2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست

دوستان خواهشاً جواب بدید 🔴🔴

مورفو صفر یا یک همیشه تحرک هم پایین به بارداری طبیعی امید هست کسی بوده با این مشکلات طبیعی باردارشه؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
🥹🥰🥰🥰🥰🥰امروز تولدمه🥰🥰🥰🥰🥰🥹

ااای جاااانم. مبااااااارکه عزیزم😍😍ان شالله سال بعد امروزو با نی نی های تو بغلت جشن بگیری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوی معمولی میری ؟ همون که تو مطب دکتره ؟ نگفت به خاطر چی باید بعد هیسترو سونو بشی ؟

من چون انتقال دارم بله سونو معمولی دکتر انجام میده

حتما باید سوم یا چهارم پریود سونو بشم

ک وضعیت رحمم و آندومتر مشخص بشه ک اگر خوب بود دارو شروع کنن برای انتقال 

همه همینطوره تو رویان کسانی ک انتقال دارن حتما باید سونو بشن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ااای جاااانم. مبااااااارکه عزیزم😍😍ان شالله سال بعد امروزو با نی نی های تو بغلت جشن بگیری😍

فدددااات مرسی قشنگم 

🙏🏽🙏🏽🙏🏽🥰🥰💋💋🫂🫂🫂🫂🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

دوستان خواهشاً جواب بدید 🔴🔴مورفو صفر یا یک همیشه تحرک هم پایین به بارداری طبیعی امید هست کسی بوده ...

عزیزم شوهرمنم طبق آخرین آزمایش مورفو ۱ و حرکت آ ۰ بود. که دکتر گفت باید داروبخوره و بعد اقدام کنید.

البته من با آی وی اف باردارم ولی برای بعدی انشاالله حتما طبیعی اقدام میکنم و قبلش شوهرم باید اقداماتی انجام بده.

نگران نباش اقدامات لازم رو انجام بده باردار میشی 

[QUOTE=356773056]خداروشکر که یادت نیس.پس حل شده ایشالله.نمیدونم ی چیزی گفتی در مورد غربالگری و ای چیا بود هرچی بود نگ 

آره یادم اومد ‌به لطف خدا گفتن مشکل خاصی نیست و تا به دنیا بیاد حل میشه.

ای بابا چرا درد میکنه؟ فقط استراحت کن و سنگین و سبک نکن

البته یکی باید به خودم بگه،هرچی کار میکنم تمام نمیشه که به استراحت برسم.هرچی ۳ماه اول خوابیدم الان دارم جبران میکنم

یه جفت جوراب هم هنوز براش نخریدم

ن متاسفانه تو رویان اینجوریه

من ابن سینا رفتم 

نگران این چیزا نباش و فقط باید خدا بخواد

تو رویان هم اونایی که مثبت میشن با همین روش بدون سونو  انجام.  و تو مراکز دیگه هم که با سونو انجام میدن خیلی ها منفی میشن‌پس به این چیزا نیست. 

فقط و فقط باید خدا بخواد،اهل بیت رو واسطه کن که برات دعاکنن و از خدا بخوان

راستی من تا سیکل قبل از انتقال پیاز درمانی هم کردم که موجب پاکسازی رحم میشه. تو نت سرچ کن میاد

من چون انتقال دارم بله سونو معمولی دکتر انجام میدهحتما باید سوم یا چهارم پریود سونو بشمک وضعیت رحمم ...

اهان ....فکر کردم بعد هیستروسکوپی به خاطر هیسترو شدنت گفته بیا سونو شو ....بله اینو اطلاع دارم که قبل انتقال باید سونو شد‌ ....ممنون عزیزم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من ابن سینا رفتم نگران این چیزا نباش و فقط باید خدا بخوادتو رویان هم اونایی که مثبت میشن با همین روش ...

مررررسی عزیززززم

ایشالله با دعای شما عزیزانم

خدا ب همه کمک کنه ایشالله 

🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

اهان ....فکر کردم بعد هیستروسکوپی به خاطر هیسترو شدنت گفته بیا سونو شو ....بله اینو اطلاع دارم که قب ...

فدات عزیزم

من قبل هیسترو سونو داپلر شدم 

ولی الان چون انتقال دارم سونو معمولی باید بشم ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادید. یعنی همه ی جنین‌ها تون راازدست دادید؟ بچه هم دارید؟ نه من نازایی داش ...

اره فقط ۳تاش پسر بود دوتارو انتقال داد که نگرفت بقیه هم گفت دوباره فریز کنید گفتن نمیشه و همه از بین رفت،من یه دختر دارم،درکت میکنم چی میگی دقیقا منم بچه جاریم پسر بود مادر شوهرم از من پنهون میکرد میگفت جنسیتش مشخص نیست،به خاطر همین حرفا بود که تعیین جنسیت کردم ولی اگه عقل الانمو داشتم نمیکردم،بعد هم بهش گفتم که پسرش مشکل داره الان دیگه موش شده هیچی نمیگه،الانم که انتقال دادم چیزی بهشون نگفتم اگه باردار بشم میگم طبیعی باردار شدم ،انشاله خدا دخترتو برات حفظ کنه و خواست خدا با خواست دلت یکی باشه و پسر تپل مپل بغل کنی

2810