2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست

ممنون عزیزم  دکتر جلیلیان.

دکتر رشیدی هم خیلی تعریفشو میکنن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ،من دکتر کشاورزی میرم ،شما باردارین بسلامتی ،با کدوم دکتر بودین؟

من پارسال تحت نظر جلیلیان باردارشدم ای وی اف... دوقلو ۶ماهه دهانه رحمم باز شد و زایمان زودرس.

امسال دیگه خودش نبود آنلاین ویزیت شدم دارو داد دکتر فاخری انتقال انجام داد. 

انشالله که شماهم مثبت شین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من پارسال تحت نظر جلیلیان باردارشدم ای وی اف... دوقلو ۶ماهه دهانه رحمم باز شد و زایمان زودرس.امسال د ...

انشاله به سلامتی زایمان کنی،چند بار انتقال دادی؟دکتر جلیلیان خودش نیست منم روزی که پانکچر داشتم یکی از بیماراش پانکچر داشت ،دکتر کشاورزی براش انجام داد،من فردا باید آزمایش بدم شما کدوم آزمایشگاه رفتین؟دکتر میگفت برو آزمایشگاه آریا ولی من میخوام برم مادر،به نظرت کدام بهتره ؟امروز که زنگ زدم گفتم که بیبی چک هام منفیه آزمایش ندم میشه داروهارو قطع کنم گفت نه حتما آز بده

انشاله به سلامتی زایمان کنی،چند بار انتقال دادی؟دکتر جلیلیان خودش نیست منم روزی که پانکچر داشتم یکی ...

ممنون فداتشم انشالله شماهم خوشخبر باشین❤️🫂

من رازی ازمایش دادم بنظرم ربطی نداره کدوم ازمایشگاه بری برای ازمایش بتا همه در یه حدن 

اره جلیلیان نبود قراره ۱ آبان برگرده.

من کلا دوبار انتقال دادم پارسال جنین ۵ روزه...که قسمتم نبودن

امسالم جنین ۳روزه که مثبتشد

مشکلی نداشتیم ولی باردارنمیشدم🥲جلیلیان گفت ای وی اف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم دکتر جلیلیان.دکتر رشیدی هم خیلی تعریفشو میکنن

میگن خوبه ولی من چند بار رفتم راضی نبودم ازش ،اول اینکه گفت رحمت چسبندگی داره عکس رنگی نوشت ،ولی عکس که گرفتم گفت نه اصلا چسبندگی نداره،بعدم با تعداد کم اسپرم گفت میشه ای یو ای تعیین جنسیت کنی ،داروهارو کامل گرفتم روز که رفتم برای iuiگفتن اصلا اسپرم پاسخگو نیست و کامل کنسل شد،خلاصه دیگه نرفتم ،بعدش رفتم با چوبساز ،ivfکه اونم نشد الان که میرم کشاورزی ،خیلی راضی هستم خیلی بادقته،به حرفات گوش میده اما بقیه که میری به زور جوابتو میدن فقط میخوان سریع مریض بعدیو راه بندازن

ممنون فداتشم انشالله شماهم خوشخبر باشین❤️🫂من رازی ازمایش دادم بنظرم ربطی نداره کدوم ازمایشگاه بری ب ...

راضی چند ساعت بعد جوابشو داد؟ مادر گفت ۴ بیا ۶ جواب میدیم،آریا هم گفت ۵ بیا ۶ جواب میدیم،ولی ما بیممون طرف قراداد رازی و مادر و پارس هست ،انشاله خدا اینو برات حفظ کنه و بسلامتی بغلش کنی😍

میگن خوبه ولی من چند بار رفتم راضی نبودم ازش ،اول اینکه گفت رحمت چسبندگی داره عکس رنگی نوشت ،ولی عکس ...

قبلا چندباری پیش کشاورزم رفتم 

انشالله نتیجه زحمتاتو میبینی عزیزدلم سخته ولی شدنیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راضی چند ساعت بعد جوابشو داد؟ مادر گفت ۴ بیا ۶ جواب میدیم،آریا هم گفت ۵ بیا ۶ جواب میدیم،ولی ما بیمم ...

باور میکنی یادم نیست🥲همین حدودا بود اونم

ولی ازمایشگاه خوبیه خوشخبر بیای بگی مثبت بودم🥰😍🤲🏼

انشالله عزیزم دعام کنین سالم و سروقت بغلش کنم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا چندباری پیش کشاورزم رفتم انشالله نتیجه زحمتاتو میبینی عزیزدلم سخته ولی شدنیه

من دوتا دیگه جنین دارم اونارم انتقال میدم ،اگه اونم نشه برای همیشه دورشو خط میکشم

باور میکنی یادم نیست🥲همین حدودا بود اونمولی ازمایشگاه خوبیه خوشخبر بیای بگی مثبت بودم🥰😍🤲🏼انشالل ...

ممنون عزیزم،به امید خدا شما هم سالم وسلامت نی نی تو بغل کنی

عزیزم شما تو انتقالتون استراحت کردین؟تغذیه خاصی داشتید؟

نه..فقط نشاسته با ابمیوه 

و میوه اناناس.

وگرنه غذاهای همیشگیمو میخوردم.و بیخیال بودم.

هروزم میرفتم بیرون امپولامو میزدم.کارهای سبکمو انحام میدادم.

یه روز اول یکم استراحت.وگرنه بقیه ش عادی بودم.

من دوتا دیگه جنین دارم اونارم انتقال میدم ،اگه اونم نشه برای همیشه دورشو خط میکشم

انشالله که میشه نباید نا امیدشد تو این راه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810