2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
چرا بهار جون بعد از اون دوبار باز رفتم برای انتقال ولی نشد .و الان هم رحم اجاره گرفتم .از یه طرف از ...

عزیزدلم خدا بهترینشو نصیبت کنه🫂❤️ الان تو چه مرحله ای هستین. 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره حتما همین کارو میکنم دیگه ب امید خودش نمیزارم قبل انتقالم بهش گفتم اگه مثبت شدم زود سرکلاژم میکن ...

منم الان شرایطم بهتره ولی نمیزارن جم بخورم خسته شدم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

منم الان شرایطم بهتره ولی نمیزارن جم بخورم خسته شدم🥺

طوری نیست استراحت کن دیگه اخراشه انشالله این چند ماه اخرم ب سلامتی و زود بگزره بهار جون استراحتت در چه حده کار خونه میکنی یا همش خابیدی؟ حمام میتونی بری؟ 

الهی بمیرم من حلال کن شرمنده همتونم خیلی روزا دلم میگیره ولی چیزی نمیگم دیروز واقعا طاقت نیاوردم گفت ...

کاش همسایه بودیم.

عزیز دلم خوب کردی درددل کردی..یکم خودتو خالی کن..

انشاالله یشادی بزرگ وارد زندگیت بشه و خبرهای خوش همیشه سراغت بیان ک وقت فک کردن ب گذشته رو نداشته باشی..

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم شما هم منو تو دعاهات فراموش نکن عزیزم منم یه ۶ماهه بچه از دست دادم انتقال ...

کاش آخر ماجرای همه مون ختم به خیر بشه، دیشب کلی گریه کردم به شوهرم گفتم هفت سال گفتی درست میشه غصه نخور، بیا تسلیم شو و قبول کن که دیگه درست نمیشه ولی ته دل خودم دوست ندارم اینو باور کنم  انشاالله که این خوشحالیت دووم داشته باشه تا وقتی بغلش بگیریش

کاش آخر ماجرای همه مون ختم به خیر بشه، دیشب کلی گریه کردم به شوهرم گفتم هفت سال گفتی درست میشه غصه ن ...

ممنونم عزیزم انشالله قیمت خودت عزیزم نا امید نشو من ۱۱ساله ازدواج کردم و دنبال بجه ام انشالله ک برا توام میشه

دکتر لعنتی..پیشش نرفتی بعدش؟؟چی گفت برا بی توجهیش؟

الان باز پیش همون انتقال دادم هیچی تو بیمارستان قبل بستری ازم رضایت گرفتن ک شکایت نکنم بعدم خیر ندیده تا زایمان کردم اومد بالا سرم گفت شرمنده از دستم کاری برنمیومد ک زودتر بیام همین 

اره عزیزم همونم

وای من چقدر سر زایمان شما اذیت شدم. کلی گریه کردم

اون موقع خودمم باردار بودم

سر این عزیز دکترت رو عوض کن. بیشتر دقت کن، حواست به طول سرویکست باشه و اگر دیدی خیلی داره میاد پایین پیگیر سرکلاژ باش حتما. سرکلاژم درد نداره، یه روز بستری میشی و کمی خونریزی داره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
الان چندهفته ای؟

۲۸ عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810