2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042846 بازدید | 684276 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. راستی من هم پنتوکسی بخورم هم آسپرین مشکلی نداره؟

نه مشکلی نیست. منم هردوشو داشتم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هیچ آزمایشگاهی اونجا نداره. وارد ساختمون که بشی زیر پله ها یه اتاق هست برای نمونه گیری، داخلش فقط ی ...

وااااااااااااااااااااااای پرام😆😂🤣 

حالا من ندیدمشون ولی یه خانم ک اومده بود اهدایی بگیره میگفت خیلی خوشکلن از شوهرای خودمون قشنگ تر

نمیدونم دیگه من استرس داشتم اینو گفت یا راست گفته...

هرچی هست خداکنه بچم به خودم بره🤧🫠

همیشه موقع ivf هام ترس اینو داشتم بچم به خانواده همسرم بره 😅 الان ک دیگه نمیدونم اهدایی چ شکلی بوده...

خانواده همسرم نوزادی و بچگیشون یکم زشت بودن بزرگ که شدن قشنگ شدن😁😍

مشخصاتی ک بهم داد این بود : قد ۱۸۰ - قیافه معمولی - گروه خونی o- )

سعی میکنم رو تغذیه کار کنم بچه خوش چهره بشه🥹😅

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همون طرف داخل ازمایشکاه بود ی نگاهی میکردی ببینیش😄ولی حالمم بهم خورد گفتی ی قطرش..چ اسمی هم گذاشتن ...

اسم نزاشتن ک...

مثلا تو همچین چیزی ولی کوچک تر و محکم تر اسپرم هارو میزاشتن که ما نبینیم😁

روم نشد برم مثلا میرفتم اهدا کننده میدید اونجام میگفت بفرما تو دم در بده😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا پایین میاره؟ ضخامتم 4بوددکترگف بایدبریزه بخاطراون گف ازشنبه داروشروع کنم گفتم بجای استرادیول ...

نمیدونم قشنگم حالا بچه ها بیشتر تجربه دارن

یه دوستی داشتم اسمش ثمینِ دخترا میشناسنش ، اون میگفت تو پریودی نخور...

بنده خدا خیلی ساله تو دکتراس الانم بیخیال شده علت ناشناخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آهان ممنونم گلم، من دفعه اولمه و ازم خواست پول و بریزم ، من به شماره تلفن موبایل زنگ زدم خانم سینایی ...

خانم سینایی فکر کنم خانم اقای دکتره من ازش میترسم🥴😅یکم خشن طوره

البته حضوری مهربون تره پای تلفن حوصله نداره

بعضی وقتا خانومش کنار دست دکتره موقع تزریق گاهی اوقات هم یه خانم دیگه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جنین فریز دارم تعداد زیاد و گریدشون آ هست نگرانیم بابت اینکه هنوز دکتر قلب اوکی نداده از اون ور رژیم ...

ان شا الله هرچی خیر و صلاحت هست خیلی زود اتفاق بیفته و به خواسته دلت برسی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دخترا من از وقتی پیشونیم رو میبندم خیلی بهترم عطسه هام کمتر شده ولی فقط تو خونه همیشه پیشونیم بستس بیرون ک میرم روم نمیشه ببندم...

بعد ببخشید بی ادبیه ، عطسه هام از خواب ک بیدار میشم یکم بیشتره و ببخشید ببخشید همراه با عفونته🤢🤧

الانم از عصر باغ دعوت شدیم تولده ،ماسک زدم ولی : پیشونیم ، دور چشمم و گونم  ابروم درد میکنه  سمت راست...

کاری نمیتونم بکنم نه؟ 

خطرناک نیست واسه نینیم؟ این عفونت ها؟

بینیمم اکثرا کیپه ولی ابریزش بینیم کمتر شده از وقتی میبندم پیشونیم رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای الهی دورش بگردم🥺🤍 برای سلامتی مهرداد جون ایت الکرسی میخونم انشالله زودتر خوب بشه 😍♥️ مرسی که ...

خدا نکنه عزیز دلم،فدات شم قربونت برم،یه دنیا ممنون خاله جونیش🥰😘😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
هیچ آزمایشگاهی اونجا نداره. وارد ساختمون که بشی زیر پله ها یه اتاق هست برای نمونه گیری، داخلش فقط ی ...

کاشکی ادمهای قشنگ بیان نمونه بدن😄😄

چقد پول میدن بشون ک‌نمونه میدن؟؟

واقعا پول میخوان😄...

2810