2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042811 بازدید | 684273 پست
مرسی فداتون بشم از دعای شماها بابام بهتر شدن از دیروز مرسی ازتون قربونتون برم😭😭😭🤲🏽🤲🏽🤲🏽

الهی شکر😍 همش ب یادتون بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها با تجربه های گروه 1 کمک بهم بکنیدناف بچم امروز افتادولی نصفه افتادهچیکار باید بکنم !

وووی عزیزم. کاش بلد بودم کمک کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم عزیز دلم مرسی از دعاهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻💐💐💐💐 یکمی بابا بهتره خیلی خوشحالم بخداااا

الهی سلامتی کامل😍

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

سلام عزیزم انشالله حاجت روایی خودت بحق حضرت فاطمه ممنونم ک بیادم بودی گلم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی و هشتم

به نیت حاجت روایی:

@نگار80    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74

۴۴-سارایییی

۴۵-panizpaliz
۴۶-sepehr24

دورت بگردم 🥹 🫂 عفت جون موقعی که این پیام رو گذاشتی من شات گرفته بودم لطفاً یکی برای من کنار بزار � ...

قربونت برم من چشم حتما الان فک کنم شده 5جفت ایشالا بیشترم میشه 

من نذر گل سر داشتم 50تا گرفتم یعنی انقدر ذوق زده شدن بچه ها که نگو😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها با تجربه های گروه 1 کمک بهم بکنیدناف بچم امروز افتادولی نصفه افتادهچیکار باید بکنم !

خوبی پسرت چطوره دکتر نشون بده ناف سامیار روز ششم کامل افتاد چرا 3تا گیره زدن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دورت بگردم عشقم چشم به شرط لایق بودن🥹😭🫂

فاطمه خانم بعد اینکه پیامتو دیدم چشمم ب تیکر بارداریت ک خورد اگه بدونی چن صفحه رو خوندم و رد کردم تا برسم ب این پیامت خدااااروشکر هزاران بار ک جواب این همه سختی و چشم انتظاریتو گرفتی بحق امام زمان تا اخرش عالی پیش بره برات و سلامت بغلش کنی خیییلی مراقب خودت باش بدون ک چی کشیدی تا این روز برسی.❤️❤️❤️❤️❤️ من رو تو دعاهای قشنگت فراموش نکن بادلشکسته م دعات کردم و میکنم عزیزم.

قربوووونت برم ممنونم عزیزم ❤️ 😘

عزیزم خییلی برای شماهم خوشحالم خدا روشکر خییلی مراقبت کن انشالله ب سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نیتو.

عزیزم خییلی برای شماهم خوشحالم خدا روشکر خییلی مراقبت کن انشالله ب سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نیتو.

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما ❤️ 

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤

۱۵

۱۶

۱۸

۱۹

۲۲

۲۴

۲۵

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
2810