2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042838 بازدید | 684274 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

فاطمه خییلی بهت تبریک میگم،از صمیم قلب برات خوشحالم ،ان شا الله که صحیح و سالم بغلش کنی

سلام فاطمه جان نمیدونی چقدر ذوق زده و خوشحال شدم از شنیدن خبر بارداریت ، به حق فاطمه زهرا (س) به سلا ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ان شاالله حاجت روایی شما ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا جون به رحم من دکتر گفته ده روز دیگه دوباره بیا.کلی هم آزمایش براش نوشته.برای شما هم آزمایش نوشته ...

نه عزیزم. ب منم بعد سونو قلب گف دو هفته دیگه دوباره برم. فک کنم ازمایشارو اون موقع بنویسه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااااااااااااااای عزیزم😍😍😍😍 خوبی؟ دوقلوها خوبن؟😍❤️مگه میشه یادم بری شما😃نمیدونی چقددددد خوشحال ...

قربونت برم نمیدونی من چقدر خوشحال شدم دیدم مامان شدی🥹🥹🥹🥹🥹🥹الهییییییی بسلامتی بغلشون کنی عزززززیردلم انشالله دوقلوباشن مثل من سرویس بشی😂خیلی خوشحال شدم خیلی زیاد

قربونت برم نمیدونی من چقدر خوشحال شدم دیدم مامان شدی🥹🥹🥹🥹🥹🥹الهییییییی بسلامتی بغلشون کنی عززززز ...

😂😂 قربوووونت برم 😘😘دعا کن وضعیتم ثبات پیدا کنه ❤️😘

سلام عزیزدلم توخوبی دورت بگردم❤️‍🔥😍🥰 بخداپیامتودیدم شوکه شدم خدا‌شاهده هروق بهت فکر میکنم میبینم ...

سلام عزیز دلم.خدا نکنه إلهی همیشه زندگی دلت شاد و لبت خدون باشه .فدات بشم با دل مهربونت چقد خوشبختم که خواهری مثل تو دارم 😘

خدا میدونه کع منم خیلی بفکرتم وخیلی دعا میکنم.میدونم که خیلی سختی کشیدی 

چند روز نبودم انشالله امشب نتیجه ی خوب و امیدوار کننده ت بخونم 

إلهی ب حق گبه ی امام حسین و ابوالفضل العباس خدا فسقلیای سالم بزاره تو دلت

مرررررررررسی دورت بگردم 🥹 🦋 🫂 به خوشگل خاله بگو واسمون دعا کنه😍

هروقت سونو قلب رفتی.اعلام کن..نذار ما سوال کنیم.ما بیشتر از تو‌منتظریم..

اگه بدونی صدای شنیدن قلب چ‌حس و حالی داره..من گریه کردم. از صفحه مانیتورفیلم گرفتم.ایقد نکاه فیلم میکردم و صدا قلبو‌گوش میکردم..

خداروشکر ک الان تو بغلمه..

خدا نصیب همه کنه..چقد حس خوبیه ک بچه تو بغلمون اروم میگیره و بهونه خودمونو میگیره..بحق فاطمه زهرا نصیب منتظرا بکنه.امین

2810