2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
چشم عزیزم..وای چی میشه بری سونو بگن دوتا قلب تشکیل شده..حتما حس و حال دیدن قلب و ساکو برامون بگو..

چشم چشم😅😍

امید به خدا دو هفته دیگه همه چیز مشخص میشه جز جنسیتش😍😅

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قشنگا ممنون از راهنماییتون..‌ دوستم با پزشک آنلاین وزیت شد بهش گفت شیاف نزنی اگ بچه قلب نداشته باشه سخت میشه سقط کنی

گفت برو سنو 🥲

دکتر خودش فردا میاد

الانم از روستا رفت شهر خونه مامانش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۳#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷ 🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- داداشممم 🦋

۱۶- favali 🦋

۱۷- houra1400 🦋

۱۸- آناشید۹۹ 🦋 

۱۹- _بهاره_ 🦋

۲۰- یامنان🦋

۲۱- آیدا۱۲۸ 🦋

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🦋

۲۳- نگار۸۰ 🦋

۲۴- nooshabehjoon 🦋

۲۵- نهالیم 🦋

۲۶- رادیس۱۲ 🦋

۲۷- گندمک۱۱ 🦋

۲۸- shiva_ab 🦋

۲۹- rose_710 🦋

۳۰- zhiyan74 🦋

۳۱- ارکیدهابی 🦋

۳۲- طوطططیا 🦋

۳۳- atrin_arsen_atrina🦋

۳۴- joooodi🦋

۳۵- Poweroflove 🦋

36- اهسته 🦋

۳7- marshmaloo 🦋

38- سپیدارجوجو 🦋

39- avaaajon 🦋

40- آلادیا 🦋

41- پونهoo 🦋

42- ماهورجان 🦋

43- panizpaliz🦋

44- عبدالواحد🦋

45- @هیوا666    

46- @شطرنجی    

47- هدیه99

48- پروانه22

49- زلیخاه۱۴۰۲

50- zohrehjafari

51- گیسوگلابتونم

52- سهیلا_جون

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

۶۶- شیلا68

۶۷- razleilaa

۶۸- yas76۱۱

۶۹_ mmmmmmzzz

۷۰_ معجزات

۷۱- خب_که_چی_بشه

۷۲- زینتیار

۷۳- 

۷۴- 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

اگ کسی دوست داره تو لیست باشه لطفاً بهم بگه❤️🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دردداشت؟چقدرهزینتون شد؟تهرانین؟

نه عزیزم تهران نیستم.....هزینه اش ۱۲ تومن شد....والا دردش غیر قابل تحمل نیست ولی روزای اول استراحت داشته باشی بهتره.....من خودم الان ۱۸ روز میشه که عمل شدم.....همین امروز کار سنگین کردم به شدت درد دارم.....طوری که مجبور میشم دولا راه برم 😔😔😔😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خانما

یه خانمی چند وقت پیش دنبال دوفاستون می گشت، نمیدونم اسمش چی بود که تگش کنم. هرکس میدونه لطفا تگ کنه. امروز دیدم داروخانه هلال احمر خیابون طالقانی داره، میتونه بره بگیره. 

خب میشه بگید کدام جز ها موندن؟!

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤
۱۶
۱۸
۱۹
۲۲
۲۴

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
اگ کسی دوست داره تو لیست باشه لطفاً بهم بگه❤️🙏🏻

قشنگم میشه منم دعا کنید دیگه چشم امیدم فقط و فقط به لطف خداست که طبیعی باردار شم🥺🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
وای بهار جون هنوزم گیر میدن بهتون🤐😟الهی که همیشه موفقیت های دخملی هارو جشن بگیری عزیزم ببخش من این ...

آره بابا فکر میکنی تموم میشه؟!!!

یه سری لباسای بچه ها رو گذاشتم ببخشم، مادر همسرم گفت نگهشون دار برای بعدیا🫠. فقط بهشون نگاه کردم گفتم شرمنده بیشتر نمیتونم🫥

بچه نداری همه میگن بچه بیار، میاری میگن کمه که بازم بیار بعد به درسش گیر میدن، به دانشگاهش، ازدواجش و ....

ولی برای من فعلا اصلا دیگه تصور مجدد اون همه دارو و آمپول و عمل و .‌‌... وحشتناکه😷

ببین از طرفی هم خیلی دست تنهام. واقعا بزرگ کردن دوتا بچه با هم خیلی سخته. نمیدونی چه شبها که از خستگی گریه نکردم🤣

الهی روزی همتون دوقلو بشه🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای ببخشید ک بخاطر من مجبور شدی اون ذوقی که داشتی رو‌ فروکش کنیخدارو شکر که نتیجه صبرو تلاشت رو دیدی ...

نه عزیزم، این چه حرفیه؟!

آخرش که گفتم😆

قربون نی نی تو دلت😍

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه عزیزم تهران نیستم.....هزینه اش ۱۲ تومن شد....والا دردش غیر قابل تحمل نیست ولی روزای اول استراحت د ...

الهی عزیزم. چی شدی؟ خیلی مراقب خودت باش 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانمایه خانمی چند وقت پیش دنبال دوفاستون می گشت، نمیدونم اسمش چی بود که تگش کنم. هرکس میدونه لط ...

خدا خیرت بده عزیزم. منم اسمشون یادم رفته اگه پیدا کنم تگش می کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810