2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
انشالله عزیزم اینبار مثبت شه و ب وقتش دنیا بیاد خدا نگهش داره برام خدا دختر توام حفظ کنه برات بهار ج ...

قربون تو برم عزیزم الهی امین خدا دل همه رو شاد کنه

روزام با استرس میگذره خیلی دعام کنید🥺❤️

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب من اینبار پروژسترون انوکسا دوفامد استرادیول پریدنیزولون دادن

قبل انتقال جنین همه اینارو داده ؟ آخه مگه پروژسترون مال بعد انتقال نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربون تو برم عزیزم الهی امین خدا دل همه رو شاد کنهروزام با استرس میگذره خیلی دعام کنید🥺❤️

عزیزم انشالله اینبار سر وقت و به موقع زایمان میکنی نگران نباش عزیزم خدا حفظش کنه برات 🙏❤

دختر من ک کلا خوراکم خوبه این چند روزم همش دارم میخورم حتی نصف شبا پا میشم میرم یه چی میخورم 😁

عریزم برات دعا کن فردا صب دلت شاد شه و یه بارداری بی دغدغه داشته باشی

من هر بار بی بی زدم مدیکور برام درست نشون داد انشالله این بی بی چکه فردا یه مثبت درست نشونم بده 🙏� ...

الهی آمین یارب العالمین عزیزم 😍 🫀 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قبل انتقال جنین همه اینارو داده ؟ آخه مگه پروژسترون مال بعد انتقال نیست ؟

اها اینا رو از ۵روز قبل انتقال داد از شروع سیکل ارژین مکس و فرتیل سی ام هم داشتم بعد انتقال قطع کرد برام راستی ا اس ا هم از اول سیکل بهم داده 

عزیزم انشالله اینبار سر وقت و به موقع زایمان میکنی نگران نباش عزیزم خدا حفظش کنه برات 🙏❤

ممنون عزیز منتظر مثبت شدنتم🥰🤲🏼

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دختر من ک کلا خوراکم خوبه این چند روزم همش دارم میخورم حتی نصف شبا پا میشم میرم یه چی میخورم 😁

منم خیلی شکمو ام ولی اون تایم فرق داشت 😁

دلم برات روشنه انشالله مامان شدی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها زن عمو همسرم  خیلی خانوم خوبی بوده۲۶سال پیش وقتی زایمان میکنه فوت میکنه.همسرم صبح گفت از وقتی فوت کرده تاحالا ب خوابم نیومده اما دیشب خوابش رو دیده ک ب همسرم یه دختر خیلی زیبا داده و گفته بیا این مال تو .کسی میدونه تعبیرش چیه؟

بچه ها زن عمو همسرم خیلی خانوم خوبی بوده۲۶سال پیش وقتی زایمان میکنه فوت میکنه.همسرم صبح گفت از وقتی ...

رکسانا جون منم قبل بارداریم خیلی خواب های متنوع در مورد بارداری و نوزاد این چیزا می‌دیدم 

انشالله برات خیره عزیزم 😍

مال من از یکسال پیش شروع شد همش میدیدم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها اینا رو از ۵روز قبل انتقال داد از شروع سیکل ارژین مکس و فرتیل سی ام هم داشتم بعد انتقال قطع کرد ...

استرادیول چی ؟ اونو از اول سیکل میدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یک سال و خورده ای زجرم داد حتی اگه برمیگشتیم به هم به نظرم باز چیزی درست نمیشد و دیگه نمیتونستم بهش ...

عزیزم شما رو کم و بیش یادم هست .چقدر ناراحت شدم پیامت رو خوندم .میدونم روزای سختی رو داری میگذرونی ولی تحمل کن بعد از هر سختی آسونی هست .دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده.طلاق که آخر زندگی نیست عزیزم.زندگی ادامه داره .برای آینده ات تلاش کن من مطمئنم خدا هم هواتو داره 

2810