2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
شوهرم همش بمن میگه بنظرت دوباره بچه دار میشم.دخترم الان سه ماهشه.تو اقدام هستم🤭فک کنم دوهفته هم نیس ...

ان شاالله همیشه سالم باشید دخترنازت هم زیر سایه پدرومادر خوشبخت باشه. آره دختر شیرینه. دلبری میکنه. ولی شوهرت درست میگه. اقدامت داشته باش و نزار رحم سرد بشه. میگن فاصله اگه کم باشه زودتر باردار میشی. ان شاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده مهم نیست دختر یا پسر بودنش. فقط همینکه باشه خونه رو روشن کنه. باعث سربلندی مادروپدرش هست. من از خدا میخوام هر جنسیتی که خودش برام درنظر گرفته بهم بده حالا هرچی که باشه ناشکری نمیکنم. خدا برات حفظش کنه. و به زودی باردار بشی وقت سرخاروندن نداشته باشی. 

من خودم لنگ دیپلم بودم...اوایل زندگیم سعید یه سعید دیگه بود نزاشت ادامه بدم دوم دبیرستان رو خوندم سو ...

عزیزم مهمترین چیز تو زندگی مشترک تحصیلات نیست شعور زندگی کردن هست که همه ندارن. ماشاالله شما داری خانومی. بافهم و درکی. و دوم فرزند سالم وصالح.شما اول نی نی رو درآغوش بگیر. ازآب گل که دراومد برو مدرسه بزرگسال شبانه ثبت نام کن. و حتی ممکنه مجازی هم باشه جدیدا اطلاعی ندارم. ولی میتونی ثبت نام کنی اگه قبول کردن تو خونه بخونی بری امتحان بدی. خواستن توانستنه.ولی اولویت با نی نی هست. موفق میشی آن شاالله. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهر خوبی چه خوب یه اسم اشنا دیدم چکار میکنی تو چه مرحله ای هستی

سلام شما خوبی عزیزم 

من باردار نشدم هنوز باید یکی دوماه دیگه شرایطم خوب باشه انتقال بدم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام پروانه جان خوبی؟ چ خبرا عزیزم؟از بچه های قدیمی فاطمه جون ،فردایی روشن مامان شده شکر خدا😍😍🥰 ط ...

آلای عزیزم

دوست خوبم 

اومدم تاپیک فقط به خاطر تو ،ببینم در چه حالی

الان پیام بچه ها رو خوندم 😔

منم کاملا تحربه ی مشابه داشتم ،درکت میکنم 

فقط به خودت زمان بده ،خیلی مراقب خودت باش خیلیییی

من مراقب خودم نبودم ،فقط حواسم بود بقیه ناراحت نشن 

هنوز روحم خوب نشده ،هنوزم هیچکس نمیدونه خوب نیستم 😔

دوست قشنگم میدونم تو هم قوی هستی ودرمان رو  ادامه میدی ،فقط فقط لطفاااا مراقب دلت باش ،اشتباه منو نکن

آلای عزیزمدوست خوبم اومدم تاپیک فقط به خاطر تو ،ببینم در چه حالیالان پیام بچه ها رو خوندم 😔منم کامل ...

سلام عزیزم قربووونت دلت برم😭🥺🥺 عزیزم.

الهی خییییلی زود خدا دلتو شاد کنه و همه غم و غصه ها پر بکشن

چشم عزیزم 😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوار ممنون منم خوبم چرا درمانم تو تهران بود حتی پیشه اطرجم رفتم ولی به واریکوسلشم شک نکرد یه دک ...

اسپرم ضعیف تو سقط نقش داره پروانه جان ....البته نمیشه گفت حتما به خاطر این هست چون سقط خیلی دلیل داره ولی یه دلیلشم اسپرم ضعیفه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من خودم لنگ دیپلم بودم...اوایل زندگیم سعید یه سعید دیگه بود نزاشت ادامه بدم دوم دبیرستان رو خوندم سو ...

درس خوندن که خوبه ولی والا یه کاری کردن اونیم که خوند پشیمون شد که چرا وقت تلف کرده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
همینو بگو 😅 بعد چند سال.... قشنگ دارم از فرصت سو استفاده میکنمهیچ کس از دستم در امان نیست حتی زن دا ...

😂😂 کار خوبی میکنی انشالله عزیزم خوب و عالی پیش بره هی ناز کنی فدات

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ان شاالله همیشه سالم باشید دخترنازت هم زیر سایه پدرومادر خوشبخت باشه. آره دختر شیرینه. دلبری میکنه. ...

ممنون عزیزم.چ قلب رئوفی داری..

انشاالله ب حاجت دلت برسی عزیزم..

بخدا منم کاری ب جنسیت ندارم هرچی گیرم بیاد..

دخترها برا روز تنگ خیلی بدرد میخورن..

خداروشکر بابت هدیه ش🙏

2810