2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042838 بازدید | 684274 پست
عزیز دلم وارد سیاست نشو اصلا که تمام روانت بهم می‌ریزه از اخبار دوری کن جز فاز منفی هیچی برای ادم ند ...

سعی میکنم اصلا گوش ندم ولی ناخوداگاه یکی یه چیزی میگه همه فکرم میره اون سمت،ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام من ۵ بار تا حالا انتقال دادم امروز روز دوازدهم انتقالم بود رفتم خودم همینجوری بتا دادم منفی شدخ ...

سلام. عزیزم بتا معلومی دادی یا تیتر؟ صبر کن روز 14 انتقال بتا تیتر بده. ان شاالله مثبت باشی. هنوز نمیتونی با قطعیت بگی منفی شدی. کمی صبرکن. هرچی خواست خدا باشه همون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها بهترین محل تزریق چسب جنین کجاست تو بازو بزنم بهتره یا ناف؟ اگه کسی میدونه راهنماییم کنه م ...

فکر کنم شکمی بهتر باشه. برای من قبل انتقال شکمی تزریق کردن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچها بهترین محل تزریق چسب جنین کجاست تو بازو بزنم بهتره یا ناف؟ اگه کسی میدونه راهنماییم کنه م ...

اینو معمولا داخل رحم هم تزریق میکنن 

یعنی هم از بازو میشه ....هم شکمی ....هم داخل رحم تزریق میشه ولی داخل رحم رو خود دکتر باید تزریق کنه دو روز قبل انتقال 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اینو معمولا داخل رحم هم تزریق میکنن یعنی هم از بازو میشه ....هم شکمی ....هم داخل رحم تزریق میشه ولی ...

اره ب من دکتر ایمنی سه تا داده اما دکتر خودم تو رحم تزریق نمیکنه حالا باید بهش بگم ببینم رحمی برام تزریق میکنه یا نه ایمنی داد گفت اینارو زیر جلدی بزن اگه دکتر زنانتم نوشت خواست رحمی بزنه بزار بزنه برات 

اره ب من دکتر ایمنی سه تا داده اما دکتر خودم تو رحم تزریق نمیکنه حالا باید بهش بگم ببینم رحمی برام ت ...

منم انتقال اخرم روز انتقال دکتر ب شکمم زد

روز های قبل انتقال موفق نشدم با دکتر صحبت کنم prp رو هم یه دکتر دیگه برام انجام داد

موقع انتقال به پرستار بخش التماس میکردم تورخدا بهم چسب جنین بده ( بدون نسخه نمیدادن)  اون طفلکیام زنگ زدن از دکتر پرسیدن دکتر هم رضایت داد

حالا انقد هول کرده بودم شماره همسرم رو یادم نمیومد دیگه اخرش گریم گرفته بود ( لباس انتقال تنم بود نمیزاشتن برم بیرون)

پرستار بخش طفلکی خودش پیگیری کرد تا همسرمو پیدا کرد نسخه رو داد بهش..‌‌‍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم انتقال اخرم روز انتقال دکتر ب شکمم زدروز های قبل انتقال موفق نشدم با دکتر صحبت کنم prp رو هم یه ...

من حالا دیشب تو دستم زدم سه تا بهم داده دکتر پی ار پی هم میگن برا اونایی ک سقط داشتن خراش پی ارپی بده فک کنم سه تا دارم هر بار یه طرفم باید بزنم 

سلام دوستان یه سوال داشتم .من سال 98عکس رنگی گرفتم و هیچ مشکلی نبود سال 1401برای سومین انتقالم دکتر هیسترو انجام داد ک بازم مشکلی نبود.ماه قبل رفتم پیش دکترم ک وارد سیکل انتقال بشم سونو کرد گفت کیست دارم ک ال دی داد.امروز پریود شدم رفتم مرکز برا سونو دکتر خودم نبود و دکتر جایگزین سونو کرد ک گفت اوضاع رحم و تخمدان خوبه اما مشکوک ب اینی ک لوله هات بسته س گفتم عکس رنگی و... قبلا دادم گفت شاید التهاب روده هات شایدم لوله هات هیدرو  سالپنکس باشه. بادکتر خودم تماس گرفتن گفت استرادیول شروع کنم تاهفته بعد ک برم سونو چون گفت خودم همچین چیزی ندیدم.الان سوالم اینه مگه میشه یهویی همچین چیزی ب وجودبیاد؟یانه؟ ممکنه چون مثانه م پربوده اینجوری شده باشه؟

2810