2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042761 بازدید | 684270 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

فاطمه خییلی بهت تبریک میگم،از صمیم قلب برات خوشحالم ،ان شا الله که صحیح و سالم بغلش کنی

سلام فاطمه جان نمیدونی چقدر ذوق زده و خوشحال شدم از شنیدن خبر بارداریت ، به حق فاطمه زهرا (س) به سلا ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ان شاالله حاجت روایی شما ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الا جون به رحم من دکتر گفته ده روز دیگه دوباره بیا.کلی هم آزمایش براش نوشته.برای شما هم آزمایش نوشته ...

نه عزیزم. ب منم بعد سونو قلب گف دو هفته دیگه دوباره برم. فک کنم ازمایشارو اون موقع بنویسه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااااااااااااااای عزیزم😍😍😍😍 خوبی؟ دوقلوها خوبن؟😍❤️مگه میشه یادم بری شما😃نمیدونی چقددددد خوشحال ...

قربونت برم نمیدونی من چقدر خوشحال شدم دیدم مامان شدی🥹🥹🥹🥹🥹🥹الهییییییی بسلامتی بغلشون کنی عزززززیردلم انشالله دوقلوباشن مثل من سرویس بشی😂خیلی خوشحال شدم خیلی زیاد

قربونت برم نمیدونی من چقدر خوشحال شدم دیدم مامان شدی🥹🥹🥹🥹🥹🥹الهییییییی بسلامتی بغلشون کنی عززززز ...

😂😂 قربوووونت برم 😘😘دعا کن وضعیتم ثبات پیدا کنه ❤️😘

سلام عزیزدلم توخوبی دورت بگردم❤️‍🔥😍🥰 بخداپیامتودیدم شوکه شدم خدا‌شاهده هروق بهت فکر میکنم میبینم ...

سلام عزیز دلم.خدا نکنه إلهی همیشه زندگی دلت شاد و لبت خدون باشه .فدات بشم با دل مهربونت چقد خوشبختم که خواهری مثل تو دارم 😘

خدا میدونه کع منم خیلی بفکرتم وخیلی دعا میکنم.میدونم که خیلی سختی کشیدی 

چند روز نبودم انشالله امشب نتیجه ی خوب و امیدوار کننده ت بخونم 

إلهی ب حق گبه ی امام حسین و ابوالفضل العباس خدا فسقلیای سالم بزاره تو دلت

مرررررررررسی دورت بگردم 🥹 🦋 🫂 به خوشگل خاله بگو واسمون دعا کنه😍

هروقت سونو قلب رفتی.اعلام کن..نذار ما سوال کنیم.ما بیشتر از تو‌منتظریم..

اگه بدونی صدای شنیدن قلب چ‌حس و حالی داره..من گریه کردم. از صفحه مانیتورفیلم گرفتم.ایقد نکاه فیلم میکردم و صدا قلبو‌گوش میکردم..

خداروشکر ک الان تو بغلمه..

خدا نصیب همه کنه..چقد حس خوبیه ک بچه تو بغلمون اروم میگیره و بهونه خودمونو میگیره..بحق فاطمه زهرا نصیب منتظرا بکنه.امین

2810