه شما حفظ کنه دیگه حتما صلاح زندگی ما هم همین بوده،راستش دیگه تک فرزندیو قبول کردم ،اول نمیتونستم قبول کنم اصلا نمیشد باهاش کنار بیام اما الان بعد از این انتقاال منفی دیگه پذیرفتم ،به خاطر همین دوس دارم اینا رو هم هرچه سریع تر انتقال بدم که تموم شه بره،دوس ندارم دوباره امیدوار بشم ، من خودمو خوب میشناسم اگه زمان بگذره دوباره بهش دل میبندم و اگه منفی بشه باز عذاب میکشم ،اما الان که پذیرفتم دیگه برام مهم نیست منفی بشه

[QUOTE=358087427]ممنون عزیزم،اره یکی دارم دومی هم این چهار ساله دارم تلاش میکنم اما نشده،دیگه کشش ندارم اگه اصلا بچه ...[/QUOTE

از نظر من تک فرزندی عالیه،هیچ وقت به بچه ی دوم فکر نکردم،ای وی اف که اصلاااا برای بچه دوم تو ذهنم هیچ وقت نبوده

کلی دوست و اشنا دوروبرم هستن که تک فرزندن،هیچ مشکل خاصی ندارن والا

شما هم زیاد سخت نگیر

میگن باید شش ماه باشه من یسری مشکلات داشتم نتونستم برم وگرنه شش ماه بعدش میرفتم ولی حداقل بزار دو سه ...

اگه زمان زیاد بگذره باز امیدوارم میشم و وقتی منفی بشه بازم سخت میشه برام و نمیتونم راحت کنار بیام،اما الان چون پدیرفتم دیگه منفی بودنش برام مهم نیست فقط میخوام انتقال بدم که برای همیشه دورشو خط بکشم

[QUOTE=358087427]ممنون عزیزم،اره یکی دارم دومی هم این چهار ساله دارم تلاش میکنم اما نشده،دیگه کشش ند ...

شوهرم از اول هم راضی به بچه دوم نبود و حتی الانم نیست فقط به خاطر اصرار من همراهی میکنه،من خیلی بچه دوس دارم اصلا بچه کوچیک میبینم ذوق زده میشم، واینکه دوس نداشتم دخترم در آینده تنها باشه،اما انگار قسمت تک فرزندیه 

2810