2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
خداروشکر ۴۸ روز توفیق شد برا من که نماز استغفار رو به نیت حاجت روایی مون بخونم. از ته دلم دعا میکنم ...

😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه میام اینجا باز هوس بارداری میکنم😵‍💫. فکر کنم تا زایمانت نباید دیگه بیام اینجا🤣

وای ببخشید 🥹😆

همین مونده منم مثل اطرافیانت بشم که میگن انشالله سومی😆

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان خوبی. نی نی درچه حاله. ان شاالله به زودی بری سونو و خبرای خوب بیاری برامون.

سلام عزیز دلم شما خوبی

قربونت برم والا ازش خبر ندارم هر سه روز یکبار به حالت تهوع زیر میاد سراغم ک فقط بگه هستم🤕😆

چهارشنبه اینده سونو دارم

دلم میخواست شنبه بدم ک همسرم اجازه نداد گفت سر تایم برو

مرسی از احوال پرسیت قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۹#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷ 🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- داداشممم 🦋

۱۶- favali 🦋

۱۷- houra1400 🦋

۱۸- آناشید۹۹ 🦋 

۱۹- _بهاره_ 🦋

۲۰- یامنان🦋

۲۱- آیدا۱۲۸ 🦋

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🦋

۲۳- نگار۸۰ 🦋

۲۴- nooshabehjoon 🦋

۲۵- نهالیم 🦋

۲۶- رادیس۱۲ 🦋

۲۷- گندمک۱۱ 🦋

۲۸- shiva_ab 🦋

۲۹- rose_710 🦋

۳۰- zhiyan74 🦋

۳۱- ارکیدهابی 🦋

۳۲- طوطططیا 🦋

۳۳- atrin_arsen_atrina🦋

۳۴- joooodi🦋

۳۵- Poweroflove 🦋

36- اهسته 🦋

۳7- marshmaloo 🦋

38- سپیدارجوجو 🦋

39- avaaajon 🦋

40- آلادیا 🦋

41- پونهoo 🦋

42- ماهورجان 🦋

43- panizpaliz🦋

44- عبدالواحد🦋

45- هیوا666 🦋

46- شطرنجی 🦋

47- هدیه99 🦋

48- پروانه22 🦋

49- زلیخاه۱۴۰۲ 🦋

50- zohrehjafari 🦋

51- گیسوگلابتونم 🦋

52- سهیلا_جون 🦋

53- ۲aftab 🦋

54- قاصدک_بیخبر 🦋

55- @leila193    

56- @فطررس    

57- @sarayyyyyy     مطمئن نیستم درست تک شده

58- @88helli    

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

۶۶- شیلا68

۶۷- razleilaa

۶۸- yas76۱۱

۶۹_ mmmmmmzzz

۷۰_ معجزات

۷۱- خب_که_چی_بشه

۷۲- زینتیار

۷۳- بانو113

۷۴- maral_99

۷۵- sofiya73

۷۶- رکسانا۱۴۰۰

۷۷- 5golnarges

۷۸- 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

روز ۱۱ و ۱۰ مهر ماه

سایت خراب بود نتونستم بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر ۴۸ روز توفیق شد برا من که نماز استغفار رو به نیت حاجت روایی مون بخونم. از ته دلم دعا میکنم ...

الهی حاجت دلت روا بشه فاطمه جون خدا خیرت بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم برا لک بینی من استراحت کردم بیشتر و زیر پام بالش میذاشتم . دکترمم گفتن که ۲ تا دوفاستون که داش ...

سلام گلم ممنونم از راهنماییت. خیر شو ببینی. ینی ربط داره به موعد پریود بنظرشما؟ این دختر میگه. حالت ترشحات داره که رگه های خونی و. مثل قبل ازپریود لخته های خیلی ریز  اندازه نخ باریک ولی کمی بلند میاد همراه ترشحات. و درد کمر و زیر دل داره مثل زمان پریودیش.دکترشون استان هستن. خودشون شهرستانن.میگه دسترسی ندارم منشی هم که خیلی دلسوز نیستن حال اینجور مریضا و درک نمیکنن متاسفانه. والبته نکته دوم که خودمم نیاز دارم بدونم. که ان شاالله توسیکل قرار گرفتم اطلاعاتم ازقبل کاملترباشه. منظور شما از ادویه چیه. و غذاهای معلومی مثل چی. چطور درست میکنید دستور پختش بی زحمت. برام میزارید.دوستانی هستن میگن ادویه های شهرشون بیشتراز 15 قلم مواد قاطی هم هست که زیره و سیاه انه اینام قاطیشه.دوستان میگن ما فلفل هم استفاده نکردیم. مثلا شما ماهی بخوای سرخ کنی چی بهش می‌زنید؟ 

سلام عزیز دلم شما خوبیقربونت برم والا ازش خبر ندارم هر سه روز یکبار به حالت تهوع زیر میاد سراغم ک فق ...

فدای شما. وظیفه اس گلم. ان شالله 4 شنبه میری و خبرای عالی میاری برامون. چقدر لذت بخشه هروقت میام پیاما رومیخونم دوستان گفتن مثبت شدن یا سونو دادن صدای قلبش شنیدن. از ته قلبم خوشحال میشم براشون و شادم آنروز. ان شالله قسمت همه دوستان منتظر

سلام گلم ممنونم از راهنماییت. خیر شو ببینی. ینی ربط داره به موعد پریود بنظرشما؟ این دختر میگه. حالت ...

برای بعد انتقال اوایل بخاطر جیوه ماهی خورده نشه بهتره

مثلا من از سه ماه به بعد ماهی سالمون میخوام شروع کنم..

انقد دلم نسکافه میخواد نمیدونم میشه خورد یا ن

این مدت خیلی سعی کردم مراعات کنم...

حتی چایی هم تا مدتها بعد مثبت شدن نخوردم تازگیا شروع کردمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای شما. وظیفه اس گلم. ان شالله 4 شنبه میری و خبرای عالی میاری برامون. چقدر لذت بخشه هروقت میام پیا ...

قربونت برم انشالله به زودی زود قسمت خودت 😍🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای بعد انتقال اوایل بخاطر جیوه ماهی خورده نشه بهترهمثلا من از سه ماه به بعد ماهی سالمون میخوام شرو ...

ماهی میگن اگه کوچیک باشه جیوه کمتری داره اونم هفته ای یه تیکه کوچیک. فک نکنم موردی داشته باشه. برای کسی که هفته 9 بارداری شه. ازقبل نخورده اصلا. و درمورد نسکافه چون بازاری هست و نمیدونی دقیقا چی داخلشه. نخوری بهتره.

قربووونت برم عزیزم 😘. الهی به بهترین نحو حاجت روا بشی😍

الاء جان علائم شما الان که هفته 9 بارداری هستین چیه. ازچیزی بدتون میاد یا میل به چی بیشتردارین

کسانی که میل به ماست دارن یالیموترش. آیا خوبه؟ 

ممنون عزیزم،خوبی شما نی نی خوبه انشاله؟استرس دردشو داشتم گفتم نکنه خیلی درد داشته باشه،راستی شما شیا ...

قربونت برم عزیزم 😘. متاسفانه جزئیاتش یادم نمونده آخه حدودا ۱/۵ سال پیش بود. 

زمان دراز کشیدن رو اونجا بعد تزریق دکتر میگه بهتون. اگر اشتبااااه نکنم فک کنم ۴۵ دقیقه اینا گفتن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810